Η Ελληνική αυτοκρατορία αντεπιτίθεται Ταγίπ Ερντογάν , Ζόραν Ζάεφ και Έντι Ράμα .Μην το ξεχνάτε !!

Η Ελληνική αυτοκρατορία αντεπιτίθεται Ταγίπ Ερντογάν , Ζόραν Ζάεφ και Έντι Ράμα .Μην το ξεχνάτε !!

Έχω διαβάσει χιλιάδες άρθρα , από γνώμες και αναλύσεις μέχρι επιστημονικά έργα και κάθε είδους αποκαλύψεις και αναφορές . Έχω σοκαριστεί διαβάζοντας για αποτρόπαια εγκλήματα , έχω θαυμάσει κατορθώματα και λόγια σπάνιων ανθρώπων και έχω απηυδήσει διαβάζοντας  , κείμενα που στάζουν χολή , σκοπιμότητα , τρομολαγνεία , ειρωνεία , μοιρολατρία και απαισιοδοξία . Ένα όμως  κείμενο ; άρθρο; αναφορά;  – όπως θέλετε πες τε το – με αναστάτωσε  τόσο , που το τσιγάρο κάηκε μέχρι την τελευταία τζούρα ανάμεσα στα δάκτυλα, στο ακίνητό μου χέρι  για να μην με  αποσπάσει από το ταξίδι που έκανα μέσω αυτού στο χωροχρόνο , η ενοχλητική και αδιάκοπη βοή των αυτοκίνητων της οδού Παπάγου και κάθε άλλος θόρυβος  χάθηκαν λες και δεν υπήρξαν ποτέ , ο χώρος και ο χρόνος μια θέα από το παράθυρο εκείνη της χρονομηχανής που με ταξίδευε από τη μια άκρη στην άλλη της  Ελληνικής Ιστορίας.

Ο λόγος για το άρθρο που αναρτήθηκε και υπάρχει στο διαδίκτυο από τις 24 Ιουνίου 2019 με τίτλο « Η αυτοκρατορία αντεπιτίθεται Ταγίπ Ερντογάν .Ιδού μέρος τους σχεδίου «ΦΑΛΑΓΓΑ» που εκτελέστηκε για την προστασία της Πατρίδας »

 

Ένα άρθρο που κατά την ταπεινή μου γνώμη θα πρέπει να αποτελέσει οδηγό και πυξίδα , αντικείμενο  μελέτης και ακολουθητέα Εθνική στρατηγική κάθε πραγματικού Έλληνα πολιτικού σήμερα και αύριο ,κάθε πατριώτη. Το όραμα είναι αυτό που ενεργοποιεί τις ανυπέρβλητες  δυνάμεις του Ελληνισμού και μας οδηγεί σε θαύματα και ¨Μεγάλα έργα Ελλήνων ¨.

 

Ένα άρθρο  – αδιάφορο το ποιοι ή ποιος το υπέγραφε – που μιλάει κατά βάθος για την αποστολή μιας Πολιτισμικής αυτοκρατορίας στην Ιστορία της ανθρωπότητας, της Ελληνικής , για ένα ανώτερο όραμα υλοποιούμενο από  ένα  ακατανίκητο σχέδιο που έχει εξυφανθεί και εκτελείται ανεμπόδιστα εδώ και χιλιάδες χρόνια .

Ένα άρθρο που συνδέει κατευθείαν ,προαναγγελίες δράσεων και αποτελεσμάτων ως απόδειξη , που αναφέρεται με λεπτομέρεια σε ενέργειες που έγιναν και ενέργειες που θα γίνουν για την πατρίδα μας , ένας οδηγός γεωπολιτικής δράσης .

 

Ένα αριστούργημα πολιτικής ψυχολογίας και στρατηγικής για όποιον γνωρίζει τη γεωπολιτική και τη γεωοικονομία .

Ένιωσα πως, οι  πραγματικότητες και οι εξελίξεις φαινόταν και φαίνονται  έργα αυτού του σχεδιασμού και ότι η ιστορία , μου εκμυστηρευόταν τις εξελίξεις . Σα να γνώριζα πλέον τι θα συμβεί και ποιοι είναι οι αληθινοί παίκτες στο σήμερα και ¨στο πάντα ¨ . Ένιωσα ταυτόχρονα ταξιδιώτης του χρόνου και τη μοναξιά που νιώθεις μόνος στα πέρατα του σύμπαντος.

Αφέθηκα σαν αποσβολωμένος θεατής στο συνειρμό των παραστάσεων που μου προκαλούσε . Σαν να μιλούσε  ένας  ανώτατος πολιτικός και στρατιωτικός αρχηγός , ένας αρχαίος φιλόσοφος ,  σα να μαζεύτηκαν όλοι οι Έλληνες όλων των εποχών και πήραν μια απόφαση , σα να ήμουν την ίδια στιγμή στην Πέλλα της Αρχαίας Μακεδονίας και την άλλη στιγμή θεατής στην Ναυμαχία της Σαλαμίνας . Σα να γνώρισα προσωπικά  τον Αχιλλέα και τον Μέγα Αλέξανδρο , σα να ξημερώθηκα συζητώντας με τον Αριστοτέλη και τον Πλάτωνα , σαν να περπάτησα στα σοκάκια της Κωνσταντινούπολης λίγο πριν την Άλωση, σα να μέθυσα μαζί με τον Κολοκοτρώνη και σα να έζησα την Καταστροφή της Σμύρνης.

 

Μ έκανε όμως παράλληλα να αναρωτηθώ. Γιατί με τάραξε αυτό ανώνυμο κείμενο; Που ακριβώς με ακούμπησε ; Ποιοι ή ποιος το επιμελήθηκε ; ποιοι είναι πίσω από την «Ομάδα Υψηλής Αστυνόμευσης» που το υπογράφει ;  τι είναι αυτό που ξύπνησε μέσα μου, που ήταν έως τώρα αυτή η υπερηφάνεια , αυτή η αίσθηση της θετικότητας , αυτό το θάρρος και η πίστη που ένιωσα ; Ποιος μου στέρησε τι δυνατότητα να δω μέσα μου την Κληρονομιά μου; να νιώσω τόσο μα τόσο περήφανος που είμαι Έλληνας ;

 

Μήπως κάποιοι θέλουν να χρησιμοποιήσουν τη δυναμική μου που προκαλείται από το ανεβασμένο ηθικό μου προς όφελός τους ,να μου προκαλέσουν μια  εσωτερικά διεργασία “ερωτήσεως” απέναντι στον εαυτό μου και απέναντι στα τεκταινόμενα , ώστε να με κατευθύνουν σε επωφελείς γιαυτούς αποφάσεις μου , ελέγχοντάς με για άλλη μια φορά ;

 

«Δεν μπορεί» σκέφτηκα , πως μπορεί κάτι που με γέμισε δύναμη και με εφοδίασε με ορμή και δίψα για τις μέρες που θα έρθουν , να αποβεί σε βάρος μου. Πως μπορεί η Ιστορία μου ,τα πιστεύω μου και η Ελληνική μου συνείδηση να αποβούν εναντίων μου;

 

Φαντάσου πως θα ήταν εάν , όλοι οι Έλληνες στη Γη αυτή τη στιγμή ένιωθαν όπως εγώ , εξαιτίας αυτού του άρθρου . Τι θα έκαναν άραγε την επαύριον, τι αποφάσεις θα έπαιρναν ;

 

Φανταστείτε , εάν κάποιοι , κάποιος , κατάφερνε να βγάλει βαθειά από την ψυχή κάθε Έλληνα σήμερα  , το δυναμισμό και το Πάθος που εκπορεύεται από την Ιστορία του , τα πιστεύω του , το Ελληνικό του Πνεύμα , τις αξίες και τα ιδανικά του , τί δυναμική θα δημιουργούσε ;

 

Τώρα καταλαβαίνω καλύτερα τι εννοούσε ο Οδυσσέας Ελύτης όταν έγραφε:  «Συμβαίνει να είμαι όχι συμπτωματικά μόνον αλλά και οργανικά Έλληνας• από την άποψη ότι κατοικώ το ίδιο ανάλλαχτον ομηρικό τοπίο και ότι έχω στο αίμα μου τον Πλάτωνα»

 

Φίλοι και φίλες , αυτό είναι το όραμα που πρέπει να έχουμε σήμερα , αυτή είναι η πραγματική μας δύναμη και η αποστολή μας. Αυτό το σχέδιο πρέπει να υλοποιήσουμε.

 

Αυτά κυλάνε στις φλέβες μας , μέσα σο αίμα μας και ορίζουν την συνείδησή μας.

 

Όραμά μας πρέπει να είναι σήμερα και αύριο , η αναβίωση της Ελληνικής Πολιτισμικής Αυτοκρατορίας .Μόνο έτσι θα αντισταθούμε στις επιθέσεις που δεχόμαστε , μόνο έτσι θα διαδραματίσουμε το ρόλο που μας αρμόζει και θα εξασφαλίσουμε τις επόμενες γενιές Ελλήνων.

 

Από αυτό προσπαθούν να μας ακρωτηριάσουν , αυτό θέλουν να διαγράψουν .

 

Δεχόμαστε και θα δεχόμαστε επίθεση όσο παραμένουμε αδρανής και απαθής . Ας περάσουμε στην αντεπίθεση ξεκινώντας από μέσα μας, ανακαλύπτοντας τη δύναμη που μας δίνει η πολιτισμική κληρονομιά μας , η Ιστορία μας και το Ελληνικό μας πνεύμα.

 

Ας φοβούνται λοιπόν κάποιοι το ξέσπασμα της Ελληνικής Ψυχής στον Πόντο , στη Μικρά Ασία , στην Κωνσταντινούπολη , στα ¨Σκόπια¨, στην Ανατολική Θράκη , στην Βόρεια Ήπειρο και όπου υπάρχουν αδούλωτες πατρίδες και θάλασσες .

 

Χρίστος Παντικίδης  , Κάτοικος Κωνσταντινούπολης τηλ. + 90 212 522 1751

Share this post