Η ΕΛ.ΑΣ. στέλνει στον εισαγγελέα τον αντιπρόεδρο της ΠΟΑΣΥ επειδή είπε «σκουπίδια» τους ακροαριστερούς καταληψίες

Η ΕΛ.ΑΣ. στέλνει στον εισαγγελέα τον αντιπρόεδρο της ΠΟΑΣΥ επειδή είπε «σκουπίδια» τους ακροαριστερούς καταληψίες

Απίστευτα πράγματα συμβαίνουν στην ΕΛ.ΑΣ., όπου η ηγεσία αποφάσισε να διατάξει ΕΔΕ και να στείλει στην εισαγγελία τις δηλώσεις του αντιπροέδρου της ΠΟΑΣΥ σε πρωινή εκπομπή επειδή χαρακτήρισε «σκουπίδια» τους ακροαριστερούς και ποινικούς καταληψίες (κι όχι τους παράνομους μετανάστες όπως γράφουν πολλοί) των Εξαρχείων που έχουν μετατρέψει την περιοχή σε παράδεισο παρανομίας. 

Μάλιστα δεν τους χαρακτήρισε καν ευθέως σκουπίδια αλλά έκανε μία παρομοίωση στην οποία η ΕΛ.ΑΣ. ήταν η σκούπα και θα τους ρουφούσε σαν σκουπίδια.

Τη διενέργεια Ένορκης Διοικητικής Εξέτασης διέταξε ο αρχηγός της ΕΛΑΣ, Μιχαήλ Καραμαλάκης, με αφορμή τηλεοπτικές δηλώσεις του εκπροσώπου της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Αστυνομικών Υπαλλήλων, Σταύρου Μπαλάσκα, με αφορμή την επιχείρηση της ΕΛΑΣ στα Εξάρχεια.

Παράλληλα ο Αρχηγός της ΕΛΑΣ ενημέρωσε και την Εισαγγελία Αθηνών για τις ίδιες δηλώσεις.

Η ανακοίνωση του Αρχηγείου της ΕΛΑΣ

«Ανακοινώνεται ότι με εντολή του Αρχηγού της Ελληνικής Αστυνομίας, Αντιστράτηγου Μιχαήλ Καραμαλάκη, από το Αρχηγείο της Ελληνικής Αστυνομίας διαβιβάζονται στην Εισαγγελία Αθηνών, οι δηλώσεις συνδικαλιστή σε τηλεοπτική εκπομπή, για τη σημερινή αστυνομική επιχείρηση εκκένωσης τεσσάρων υπό κατάληψη κτιρίων στην περιοχή των Εξαρχείων.

Παράλληλα, διατάχθηκε η διενέργεια Ένορκης Διοικητικής Εξέτασης (Ε.Δ.Ε.)».

Ο εκπρόσωπος της ΠΟΑΣΥ, μιλώντας στην πρωινή εκπομπή του ΣΚΑΙ κι ενώ ήταν σε εξέλιξη η επιχείρηση της ΕΛΑΣ στα Εξάρχεια, είπε μεταξύ άλλων:

«Ένα δάχτυλο, εκκίνησε μια αθόρυβη νέας τεχνολογίας ηλεκτρική σκούπα η οποία είναι η αστυνομία, η οποία σιγά σιγά θα ρουφήξει όλα τα σκουπίδια από τα Εξάρχεια προοδευτικά, δημοκρατικά, με σχέδιο από τα επιτελεία της Αστυνομίας».

Όταν ρωτήθηκε από τους δημοσιογράφους ποιους εννοεί με τον όρο «σκουπίδια», ο κ. Μπαλάσκας διευκρίνισε πως δεν εννοεί τους παράνομους μετανάστες τους οποίους μάλιστα χαρακτήρισε και «κακομοίριδες» οι οποίοι χρειάζονται «φροντίδα και περίθαλψη», αλλά τους σκληροπυρηνικούς ακροαριστερούς και ποινικούς των Εξαρχείων.

«Δεν εννοούμε αυτούς τους ανθρώπους που αποτελούν μια σκόνη, η οποία μπορεί να έχει ενοχλητικό χαρακτήρα, αλλά δεν έχει έναν καίριο χαρακτήρα για τα Εξάρχεια.

Εννοούμε τα πραγματικά σκουπίδια στις άλλες δέκα καταλήψεις που είπε ο κ. Σπυρόπουλος, τις οποίες τις έχουν σκληροί ποινικοί, τις έχουν ακροαριστεροί, ακροαναρχικοί, άνθρωποι ιδιαίτεροι. Όταν θ’ αρχίσουμε να μπαίνουμε και εκεί, τότε θα έχει πολύ δημοσιογραφικό ψωμί».

Δηλαδή ανθρώπους οι οποίοι έχουν μετατρέψει ένα κομμάτι της Αθήνας σε άνδρο εγκληματικότητας πως θα έπρεπε να τους χαρακτηρίσει; Καλά παιδιά; Αποπροσανατολισμένους νέους; 

Την ώρα που στο εξωτερικό βλέπουμε προέδρους και πρωθυπουργούς να έχουν σκληρύνει την γλώσσα τους και να λένε τα πράγματα με το όνομά τους εδώ είμαστε τόσο «εμποτισμένοι» από την πολιτική ορθότητα που φοβούμαστε να πούμε ακόμα και εγκληματίες του ποινικού δικαίου….«σκουπίδια».

Δείτε τι βίντεο με τις δηλώσεις Μπαλάσκα:

https://www.pronews.gr/

Share this post