Η ΚΙΝΕΖΙΚΗ ΠΟΛΕΜΙΚΗ ΑΕΡΟΠΟΡΙΑ ΚΥΚΛΟΦΟΡΗΣΕ ΒΙΝΤΕΟ ΠΟΥ ΔΕΙΧΝΕΙ ΤΟ “ΘΕΟ ΤΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ” ΝΑ ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΕΙ ΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΗ ΑΕΡΟΠΟΡΙΚΗ ΒΑΣΗ.

Η ΚΙΝΕΖΙΚΗ ΠΟΛΕΜΙΚΗ ΑΕΡΟΠΟΡΙΑ ΚΥΚΛΟΦΟΡΗΣΕ ΒΙΝΤΕΟ ΠΟΥ ΔΕΙΧΝΕΙ ΤΟ “ΘΕΟ ΤΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ” ΝΑ ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΕΙ ΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΗ ΑΕΡΟΠΟΡΙΚΗ ΒΑΣΗ.

Η Πολεμική Αεροπορία του Λαϊκού Απελευθερωτικού Στρατού (PLAAF) της Κίνας κυκλοφόρησε ένα βίντεο το Σάββατο με τίτλο « Ο Θεός του Πολέμου H-6K ξεκινά την επίθεση!» που απεικονίζει βομβαρδιστικά αεροπλάνα Xian H-6K, με το παρατσούκλι “Θεός του πολέμου”, που πραγματοποίησε μια προσομοιωμένη επίθεση πυραύλων μεγάλου βεληνεκούς εναντίον της αμερικανικής αεροπορικής βάσης Andersen στο Γκουάμ.

«Είμαστε οι υπερασπιστές της εναέριας ασφάλειας της πατρίδας. Έχουμε την αυτοπεποίθηση και την ικανότητα να υπερασπιζόμαστε πάντα την ασφάλεια των ουρανών της πατρίδας », έγραψε η κινεζική αεροπορία σε μια σύντομη περιγραφή του βίντεο.

 

 

 

Στο βίντεο, τα βομβαρδιστικά H-6 εφοδιάστηκαν με όπλα και απογειώθηκαν από μια ερημική αεροπορική βάση, σύμφωνα με πληροφορίες του Lanzhou στη επαρχία Gansu της βορειοδυτικής Κίνας. Αυτό ακολουθείται από μια εκτόξευση πυραύλων που δημιουργείται από υπολογιστή από την οπτική γωνία των πιλότων, με έναν πύραυλο να τρέχει προς μια αεροπορική βάση στην ακτή ενός νησιού. Το βλήμα κατέληξε σε μια τεράστια έκρηξη. Το αεροπλάνο επιστρέφει στη βάση όπου γιορτάζουν οι πιλότοι και το πλήρωμα του εδάφους.

Στην πραγματικότητα, η εναέρια άποψη της «εχθρικής» αεροπορικής βάσης είναι,  μια δορυφορική εικόνα της Andersen Airforce Base.

Στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, οι σχολιαστές σημείωσαν ομοιότητες μεταξύ της κινεζικής ταινίας προπαγάνδας και της ταινίας του Χόλιγουντ, The Hurt Locker. Άλλα κλιπ από την ταινία ελήφθησαν από τους The Rock and Transformers: Revenge of the Fallen .

 

 Η South China Morning Post ανέφερε μια πηγή κοντά στον κινεζικό στρατό  ισχυριζόμενη πως, «ήταν κοινή πρακτική για το τμήμα δημοσιότητας του PLA να« δανείζεται »από ταινίες του Χόλιγουντ για να κάνει τις παραγωγές τους να φαίνονται πιο θεαματικές». «Σχεδόν όλοι οι αξιωματικοί του τμήματος μεγάλωσαν βλέποντας ταινίες του Χόλιγουντ, έτσι στο μυαλό τους, οι αμερικανικές πολεμικές ταινίες έχουν τις πιο όμορφες εικόνες», ανέφερε η South China Morning Post. Δεν είναι η πρώτη φορά που η κινεζική πολεμική αεροπορία χρησιμοποίησε το Χόλιγουντ. Το 2011, η China Central Television χρησιμοποίησε πλάνα από την ταινία Top Gun για να απεικονίσει μια έκρηξη κατά τη διάρκεια μιας άσκησης.

Ο ειδικός των έσχατων καιρών, Ραβίνος Πίντσας Γουίνστον πρότεινε ότι η Κίνα είναι υποψήφια για τον ηγέτη του προγνωστικού πολέμου Γωγ και Μαγώγ πριν από τον Μεσσία .

«Αν και είναι αλήθεια ότι δεν υπάρχει ρητή αναφορά στην Κίνα στη Βίβλο, αυτό δεν αποκλείει την κατανόηση της Κίνας σε προφητικό ρόλο », δήλωσε ο Ραβίνος Ουίνστον στο Breaking Israel News . «Η γαμήτρια (εβραϊκή αριθμολογία) του Γωγ και του Μαγώγ είναι 70, αναφερόμενη στα 70 έθνη. Αυτό μπορεί σίγουρα να περιλαμβάνει την Κίνα ».

 

Είναι ενδιαφέρον να σημειωθεί ότι σύμφωνα με τη Μογγολική παράδοση, το έθνος τους καταγόταν από τον Μαγώγ.

Η Μογγολική Αυτοκρατορία κάποτε περιλάμβανε τμήματα της Ρωσίας, της Κίνας και της Βόρειας Κορέας . Οι Κινέζοι και όλες οι μειονοτικές ομάδες που ζουν στην Κίνα είναι της Μογγολικής φυλής, η οποία προέρχεται από τον γιο του Νώε Γιάφθ. Οι ετυμολόγοι έχουν υποθέσει ότι το όνομα Mογγόλος προέρχεται από το όνομα Mαγώγ.

 

«Ο Mαγώγ μπορεί να αναγνωριστεί από τα χαρακτηριστικά και τις ενέργειές τους, ανεξάρτητα από την πραγματική τους γραμμή αίματος», δήλωσε ο Ραβίνος Winston. «Το Mαγώγ είναι ένα έθνος« στο πρόσωπο ». Ο Mαγώγ σκέφτεται και ενεργεί σαν να τους ανήκει ολόκληρος ο κόσμος, ότι είναι οι κύριοι των πάντων. Δεν με νοιάζει τι σκέφτεται ή χρειάζεται να παραμείνει ζωντανός. Ο Γωγ δεν φοβάται να ξεκινήσει μια τεράστια σύγκρουση μόνο για να πάρει ένα πράγμα που θέλει. Κάνουν επίσης συμμαχίες για τη στιγμή που διαρκούν μόνο για τα συμφέροντά τους. ”

israel365news.com

ΑΠΟΔΟΣΗ ΑΠΟ ΤΟ ISRAEL 365 NEWS : Corfiatiko.blogspot.com

Share this post