Η ΚΙΝΑ ΜΕΤΡΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΗΠΑ ΚΑΙ ΕΣΤΕΙΛΕ 2 ΜΑΧΗΤΙΚΑ ΒΟΜΒΑΡΔΙΣΤΙΚΑ ΚΑΙ 2 ΑΕΡΟΣΚΑΦΗ ΑΝΘΥΠΟΒΡΥΧΙΑΚΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ, ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΠΑΡΑΒΙΑΣΑΝ ΤΟΝ ΕΝΑΕΡΙΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΤΑΙΒΑΝ

Η ΚΙΝΑ ΜΕΤΡΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΗΠΑ ΚΑΙ ΕΣΤΕΙΛΕ 2 ΜΑΧΗΤΙΚΑ ΒΟΜΒΑΡΔΙΣΤΙΚΑ ΚΑΙ 2 ΑΕΡΟΣΚΑΦΗ ΑΝΘΥΠΟΒΡΥΧΙΑΚΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ, ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΠΑΡΑΒΙΑΣΑΝ ΤΟΝ ΕΝΑΕΡΙΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΤΑΙΒΑΝ

Η ΚΙΝΑ ΜΕΤΡΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΗΠΑ ΚΑΙ ΕΣΤΕΙΛΕ 2 ΜΑΧΗΤΙΚΑ ΒΟΜΒΑΡΔΙΣΤΙΚΑ ΚΑΙ 2 ΑΕΡΟΣΚΑΦΗ ΑΝΘΥΠΟΒΡΥΧΙΑΚΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ, ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΠΑΡΑΒΙΑΣΑΝ ΤΟΝ ΕΝΑΕΡΙΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΤΑΙΒΑΝ. Η ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΩΝ ΚΑΙ ΑΝΟΣΟΠΟΙΗΣΗΣ ΤΗΣ ΒΡΕΤΑΝΙΑΣ ΑΡΝΗΘΗΚΕ ΝΑ ΕΓΚΡΙΝΕΙ ΤΟΝ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΟ ΠΑΙΔΙΩΝ ΗΛΙΚΙΑΣ 12-15. Ο ΤΖΟΥΛΙΑΝΙ ΜΙΛΩΝΤΑΣ ΣΤΟΝ ΣΤΗΒ ΜΠΑΝΟΝ ΚΑΙ ΜΕ ΝΟΜΙΚΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΟΛΟΓΙΑ ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΓΙΑΤΙ Ο ΒΥΕ-ΝΤΕΝ ΕΧΕΙ ΔΙΑΠΡΑΞΕΙ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΜΕ ΤΗ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΣΤΟ ΑΦΓΑΝΙΣΤΑΝ. Ο ΤΡΑΜΠ ΒΓΑΖΕΙ ΕΙΔΗΣΗ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΜΕ ΜΙΑ ΦΡΑΣΗ ΤΟΥ. ΠΑΜΕ ΝΑ ΤΑ ΔΟΥΜΕ ΟΛΑ ΑΥΤΑ.

ΓΡΑΦΕΙ Ο Giannis Spyrou II. “ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΣΑΣ ΠΟΛΕΜΙΣΤΕΣ ΤΟΥ ΦΩΤΟΣ. ΠΟΛΥ ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΜΕ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑ ΕΙΔΗΣΗ ΓΙΑ ΣΗΜΕΡΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΟΤΙ ΣΤΗΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΤΟΥ ΟΥΙΣΚΟΝΣΙΝ, ΤΟ ΝΟΜΟΘΕΤΙΚΟ ΣΩΜΑ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕΙ ‘ΕΙΔΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΟ’ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΕΚΛΟΓΙΚΟ ΕΠΑΝΕΛΕΓΧΟ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΟΥ 2020! 2η ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΕΠΙΣΗΜΑ ΚΑΙ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΜΕΓΑΛΕΣ ΑΛΛΑΓΕΣ!!

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΡΑΜΠ ΜΑΛΙΣΤΑ ΣΗΜΕΡΑ ΣΕ ΜΙΑ ΣΥΝΤΟΜΟΤΑΤΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΔΗΛΩΣΕ «ΔΙΟΡΘΩΣΤΕ ΤΟ 2020 (ΕΚΛΟΓΕΣ) ΠΡΩΤΑ!». ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΥΧΑΙΑ Η ΔΗΛΩΣΗ. ΕΙΠΑΜΕ ΤΙΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΗΜΕΡΕΣ Ο ΤΡΑΜΠ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΟΤΙ ΟΙ ΕΚΛΟΓΕΣ ΗΤΑΝ ΝΟΘΕΥΜΕΝΕΣ. ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΕΓΑΛΗ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΟΛΑ ΘΑ ΑΛΛΑΞΟΥΝ ΣΥΝΤΟΜΑ!!

Ο ΤΖΟΥΛΙΑΝΙ ΜΙΛΑ ΣΤΟΝ ΣΤΗΒ ΜΠΑΝΟΝ ΚΑΙ ΜΕ ΝΟΜΙΚΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΟΛΟΓΙΑ ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΓΙΑΤΙ Ο ΒΥΕ-ΝΤΕΝ ΕΧΕΙ ΔΙΑΠΡΑΞΕΙ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΜΕ ΤΗ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΣΤΟ ΑΦΓΑΝΙΣΤΑΝ. ΑΝ ΘΥΜΑΣΤΕ ΤΟ ΕΙΧΑ ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΣΕ ΠΡΟΣΦΑΤΗ ΑΝΑΡΤΗΣΗ. ΠΡΟΧΘΕΣ ΣΑΣ ΕΙΧΑ ΕΠΙΣΗΜΑΝΕΙ ΤΗ ΔΗΛΩΣΗ ΤΩΝ ΤΑΛΙΜΠΑΝ ΟΤΙ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΝ ΩΣ ΤΜΗΜΑ ΤΟΥ ΔΡΟΜΟΥ ΤΟΥ ΜΕΤΑΞΙΟΥ. ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΔΡΟΜΟ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΟΤΙΣΜΕΝΟΣ ΜΕ ΑΙΜΑ…

Η ΜΑΡΤΖΟΡΙ ΓΚΡΙΝ ΣΗΜΕΡΑ ΣΕ ΕΝΑ ΣΠΟΝΔΥΛΩΤΟ ΤΟΥΙΤ ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΠΩΣ Η ΧΙΛΑΡΙ ΩΣ ΥΠ. ΕΞΩΤΕΡΙΚΩΝ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕ ΝΑ ΠΡΟΩΘΗΣΕΙ ΤΟΝ ΔΡΟΜΟ ΤΟΥ ΜΕΤΑΞΙΟΥ ΑΠΟ ΤΟ ΑΦΓΑΝΙΣΤΑΝ ΑΛΛΑ… ΓΙΑΤΙ ΤΟΣΗ ΜΕΓΑΛΗ ΑΝΑΓΚΗ;… ΟΜΩΣ ΕΧΑΣΕ ΤΟ 2016, ΕΝΩ ΠΙΣΤΕΥΑΝ ΟΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΕΧΑΝΑΝ…. ΕΤΣΙ Η ΚΙΝΑ ΠΗΡΕ ΤΑ ΗΝΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΡΟΛΟ ΑΥΤΟ…

ΤΩΡΑ Η ΙΔΙΑ ΟΜΑΔΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΤΩΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ ΝΑ ΑΝΑΛΑΒΕΙ ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΤΟΥ ΒΑΛΤΟΥ, ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΕΞΕΛΙΞΗ….

ΕΤΣΙ Η ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΤΟΥ ΔΡΟΜΟΥ ΤΟΥ ΜΕΤΑΞΙΟΥ ΜΕΤΕΤΡΑΠΗ ΣΕ ΔΡΟΜΟ ΜΕ ΟΝΟΜΑ «ΜΙΑ ΖΩΝΗ, ΕΝΑΣ ΔΡΟΜΟΣ». ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΜΕΡΟΣ ΤΙΣ ΣΥΜΦΩΝΙΑΣ ΤΩΝ G7 ΩΣ «ΧΤΙΖΟΝΤΑΣ ΞΑΝΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ», ΟΠΟΥ ΟΙ ΗΠΑ ΕΙΝΑΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ…. ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΥΠΕΡΟΧΗ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΕΝΟΣ ΣΧΕΔΙΟΥ ΟΠΟΥ ΟΛΟΙ ΟΙ ΠΑΙΧΤΕΣ ΑΥΤΟΙ ΘΑ ΠΙΑΣΤΟΥΝ ΣΤΑ ΠΡΑΣΣΑ!!

ΕΙΠΑΜΕ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΤΑΙΝΙΑ!! ΣΕ ΜΙΑ ΑΛΛΗ ΠΟΛΥ ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΕΙΔΗΣΗ, Ο ΔΙΚΑΣΤΗΣ ΣΤΗ ΔΙΚΗ ΤΗΣ ΜΑΞΓΟΥΕΛ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΕΞΕΛΙΞΗ ΤΩΡΑ ΕΔΩΣΕ ΕΝΤΟΛΗ ΝΑ ΔΟΘΟΥΝ ΑΠΟ ΤΙΣ ΑΡΧΕΣ [[[ΟΛΑ]]] ΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΑΝΑΚΟΙΝΩΘΕΙ ΑΚΟΜΑ ΩΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΟΙ ΣΤΙΣ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΕΣ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ ΤΗΣ ΜΑΞΓΟΥΕΛ!! ΠΟΛΥ ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΕΙΔΗΣΗ, ΚΑΘΩΣ ΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΠΟΥ ΣΥΜΜΕΤΕΙΧΑΝ ΘΑ ΡΙΞΟΥΝ ΤΟ ΟΙΚΟΔΟΜΗΜΑ!!

Η ΚΙΝΑ ΜΕΤΡΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΗΠΑ ΚΑΙ ΕΣΤΕΙΛΕ 2 ΜΑΧΗΤΙΚΑ ΒΟΜΒΑΡΔΙΣΤΙΚΑ ΚΑΙ 2 ΑΕΡΟΣΚΑΦΗ ΑΝΘΥΠΟΒΡΥΧΙΑΚΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ, ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΠΑΡΑΒΙΑΣΑΝ ΤΟΝ ΕΝΑΕΡΙΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΤΑΙΒΑΝ…

Η ΕΝΤΑΣΗ ΕΚΕΙ ΘΑ ΑΝΕΒΑΙΝΕΙ ΣΥΝΕΧΩΣ….Η ΑΠΟΚΩΔΙΚΟΠΟΙΗΣΗ ΠΟΥ ΕΤΟΙΜΑΣΑ ΓΙΑ ΣΗΜΕΡΑ ΕΓΙΝΕ ΣΕ ΕΝΑ ΣΗΜΕΡΙΝΟ ΤΟΥΙΤ ΤΟΥ ΝΤΑΝ ΣΚΑΒΙΝΟ, ΠΟΥ ΔΕΙΧΝΕΙ ΕΝΑ ΒΙΝΤΕΟ ΑΠΟ ΚΟΛΕΓΙΑΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ, ΟΠΟΥ ΑΚΟΥΓΕΤΑΙ ΤΟ ‘ENTER SANDMAN’ (ΜΠΕΣ SANDMAN) ΤΩΝ ΜΕΤΑΛΙΚΑ. ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΤΟΥ ΝΤΑΝ ΑΝΕΒΑΣΕ ΚΑΙ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΡΑΜΠ ΓΡΑΦΟΝΤΑΣ “ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ!!!“.

ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΕΝΑ ΑΠΛΟ ΒΙΝΤΕΟ ΑΛΛΑ ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΠΟΥ ΒΓΑΙΝΕΙ ΑΠΟ ΟΛΟ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΣΠΟΥΔΑΙΟ! ΠΡΩΤΑ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΕΙΣΟΔΟ ΝΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ 2 ΠΑΙΧΤΕΣ ΜΕ ΤΙΣ ΦΑΝΕΛΕΣ ΜΕ ΝΟ. 45 ΚΑΙ 89. ΝΟ. 45 ΕΙΝΑΙ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΡΑΜΠ ΩΣ 45ος ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΩΝ ΗΠΑ. ΕΤΟΙΜΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΜΠΕΙ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΜΕ ΤΟΝ 89, ΔΗΛΑΔΗ 8+9=17!=Q! ΟΜΩΣ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΑΛΛΟ…ΤΟ ΤΡΑΓΟΥΔΙ ΑΥΤΟ ΟΠΩΣ ΘΑ ΔΕΙΤΕ ΣΤΟ ΒΙΝΤΕΟ, ΤΟ ΕΠΑΙΞΕ Ο ΤΡΑΜΠ ΣΤΟΝ ΛΕΥΚΟ ΟΙΚΟ!!!

ΟΤΑΝ ΜΠΗΚΕ ΜΕ ΕΝΑΝ ΠΑΙΚΤΗ ΤΟΥ ΜΠΕΙΖΜΠΟΛ ΓΙΑ ΝΑ ΜΙΛΗΣΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΒΡΑΒΕΥΣΕΙ. ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΤΗΝ ΣΗΜΑΣΙΑ ΤΟΥ ΤΟΥΙΤ ΤΟΥ ΝΤΑΝ ΣΚΑΒΙΝΟ!! ΠΩΣ ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΤΗΝ ΟΜΙΛΙΑ ΤΟΥ Ο ΤΡΑΜΠ; ΕΙΠΕ: «ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΟΛΟΥΣ. ΜΕ ΤΟ SANDMAN. Η ΓΥΝΑΙΚΑ ΜΟΥ ΜΕ ΡΩΤΗΣΕ, ΓΙΑΤΙ ΤΟ SANDMAN; ΑΠΛΑ ΠΕΣ ΜΟΥ. Η ΠΡΩΤΗ ΚΥΡΙΑ…ΤΗΣ ΕΙΠΑ ΓΙΑΤΙ ΒΑΖΕΙ ΤΟΥΣ ΠΙΟ ΚΑΚΟΥΣ ΝΑ ΚΟΙΜΗΘΟΥΝ ΕΤΣΙ;».

ΒΕΒΑΙΑ ΤΟ «ΚΟΙΜΗΘΟΥΝ» ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΑΙΩΝΙΟ ΥΠΝΟ ΚΑΙ ΣΑΣ ΖΗΤΩ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΓΚΡΙΜΑΤΣΑ ΤΟΥ ΣΤΟ 1:11 ΤΟΥ ΒΙΝΤΕΟ. ΕΠΕΙΔΗ ΜΙΛΑ ΓΙΑ ΥΠΝΟ ΤΟ ΝΤΡΟΠ 3382 ΓΡΑΦΕΙ «ΟΝΕΙΡΑ ΓΛΥΚΑ». ΚΑΙ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΡΑΜΠ ΜΕ ΤΟ ΙΔΙΟ ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΣΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΓΡΑΦΕΙ… [[[[Η ΣΕΙΡΑ ΜΟΥ (ΤΩΡΑ)…]]]] ΒΟΟΟΟΟΟΜ…ΞΕΚΙΝΑΜΕ!!!

Η ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΩΝ ΚΑΙ ΑΝΟΣΟΠΟΙΗΣΗΣ ΤΗΣ ΒΡΕΤΑΝΙΑΣ ΑΡΝΗΘΗΚΕ ΝΑ ΕΓΚΡΙΝΕΙ ΤΟΝ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΟ ΠΑΙΔΙΩΝ ΗΛΙΚΙΑΣ 12-15.

ΧΘΕΣ Η ΕΠΙΤΡΟΠΗ Μ-Β0Λ1ΑΣΜΩΝ ΚΑΙ ΑΝΟΣΟΠΟΙΗΣΗΣ ΣΤΗΝ ΒΡΕΤΑΝΙΑ ΑΡΝΗΘΗΚE ΝΑ ΕΓΚΡΙΝEI ΤΟΝ Μ-Β0Λ1@ΣΜ0 ΠΑΙΔΙΩΝ ΑΠΟ 12 ΕΩΣ 15. ΤΟ ΜΕΛΟΣ ΤΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΑΝΤΑΜ ΦΙΝ ΑΝΑΦΕΡΘΗΚΕ ΣΤΗΝ ΣΠΑΝΙΑ ΚΑΡΔΙΑΚΗ ΕΠΙΠΛΟΚΗ (ΜΥΟΚΑΡΔΙΤΙΔΑ, ΠΕΡΙΚΑΡΔΙΤΙΔΑ) ΣΑΝ ΠΑΡΕΝΕΡΓΕΙΑ ΣΧΟΛΙΑΖΟΝΤΑΣ «ΤΑ ΝΕΑ ΠΑΙΔΙΑ ΠΟΥ ΤΟ ΕΜΦΑΝΙΣAΝ, ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΠΗΓΑΙΝΟΥΝ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΒΡΑΧΥΠΡΟΘΕΣΜΑ. ΑΛΛΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΒΕΒΑΙΟΤΗΤΕΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΜΑΚΡΟΠΡΟΘΕΣΜΕΣ ΕΠΙΠΛΟΚΕΣ ΤΗΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ»!

ΤΡΙΨΤΕ ΤΟ ΣΤΗ ΜΟΥΡΗ ΣΕ ΟΣΑ ΦΡΑΝΚΕΣΤΑΙΝ ΠΑΠΑΓΑΛΑΚΙΑ ΜΙΛΟΥΝ ΓΙΑ ΜΠ0Λ1@ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΙ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΕΙΣΤΕ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΤΟΥΣ. Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΕΓΚΛΗΜΑ ΘΑ ΑΠΟΚΑΛΥΦΘΕΙ ΣΥΝΤΟΜΑ!! ΟΠΩΣ ΒΛΕΠΕΤΕ, ΑΡΧΙΖΟΥΝ ΚΑΙ ΜΙΛΟΥΝ…ΕΠΙΣΗΣ, Η ΑΙΤΗΣΗ ΤΗΣ Μ0DΕRNA ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΟΦ ΤΩΝ ΗΠΑ ΝΑ ΕΓΚΡΙΝΕΙ ΤΗΝ ΕΝΙΣΧΥΤΙΚΗ (3Η) Δ0$Η ΠΕΡΙΕΧΕΙ «ΑΝΕΠΑΡΚΗ ΣΤΟΙΧΕΙΑ», ΑΝΑΦΕΡΟΥΝ ΟΙ NEW YORK TIMES.

ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΙ ΚΑΛΟ ΒΡΑΔΥ, ΝΑ ΠΡΟΣΕΥΧΕΣΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΣΤΕΛΝΕΤΕ ΤΟ ΦΩΣ ΣΑΣ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ, ΕΙΔΙΚΑ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΓΡΑΜΜΗ ΤΩΝ ΓΕΓΟΝΟΤΩΝ!”

ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΑΝΑΞΙΜΑΝΔΡΟΣ

Share this post