Η κρυφή κόρη της Λαίδης Ντι και ο θάνατός της στην Κρήτη.

Η κρυφή κόρη της Λαίδης Ντι και ο θάνατός της στην Κρήτη.

Η κρυφή κόρη της Λαίδης Ντι και ο θάνατός της στην Κρήτη

Πάνω από δύο δεκαετίες μετά τον τραγικό θάνατο της πριγκίπισσας Νταϊάνα, οι ακριβείς συνθήκες του θανάτου της παραμένουν μυστήριο. Οι φήμες επέμεναν ότι η «Βασίλισσα της Καρδιάς» είχε μια κρυφή κόρη, η οποία φέρεται να βρέθηκε νεκρή στο ελληνικό νησί της Κρήτης το 2016, και ότι περίμενε παιδί από τη σχέση της με τον Αιγύπτιο δισεκατομμυριούχο Ντόντι Φαγιέντ, όταν το ζευγάρι γνωρίστηκε τον Αύγουστο. Πέθανε σε αυτοκινητιστικό δυστύχημα στο Παρίσι το 1997. 

Η πρώτη ιστορία χρονολογείται περισσότερο από σαράντα χρόνια. Όπως αναφέρει το περιοδικό Globe , τον Δεκέμβριο του 1980 η Νταϊάνα Σπένσερ, τότε 19 ετών, έλαβε εντολή από τη βασίλισσα της Βρετανίας Ελισάβετ Β’ να υποβληθεί σε γυναικολογικό τεστ για να διαπιστωθεί η ικανότητά της να τεκνοποιήσει.
Όπως έμαθε περαιτέρω το Globe , κατά τη διάρκεια της δοκιμής, τα ωάρια της Νταϊάνα αφαιρέθηκαν και γονιμοποιήθηκαν με το σπέρμα του πρίγκιπα Καρόλου. Ωστόσο, η οδηγία λέγεται ότι ήταν η καταστροφή των εμβρύων μετά την εξέταση. Προφανώς αυτό δεν συνέβη.

ο γιατρός της ομάδας λέγεται ότι εμφύτευσε ένα έμβρυο στην κοιλιά της συζύγου του, καθιστώντας τη γυναίκα παρένθετη μητέρα του παιδιού του Charles και της Diana, που λέγεται ότι γεννήθηκε τον Οκτώβριο του 1981, μόλις 10 εβδομάδες μετά τον γάμο του Charles και της Diana.
Οι ανάδοχοι γονείς της Σάρα πέθαναν επίσης σε τροχαίο. Όπως αναφέρει περαιτέρω η Globe , μετά τον θάνατο των γονιών της, η κοπέλα βρήκε ένα ημερολόγιο που λέγεται ότι αποκάλυψε την πλήρη αλήθεια ότι οι αποθανόντες γονείς της δεν είναι οι αληθινοί της πατέρες.
Η Σάρα λέει ότι προσπαθούσε να καταλάβει ποιοι είναι οι πραγματικοί της γονείς και ποια είναι πραγματικά. Στη συνέχεια φέρεται να έλαβε ένα απειλητικό τηλεφώνημα που την προειδοποίησε να μην ερευνήσει περαιτέρω.
Η Σάρα βρέθηκε νεκρή στο νησί της Κρήτης στις 15 Μαΐου 2016, σύμφωνα με την Globe . Όπως αναφέρει περαιτέρω το περιοδικό, η μυστική κόρη προφανώς είχε σχεδιάσει να επισκεφθεί τη βασιλική οικογένεια στο παλάτι του Μπάκιγχαμ αφού ένας αξιωματούχος του παλατιού της είπε ότι είχε στοιχεία ότι ο Κάρολος ήταν υπεύθυνος για το θάνατο της μητέρας της. Έπρεπε να πεθάνει επειδή βρισκόταν στα ίχνη ενός σκοτεινού μυστικού;
Όπως θέλει να μάθει η Globe από τους πιο στενούς φίλους της Sarah, ο θάνατος της Sarah λέγεται ότι είναι φόνος και κανείς άλλος από τον ίδιο τον πρίγκιπα Κάρολο φέρεται να είναι υπεύθυνος. Λέγεται ότι προσέλαβε υπηρεσίες πληροφοριών για να βγάλουν τη Σάρα από τη μέση, ώστε η ιστορία της ανεπιθύμητης παρένθετης μητρότητας να μην βγει ποτέ στο φως.
Η εγκυμοσύνη της Νταϊάνα ως μυθιστόρημα;
Το περιοδικό δημοσίευσε μια φωτογραφία του κοριτσιού, η οποία δείχνει το πρόσωπο μιας νεαρής γυναίκας που μοιάζει με την Νταϊάνα. Ήταν όντως αυτή η γυναίκα κόρη του Charles και της Diana;
Γεγονός είναι ότι από τον τραγικό θάνατο της Νταϊάνα, κυκλοφορεί μια ολόκληρη σειρά από σκανδαλώδεις ιστορίες για τη ζωή της πριγκίπισσας. Ένα από αυτά είναι η θεωρία της υποτιθέμενης αδερφής του Γουίλιαμ και του Χάρι.
Το αν στην πραγματικότητα είναι απλώς μια θεωρία δεν είναι βέβαιο, εφόσον δεν υπάρχουν στοιχεία στο τραπέζι που να αποδεικνύουν το αντίθετο.

Μια άλλη θεωρία είναι ότι η ιστορία βασίζεται στο μυθιστόρημα του 2011 The Disappearance of Olivia της Nancy E. Ryan.
Η Ράιαν γράφει στο μυθιστόρημά της ότι το 1980 η Νταϊάνα αφαίρεσε μερικά ωάρια και ο Κάρολος τα γονιμοποίησε για να εξασφαλίσει ότι είχε τόσο τη φυσική όσο και τη βιολογική ικανότητα να γίνει πατέρας μελλοντικών κληρονόμων.
Το μυθιστόρημα πρόσφερε πολλά περιθώρια για εικασίες μετά τη δημοσίευσή του, συμπεριλαμβανομένου του ότι θα μπορούσε ενδεχομένως να είναι ένα πραγματικό μυθιστόρημα. Κάτι που δεν είναι ασυνήθιστο. Συχνά έχουν δημοσιευθεί άβολα γεγονότα σε μυθιστορηματική μορφή.
Λέγεται ότι η Σάρα είδε το φως της δημοσιότητας οκτώ μήνες πριν από τον πρίγκιπα Γουίλιαμ. Σύμφωνα με την Lady Bowker, την καλύτερη φίλη της Diana, η ίδια η πριγκίπισσα παραδέχτηκε ότι έπρεπε να υποβληθεί σε πυελική εξέταση πριν της επιτραπεί να ανακοινώσει τον αρραβώνα της με τον πρίγκιπα Κάρολο.
Ο γιατρός που πραγματοποίησε την εξέταση της Νταϊάνα λέγεται ότι ήταν κάποιος Τζορτζ Πίνκερ, ο προσωπικός γυναικολόγος της Βασίλισσας Ελισάβετ ΙΙ. Ωστόσο, δουλειά του ήταν μόνο να επιβεβαιώσει ότι δεν υπήρχαν προβλήματα με την εγκυμοσύνη, αλλά όχι να πάρει ωάρια, πόσο μάλλον να τα γονιμοποιήσει. και εμφυτεύοντάς τα σε κάποιον άλλον.
Μέχρι σήμερα, υπάρχει μόνο ένα αμφίβολο αποδεικτικό στοιχείο: η εν λόγω φωτογραφία μιας γυναίκας που μοιάζει με την Νταϊάνα σαν πανομοιότυπη δίδυμη. Ο φωτογραφικός ειδικός Michael Thorton ισχυρίζεται ότι η φωτογραφία είναι στην πραγματικότητα μια φωτογραφία της Νταϊάνα με photoshop. Οι δοκιμές έδειξαν ότι το μακιγιάζ των ματιών της Σάρα είναι πανομοιότυπο με αυτό της πριγκίπισσας Νταϊάνα. Η μύτη, τα φρύδια και τα δόντια είναι επίσης ίδια.
Το τραγικό δυστύχημα πριν από 25 χρόνια στη γαλλική πρωτεύουσα του Παρισιού, στο οποίο έχασαν τη ζωή τους η Νταϊάνα και ο αγαπημένος της Ντόντι Φαγιέντ, αφήνει πολλά ακόμη αναπάντητα ερωτήματα μέχρι σήμερα.
Σύμφωνα με έναν Γάλλο αστυνομικό, η Νταϊάνα λέγεται ότι ήταν έγκυος τη στιγμή του ατυχήματος του Ντόντι Φαγιέντ. Η βρετανική εφημερίδα Independent of Sunday αναφέρει ότι ο αξιωματούχος είπε: «Μπορώ να σας πω ότι ήταν έγκυος » .

Η μυστική υπηρεσία είχε δάχτυλο στην πίτα;
Σύμφωνα με δικές του δηλώσεις, ο αστυνομικός προφανώς είχε πρόσβαση σε όλα τα έγγραφα που σχετίζονται με το ατύχημα. Ταυτόχρονα, ο αξιωματούχος απέκλεισε την εκ προθέσεως δολοφονία της Νταϊάνα, παρ’ όλες τις υποψίες.
Το πρόβλημα, ωστόσο, είναι ότι όλα τα ιατρικά έγγραφα που θα μπορούσαν να επιβεβαιώσουν ή να αποκλείσουν μια εγκυμοσύνη δεν δημοσιεύτηκαν γιατί, σύμφωνα με την κυριακάτικη εφημερίδα, με βάση τον πληροφοριοδότη τους, δεν έχουν άμεση σχέση με την αιτία του ατυχήματος.
Ο πρώην μπάτλερ της Νταϊάνα, Πολ Μπέρελ, και φίλοι κοντά στην πριγκίπισσα έχουν αρνηθεί ότι η Νταϊάνα ήταν έγκυος για τρίτη φορά. Ο πατέρας του Ντόντι, ο «ιδιοκτήτης των Harrods» Μοχάμεντ Φαγιέντ, ωστόσο, ισχυρίστηκε ότι η Νταϊάνα ήταν έγκυος από τον γιο του.
Ο Fayed πιστεύει επίσης ότι το ατύχημα κανονίστηκε από τις βρετανικές μυστικές υπηρεσίες επειδή η βασιλική οικογένεια φοβόταν ότι η Νταϊάνα μπορεί να παντρευτεί τον γιο του.
Το παλάτι άφηνε πάντα τις φήμες χωρίς σχόλια. Ο Βρετανός ιατροδικαστής Richard Shepherd, ο οποίος έκανε νεκροψία στο σώμα της πριγκίπισσας, δήλωσε τελικά το 2018 ότι δεν υπήρχαν παθολογικά στοιχεία ότι η Νταϊάνα ήταν έγκυος.
Το ερώτημα παραμένει αν η Νταϊάνα είχε απλώς ένα προαίσθημα που την ώθησε να πει στον πεθερό της για μια πιθανή εγκυμοσύνη.

Ο/Η Shepherd λέει:  «Ορισμένες γυναίκες λένε ότι γνωρίζουν ότι είναι έγκυες από τη στιγμή που συλλαμβάνουν. Ήταν η Νταϊάνα μια από αυτές τις γυναίκες;»
Η ιατροδικαστής καθηγήτρια Angela Gallop αποκλείει επίσης την εγκυμοσύνη της Diana, την οποία γράφει στο βιβλίο της When the Dogs Don’t Bark: A Forensic Scientist’s Search for the Truth . Σύμφωνα με την Gallop, ένα δείγμα αίματος που ελήφθη δεν περιείχε ορμόνες εγκυμοσύνης.
Δεδομένου ότι η Νταϊάνα έλαβε μετάγγιση αίματος μετά το ατύχημα, υπήρχαν φόβοι ότι το δείγμα θα μπορούσε να οδηγήσει σε εσφαλμένο αποτέλεσμα, γι’ αυτό ο ιατροδικαστής αποφάσισε να κάνει ένα ασυνήθιστο βήμα.
Καλπασμός:
«Το καλύτερο δείγμα για το τεστ ήταν λίγο αίμα που βρέθηκε στο χαλί στο πόδι του καθίσματος της στη Mercedes. (..) Τελικά τα αποτελέσματα όλων των εξετάσεων ήταν αρνητικά. Αυτό σημαίνει ότι ήταν πολύ πιθανό ότι η Νταϊάνα δεν ήταν ούτε έγκυος ούτε έπαιρνε αντισυλληπτικά τη στιγμή του θανάτου της».
Ένα πράγμα για το οποίο ήταν σίγουρος ο συνάδελφος του Γκάλοπ, Ρίτσαρντ Σέπερντ, ήταν ότι αν η Νταϊάνα φορούσε τη ζώνη ασφαλείας της τη στιγμή του ατυχήματος, θα ήταν ζωντανή σήμερα. Ο ιατροδικαστής εξηγεί:
«Αν φορούσε ζώνη ασφαλείας, θα μπορούσε να παρευρεθεί στον γάμο του πρίγκιπα Ουίλιαμς και του πρίγκιπα Χάρεϊ. Θα είχε ξεφύγει με ένα μαύρο μάτι ή ίσως ένα σπασμένο χέρι».
Σε μια άλλη συνέντευξη στην Daily Mail , ο Shepherd αφηγείται τι οδήγησε τελικά στο θάνατο της Νταϊάνα. Κατά συνέπεια, η Νταϊάνα εκτινάχθηκε από το πίσω κάθισμα στο μπροστινό μέρος του αυτοκινήτου κατά την πρόσκρουση. Ένα σώμα δεν είναι αρκετά σταθερό για αυτές τις δυνάμεις, σύμφωνα με τον ιατροδικαστή.
Νταϊάνα: “Θεέ μου, τι έγινε;”
Σύμφωνα με τον πυροσβέστη Xavier Gourmelon στο βρετανικό τηλεοπτικό περιοδικό Good Morning Britain , η Νταϊάνα ανέκτησε για λίγο τις αισθήσεις του μετά το ατύχημα. τότε λέγεται ότι είπε, “Θεέ μου, τι έγινε;” Αυτά έπρεπε να ήταν τα τελευταία της λόγια. γιατί λίγο μετά έπαθε καρδιακή ανακοπή και χρειάστηκε να υποβληθεί σε ανάνηψη.
Υπάρχουν πολλά αναπάντητα ερωτήματα, όχι μόνο σχετικά με την ύποπτη εγκυμοσύνη της Νταϊάνα. Το ίδιο το ατύχημα απασχολεί επίσης το μυαλό μέχρι σήμερα. Το 2004, λόγω πολλών εικασιών, η Μητροπολιτική Αστυνομία του Λονδίνου πραγματοποίησε μια άλλη έρευνα.
Το αποτέλεσμα είναι ότι δεν υπάρχει απολύτως κανένα στοιχείο που να υποδηλώνει ότι ο θάνατος της Νταϊάνα και του Ντόντι Φαγιέντ προκλήθηκε από υπαιτιότητα οποιουδήποτε άλλου.
Αφορμή για την εικασία ήταν ένα σημείωμα της Νταϊάνα στον μπάτλερ της.
Σύμφωνα με ρεπορτάζ της Mirror , η οποία επικαλέστηκε την επιστολή, η Νταϊάνα λέγεται ότι φοβόταν μια απόπειρα δολοφονίας και έγραψε: «Αυτή η συγκεκριμένη περίοδος στη ζωή μου είναι η πιο επικίνδυνη».
Η πρώην υπάλληλος εξήγησε αργότερα ότι τα μέσα έδωσαν μεγάλη έμφαση στο σημείωμα, ενώ όπως φαίνεται ήταν μια περαστική σκέψη για την ίδια την Νταϊάνα.
Η Νταϊάνα πέθανε στο απόγειο της ζωής της. Είναι ακόμα ευρέως γνωστή ως η «Βασίλισσα των Καρδιών». Ακόμη και μετά το διαζύγιό της με τον πρίγκιπα Κάρολο, συνέχισε να αγωνίζεται για δικαιοσύνη στον κόσμο. Αυτό την έκανε δημοφιλή σε πολλούς ανθρώπους.
Υπήρξε όντως κυνηγητό παπαράτσι; Ήθελε πραγματικά ο Ντόντι Φαγιέντ να παντρευτεί την Νταϊάνα και γιατί ο οδηγός του αυτοκινήτου ήταν μεθυσμένος; Ερωτήματα που απασχολούν θαυμαστές και εκπροσώπους των μέσων ενημέρωσης και τα οποία, κατά τη γνώμη των επικριτικών παρατηρητών, δεν έχουν απαντηθεί ελάχιστα ακόμη και 25 χρόνια μετά τον θάνατο της «Βασίλισσας των Καρδιών».
πηγή 12-9-22 άρθρο του Frank Schwede

Share this post