Η ερώτηση του 1 τρισεκατομμυρίου ευρώ που κανείς δεν τολμά να κάνει. Υπάρχουν Ιοί;

Η ερώτηση του 1 τρισεκατομμυρίου ευρώ που κανείς δεν τολμά να κάνει. Υπάρχουν Ιοί;

Εφόσον το δαιμόνιο ελληνικό πνεύμα ποτέ δεν καθυσηχάζεται και προσπαθεί να δει πάντα πίσω από την προπαγάνδα και την νοσηρότητα, πρέπει να κάνουμε ορισμένες θεμελιώδεις ερωτήσεις.

Τι είδους ζώο είναι αυτό δίχως νόηση, αισθήσεις και στοιχειώδη έμβια δομή; Και πως Μπορεί να κάνει τόση ζημιά;

Είναι υποτίθεται μια απειροελάχιστη σύνθεση πρωτεινών και αμινοξέων και παρόλα αυτά λυγίζει την ανθρωπότητα. Η δομή του δεν θυμίζει σε τίποτα ζώα, φυτά, βακτήρια και οποιαδήποτε άλλη γνωστή μορφή έμβιας ύπαρξης.  Ακόμα και τα βακτήρια έχουν μία μορφή ψευδο-νευρικού συστήματος που στο ηλεκτροκβαντικό επίπεδο χημείας προσομοιάζει “αισθήσεις” αντιλήψεως του περιβάλλοντος του.

Το πρόβλημα της Φυσικής της Πληροφορίας.

Οι επιστήμονες του προσδίδουν ένα σωρό απίστευτες ιδιότητες, περισσότερες  συχνά και απ τα κακά πνεύματα του μεσαίωνα για τα οποία καίγαν ανθρώπους οι παπικοί. Όταν μιλούν για έναν ιό, είναι σχεδόν μία ανθρωπομορφική περιγραφή ανός συνειδητού οργανισμού που “θέλει”, “προσβλέπει”, και “πράττει” τόσο πολύπλοκα μοτίβα. Αλλά δεν μας λένε πως στον κόρακα, σε ένα καψίλιο μοριακού νανομεγέθους χωράει τόση πληροφορία, όταν ένας άνθρωπος θέλει κυβικά εκατοστά τρισεκατομυρίων κυττάρων  να λειτουργούν σε αρμονία για να λειτουργήσει; Πως χωράει τόση πληροφορία που να του δίνει τόσες μαγικές ιδιότητες σε μία απειροελάχιστη νανοκάψουλα;

Ρωτήστε όποιον μάστερ ρομποτικής και τεχνητής νοημοσύνης θέλετε και θα σας πουν ομόφωνα πως τα νανορομπότ όπως τα φαντάζονται τα βίντεο games και οι ταινίες, είναι φυσικώς αδύνατα. Δεν προγραμματίζεται τόση πληροφορία σε τόσο μικρά μεγέθη. Άντε καμία νανοποσότητα φάρμακο να μεταφέρεις ή να κοτσάρεις στο καψίλιο απέξω υποδοχείς που να προσκολλούνται σε συγκεκριμένα κύτταρα. Αλλά μην περιμένεις έναν συνειδητό μίνι ρόμποκοπ.

Με τι τρέφονται οι ιοί;

Δια της εις άτοπον επαγωγής που μας διδάξαν οι αρχαίοι ημών προγόνοι, ξέρουμε ότι όλα υπόκεινται στους νόμους της φυσικής και της βιολογίας και ουδέν ξεφεύγει. Για να λειτουργήσει και αναπαραχθεί ένα ζωντανό πλάσμα χρειάζεται να καταναλίσκει ενέργεια. Ποιά είναι λοιπόν η Τροφή των ιών; Έχουν ξεκάθαρη απάντηση για αυτό οι επιστήμονες; Διότι μια μπαρούφα ότι τρώνε τα μιτοχόνδρια μας που ειπώθηκε σαν μπάλωμα πρόσφατα έχει ήδη καταρριφθεί. Ποια είναι τέλος πάντων η πηγή ενέργειας τους που τους βοηθάει να κινούνται και να δρουν και που βρίσκεται;

Γιατί αναπαράγονται;

Ας πούμε ότι αντιγράφονται μέσω των μηχανισμών των κυττάρων μας όπως λένε και δεν αναπαράγονται με την συμβατική έννοια,  τι επιτυγχάνει αυτή η αναπαραγωγή εφόσον δεν θέλει να τραφεί, να αισθανθεί, να αποδομήσει, ή οτιδήποτε άλλο; Ύπαρξη καθαρά και μόνο για ύπαρξη; Αν ειναι τόσο εξελιγμένες μορφές ζωής όπως λένε γιατί δεν γίνονται αυτόνομοι οργανισμοί; Γιατί να εξαρτώνται πάντα από την ύπαρξη μας;

Σε τι χρησιμεύουν οι ιοί;

Δηλαδή τι ήταν εξελικτικά; Απλά ένα μάτσο βιορομπότς ελάχιστης πολυπλοκότητας που σκοπός τους είναι να αντιγράφονται και καταστρέφουν εις το διηνεκές; Δεν συνταιριάζει με την υπόλοιπη δημιουργία που έχει σκοπό και νόημα ύπαρξης. Θα μας που ότι υπάρχουν βακτηριοφάγα, καθαριστές του ωκεανικού πατώματος, κλπ, αλλά και πάλι δεν είναι επαρκής εξήγηση της παρουσίας τους.

 

Το ψέμα των μεταλλάξεων.

Όταν λένε ότι ένας ιός “μεταλλάχτηκε” στην Βραζιλιάνικη ή Νοτιοαφρικάνικη εκδοχή του αυτό που εννοούν είναι ότι ένα-δύο αμινοξέα αντικαταστάθηκαν. Αυτό είναι βαριάντα, ποικιλομορφία στο ίδιο γένος, δεν υπάρχει καμία μετάλλαξη διότι το dna ή rna τους δεν αλλάζει ολιστικά. Οπότε ακόμα και αν ισχύουν, μεταλλάξεις δεν είναι αυτά με τα οποία σας τρομάζουν τα κανάλια.

Τα συμπτώματα έρχονται “τυχαία” μετά τα φάρμακα, όχι “τον ιό”.

Θυμάστε τι είχε γίνει και με τον Ζίκα, και με τόσους άλλους. Πρώτα ήρθαν φάρμακα, εμβόλια κλπ, και μετά οι παρενέργειες. Στην αρχή μόνο ο τηλε-τρόμος υπήρχε, ο οποίος ώθησε και τον κόσμο στην λήψη αγωγών. Τα ίδια τώρα και με την κορώνα.

Το πρόβλημα του η κότα έκανε το αυγό ή το αυγό την κότα.

Εάν αναπαράγονται μόνο εντός του κυττάρου, πως επιβίωσαν τόσες χιλιετίες; Και ακόμη σημαντικότερα, εάν η μήτρα τους είναι το κύτταρο, πως ξεκίνησαν εκτός αυτού και όχι μέσα από αυτό; Μήπως είναι απλά κυτταρικά κατάλοιπα δικά μας, που η φαρμακοβιομηχανία και η άγνοια της δυτικής ιατρικής βάφτισε νανοπαράσιτα;

Τι μπορούσε να εξυπηρετήσει ένας αόρατος δαίμων/ιός; Πολλά πράγματα.

Την φαρμακοβιομηχανία της απληστίας με τις “πατέντες της”.

Την τάση του ανθρώπου να βρίσκει αποδιοπομπαίους τράγους για να ρίχνει αλλού τα προβλήματα της ζωής του και να μην λαμβάνει προσωπική ευθύνη. Είναι ευκολότερο να κατηγορείς τον αόρατο και όχι εσένα που στρεσάρεσαι, τρως χάλια, και ζεις αφύσικα.

Κρατάει ζωντανή μία κοσμοθεώρηση ιατρικής που αντιμετωπίζει τους ανθρώπους σαν αιώνια παιδιά. Τους “συντηρεί” και τους νταντεύει.

Επίσης είναι τρομο-πορνό. Με ίντριγκα και δράμα κρατάει τον κόσμο στο χείλος της πολυθρόνας τους αναμένοντας να ακούσει την επόμενη φοβερή πανδημική είδηση.

ΥΓ Συγνώμη για την προβοκατόρικη φωτό, αλλά το άρθρο θέλει να σας βάλει σε σκέψεις. Ο κάθε Τσιόδρας και Σύψας μπορούν να μας δώσουν απόλυτα πειστικές απαντήσεις σε τέτοια ερωτήματα; Ακόμα και αν είναι ο ιός αυτός είναι υπαρκτός, δεν είναι ΑΚΡΑΙΑ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ και φιάσκο να την ονομάζουν πανδημία, και να πτωχεύουν την ανθρωπότητα για  αυτήν; Αν πεθαίναν άνθρωποι όλων των ηλικιών παγκόσμια, να την χαρακτηρίζαμε πανδημία, αλλά τώρα ποιους δουλεύουν;

https://katohika.gr

Share this post