Η Ελληνική ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΙΑ αντεπιτίθεται , ανθέλληνες , γιαλαντζί πατριώτες . Τουρκοπροσκυνημέου και ξενόδουλοι . Από το 2016 σας είχαμε προειδοποιήσει.

Η Ελληνική ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΙΑ αντεπιτίθεται , ανθέλληνες , γιαλαντζί πατριώτες . Τουρκοπροσκυνημέου και ξενόδουλοι . Από το 2016 σας είχαμε προειδοποιήσει.

Δείτε που ήμασταν και που μας περιόρισαν . ΑΡΚΕΤΑ!!

Η Κατεχόμενη Κύπρος μας έχει αφομοιωθεί σχεδόν ολόκληρη από το δυτικό τρόπο ζωής που υπάρχει στην Ελεύθερη . Οι κάτοικοι εκεί έχουν υιοθετήσει πλήρως τον Δυτικό Τρόπο ζωής . Σε λίγο , θα είναι ένα ενιαίο και ανεξάρτητο περήφανο Ελληνικό Κράτος . Αυτό φοβάται ο Ερντογάν και θα επιδιώξει την προσάρτησή της. ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΚΡΥΒΕΤΕ ;

Η « γεωπολιτική ώσμωση » που δρομολογήθηκε στην Βόρεια Ήπειρο και , προς τα ΣΚΟΠΙΑ , σύντομα θα τα προσαρτήσει στην Ελλάδα της ψυχής μας . Η είσοδος –έξοδος προς και από αυτά στην χώρα μας είναι σχεδόν Ελεύθερη .ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΚΡΥΒΕΤΕ;

Για την Ίμβρος και την Τένεδος , έτοιμες είναι επίλεκτες Ελληνικές Στρατιωτικές δυνάμεις για να τα ανακαταλάβει. Η παρουσία της Τουρκιάς εκεί είναι απολύτως παράνομη . ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΟ ΛΕΤΕ;   Η Κωνσταντινούπολη και τα Τουρκικά παράλια αποξενώνονται από την Τουρκία , στις  αλησμόνητες πατρίδες σιγοψιθυρίζονται λόγια που προκαλούν ανατριχίλα , το Ελληνικό Πνεύμα σ όλον τον Κόσμο ενεργοποιεί το μεγαλύτερο ένστικτο επιβίωσης της ανθρωπότητας και τούτα , μόνο η Αρχή .

 

Είστε άξιοι εκπρόσωποι αυτής της Κοσμοθεωρίας ;

Ή επιτίθεστε στην Τουρκία για όλες τις προσβολές της ή θα ξεκινήσουμε εμείς τον Πόλεμο από εκεί που θέλουμε αφού , είναι αναπόφευκτος.

Οι τελικές μας αποφάσεις θα ληφθούν από 23 έως 30 Ιουνίου . Να είστε έτοιμοι !!

Ο.Υ.Α ( Τομέας Γεωπολιτικής Στρατηγικής )

Share this post