“Η ΕΞΗΓΗΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΡΝΗΣΗ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΤΙΣ ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ ΚΑΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΡΧΟΝΤΑΙ!!!”

“Η ΕΞΗΓΗΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΡΝΗΣΗ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΤΙΣ ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ ΚΑΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΡΧΟΝΤΑΙ!!!”

Όταν κάποιος προσπαθήσει να μιλήσει για κάποια πράγματα, που δεν είναι τόσο γνωστά, η για κάποια άλλα που έχει ακούσει ή διαβάσει και αφορούν τις μελλοντικές εξελίξεις της ανθρωπότητας, συνήθως θα αντιμετωπίσει από το περιβάλλον του, φίλους, συναδέλφους ή και ακόμη συγγενείς, άρνηση να τα δεχτούν, ειρωνεία και ακόμη και επιθετικότητα.
Ιδιαίτερα όταν το θέμα αφορά την Λέσχη Μπίλντεμπεργ, ή την Νέα Τάξη Πραγμάτων και αυτά που σχεδιάζονται για μας, χωρίς εμάς, τότε η αντίδραση θα είναι ισχυρότερη, δηλαδή από τον χλευασμό μέχρι την σφοδρή λεκτική επίθεση. Θα σε αντιμετωπίζουν στην καλύτερη περίπτωση σαν ονειροπαρμένο οπαδό των θεωρειών συνωμοσίας και θα σε χλευάσουν και στην χειρότερη να σου επιτεθούν λεκτικά με βαρειές εκφράσεις και απαξιωτικό γενικά τρόπο.

Γιατί συμβαίνει αυτό και οι περισσότεροι άνθρωποι δεν θέλουν να μάθουν έστω “το διαφορετικό”, το σκοτεινό, τον σχεδιασμό για το μέλλον της ανθρωπότητας, που τους αφορά και άμεσα; Το θέμα απασχόλησε τους επιστήμονες, οι οποίοι διερεύνησαν αυτή την συμπεριφορά και κατέληξαν σε τουλάχιστον πέντε συμπεράσματα και εξηγήσεις, που έχουν σχέση με την ανθρώπινη ψυχολογία. Έτσι παρουσιάζουμε αυτές τις πέντε εξηγήσεις και μέσα από αυτές θα αναγνωρίσουμε και κομμάτι της δικής μας ψυχολογίας. Και για να βεβαιωθούμε απόλυτα τι συμβαίνει, παραθέτουμε και ένα εξαιρετικό βίντεο, που εξηγεί με περισσότερη ακρίβεια και λεπτομέρειες την ψυχολογική μας συμπεριφορά, για όλες τις θεωρίες συνωμοσίας, τις μυστικές οργανώσεις και γενικά για αυτά που έρχονται και εμείς αρνούμαστε να τα δούμε.

Οι πέντε εξηγήσεις:

1. Από ψυχολογικής μεριάς αυτές οι πληροφορίες δεν είναι εύκολο να τις χωνέψεις,έτσι κάποιοι απρίπτουν αυτές τις πληροφορίες και συνεχίζουν την ζωή τους με τον ίδιο τρόπο. Ο εγκέφαλος αναγνωρίζει ο,τι αυτές οι πληροφορίες θα τον αναγκάσουν να αναδιοργανώσει και να επαναπρογραματίσει αρκετές πληροφορίες που έχει αποκομίσει όλα αυτά τα χρόνια και ο εγκέφαλος θα παλέψει γιατί χρειάζεται μεγάλη νοητική προσπάθεια και ο καλύτερος τρόπος να αποφύγει τέτοια κόπωση,είναι να απορρίψει αυτές τις πληροφορίες.

2. Ο δεύτερος λόγος έχει να κάνει με το πρόβλημα του εγωισμού.Λόγω του εγωισμού θα παλέψει εσένα και τις πληροφορίες σου,επειδή αυτός δίνει μεγαλύτερη βάση στα λόγια του παρά στα δικά σου.Δεν μπορούν να δεχτούν ο,τι μπορεί να έπεσες σε τόσο πολύτιμες αλήθειες,που δεν είχαν προσέξει νωρίτερα και υπερασπίζοντας το ΕΓΩ τους διαγράφουν τους ισχυρισμούς σου.

3. Σε πολλές περιπτώσεις το άτομο είναι τόσο βολεμένο με την καλή ζωή, που απλά δεν θέλει να αλλάξει τρόπο ζωής και δεν τον ενδιαφέρει για το τι γίνεται στον κόσμο. Είναι υπερβολικά συγκεντρωμένοι στον εαυτό τους.

4. Πρέπει να καταλάβεις ο,τι πολλοί απ’αυτούς δεν είναι έτοιμοι να αποκοληθούν από το (Μάτριξ) και πολλοί από αυτούς είναι τόσο αδρανής και απελπιστικά εξαρτημένοι από το σύστημα που θα παλέψουν για να το προστατέψουν.

5. Πιστεύουν και εκτιμούν την φωνή του συστήματος,έχει γίνει η πρωτεύων οργανώτρια της πραγματικότητάς τους.Και αυτή δεν είναι άλλη από τα ΜΜΕ.

Όλα τα arrivals video (και τα 51) μεταφρασμένα σε ένα άρθρο.Πρέπει να τα δείτε.

ΕΡΕΎΝΗΣΕ – ΣΚΈΨΟΥ – ΑΜΦΙΣΒΉΤΗΣΕ ΟΡΓΑΝΏΣΟΥ – ΑΝΤΊΔΡΑΣΕ

Αφύπνιση Αντινεοταξιτών
FCK N.W.O

thesecretrealtruth

 

Share this post