“Η ιστορία με το Αντόνοφ είναι βρώμικη. Πως μπαίνει ένα αεροπλάνο, κινούμενη βόμβα και “σκάει” έξω από την Καβάλα; Όλα αυτά “μυρίζουν”πρακτόρευση συμφερόντων”

“Η ιστορία με το Αντόνοφ είναι βρώμικη. Πως μπαίνει ένα αεροπλάνο, κινούμενη βόμβα και “σκάει” έξω από την Καβάλα; Όλα αυτά “μυρίζουν”πρακτόρευση συμφερόντων”

“48 χρόνια ο φάκελος της Κύπρου είναι κλειστός. μιλώντας στον Focus FM 103.6 και τον Στέφανο Δαμιανίδη ο συγγραφέας και ιστορικός ερευνητής, Γιώργος Ρωμανός.”48 χρόνια είναι πολλά. Υπάρχει μεγάλος πόνος, μεγάλος ηρωισμός Ελλήνων στρατιωτικών και μεγάλη προδοσία.”

“Η Ρωσία ξέρει πολύ καλά τι κάνει, δεν έχει κηρύξει πόλεμο. Κάνει ειδικές επιχειρήσεις. Το οτι η Αμερική προωθεί αυτή τη σύγκρουση, είναι ένα έγκλημα. Το έγκλημα αυτό, επεκτάθηκε και στο ενεργειακό και αυτή τη στιγμή γονατίζει και η Αμερική και η Ευρώπη”.

Ο κος Ρωμανός μίλησε για την μακροπρόθεσμη συμφωνία για κοινές πτήσεις στον Διεθνή Διαστημικό Σταθμό, που υπέγραψαν Roskosmos και NASA.

“Θα συνεχίσουν να συνεργάζονται, Μην πάτε μακριά, αυτή τη στιγμή μέσα απο την Ουκρανία περνάει ρωσικό αέριο. Ποιον κοροϊδεύουν;”

«Η ιστορία με το Αντόνοφ είναι βρώμικη. Ένα τεράστιο αεροπλάνο, που “σηκώνει” 20 τόνους φορτίο, γεμάτο επικίνδυνα πυρομαχικά μπαίνει σε μια χώρα ξέφραγο αμπέλι και “σκάει” έξω από την Καβάλα. Είναι φυσιολογικό αυτό; Και από που ξέρουμε ότι έγινε έτσι; Έπρεπε να παραιτηθεί ο υπουργός εξωτερικών, αλλά ποιος έχει φιλότιμο για παραιτήσεις; Πως μπαίνει ένα αεροπλάνο, κινούμενη βόμβα και “σκάει” έξω από την Καβάλα; Εάν , όπως μας είπαν, είχε κανονικά πυρομαχικά, δε γίνεται τόσο μεγάλη έκρηξη. Γιατί τόσο εύρος; Μέσα σε λιγότερες από 4 ώρες αυτό το αεροπλάνο έπιασε 4 προορισμούς κρίσιμους. Στο Σεράγεβο, την ‘Άγκυρα, τη Νις, και το Βελιγράδι. Και ήθελε να πάει και στο Αμάν. Όλα αυτά “μυρίζουν”πρακτόρευση”.

“Όσοι είναι ένοχοι στην ιστορία του κορονοϊού, έπρεπε να είναι μέσα στη φυλακή. Αλλά σε ποια χώρα, με ποια δικαιοσύνη; Αυτή που γνωρίζει ο μονοκράτορας πρωθυπουργός; Είναι σαφές ότι η προσπάθειά τους παγκοσμίως, δεν πείθει.

Ακούστε ολόκληρη τη συνέντευξη στο παρακάτω ηχητικό:

focusfm.gr

Share this post