Η ΚΡΥΦΗ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΡΩΣΙΑΣ-ΤΟΥΡΚΙΑΣ ΔΙΑΛΥΕΙ ΤΗΝ ΣΥΡΙΑ ΓΙΑ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΤΟΥ ΙΣΡΑΗΛ. Ο ΦΙΛΟ-ΣΙΩΝΙΣΤΙΚΟΣ ΡΟΛΟΣ ΕΡΝΤΟΓΑΝ ΠΟΥΤΙΝ.

Η ΚΡΥΦΗ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΡΩΣΙΑΣ-ΤΟΥΡΚΙΑΣ ΔΙΑΛΥΕΙ ΤΗΝ ΣΥΡΙΑ ΓΙΑ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΤΟΥ ΙΣΡΑΗΛ. Ο ΦΙΛΟ-ΣΙΩΝΙΣΤΙΚΟΣ ΡΟΛΟΣ ΕΡΝΤΟΓΑΝ ΠΟΥΤΙΝ.
Γράφει ο Ιωάννης Λαμπρόπουλος


            Εμείς εδώ θα έχετε καταλάβει ότι αναλύουμε τα γεγονότα, παρατηρώντας τα από άλλη «οπτική γωνία», δίνοντας βαρύτητα σε αυτά που βλέπουμε να συμβαίνουν και όχι τόσο στα λόγια που τα «παίρνει ο άνεμος».  Άλλωστε, όσοι σήμερα διαθέτουν νου και λογική, θα έχουν καταλάβει πως η συνάρτηση  λόγων και έργων, των διαμορφωτών του παγκόσμιου γίγνεσθαι,  έρχονται σε πλήρη ΑΝΤΙΘΕΣΗ.  Ή άλλα λένε τώρα και άλλα θα πουν μετά, ή άλλα λένε και άλλα κάνουν. Και αυτό συμβαίνει σήμερα με όλα τα παγκόσμια πιόνια των Σιωνιστών.


            Ο λόγος που τώρα εκτίθονται τόσο φανερά στην κοινή γνώμη, είναι επειδή έχουν αλλάξει εντελώς τα αρχικά σχέδια των Σιωνιστών, με αποτέλεσμα να είναι και αυτοί μπερδεμένοι με το τι θα κάνουν.  Μην ξεχνάτε ότι η ΠΡΩΤΗ φανερή «ΚΟΛΟΤΟΥΜΠΑ» στην πολιτική, ξεκίνησε στην Ελλάδα με τον γνωστό «κολοτούμπα» Καρατζαφέρη  το 2011, όταν και αναγκάστηκε ο “πατριώτης” να φέρει το πρώτο μνημόνιο στην Ελλάδα, μετά την  ματαίωση του ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑΤΟΣ τον Αύγουστο του 2011.
Τότε άλλαξαν «άρδην» τα σχέδια των Σιωνιστών και άρχισαν ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΑ τις «κολοτούμπες» τα ΠΙΟΝΙΑ τους.  Και αυτό είχε σαν αποτέλεσμα, να αποκαλυφθεί στην Ελλάδα, όλο το σάπιο πολιτικό σύστημα  που ελέγχεται από το ΚΙΣ και ενεργεί κατά της Ελλάδος.  ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΦΥΣΙΚΑ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ.
            Κατά τον ίδιο τρόπο κοροϊδεύουν και τους Ρώσους και τους Μουσουλμάνους, με τον Πούτιν και τον Ερντογάν. Εμείς εδώ γνωρίζουμε ποιός είναι ο καθένας και τι αποστολή έχει, αλλά περιμένουμε να κάνουν ένα ΦΑΝΕΡΟ λάθος, για να τους αποκαλύψουμε στην κοινή γνώμη. Και τώρα το έκαναν, πάλι εξ αιτίας της αλλαγής των Εβραϊκών σχεδίων στην Συρία.   
            Τώρα αν κάποιοι νομίζουν ότι ο Πούτιν και ο Ερντογάν δεν υπηρετούν τα συμφέροντα του Ισραήλ, δεν χρειάζεται να διαβάζουν τα δικά μου άρθρα. Υπάρχουν χιλιάδες ιστοσελίδες και χιλιάδες αρθρογράφοι για να διαβάζουν και να «αναπαύονται».  
Άλλωστε τι θα πάθει ο Πούτιν και ο Ερντογάν από τα δικά μου άρθρα; 
Θα τους χαλάσω …. το «προφίλ» ή θα τους κόψω …. την «σύνταξη»;  Εκτός αν έχουν πρόβλημα οι Σιωνιστές που τους χαλάω … την «σούπα».  Αυτό όμως σημαίνει ότι γράφω την αλήθεια και όπως έλεγε ο Μένανδρος: (η αλήθεια είναι το ισχυρότερο απ’ όλα) και  (το πέρασμα του χρόνου οδηγεί την αλήθεια προς το φως).  Αν τώρα  φοβούνται τα άρθρα μου, θα είναι επειδή  θέλουν να κρατάνε τον κόσμο στο σκοτάδι και να τον ταΐζουν “σανό”.
            Στην Συρία έγινε μία πολύ μεγάλη στρατιωτική συνεργασία Ρωσίας Τουρκίας, αλλά μάλλον πέρασε απαρατήρητη, διότι φυσικά τα μέσα που ενημερώνουν τον κόσμο, σκορπάνε ψεύδη και προπαγάνδα, σύμφωνα με την αποστολή τους.
            Η ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΗΤΑΝ Η ΕΞΗΣ: Ο Πούτιν «καθάρισε» τον Συριακό στρατό στην Ιντλίμπ με ισχυρούς βομβαρδισμούς επί ένα μήνα και ο Ερντογάν έκανε εύκολη ΕΙΣΒΟΛΗ, χωρίς να αντιμετωπίσει αντίσταση.
            Πρίν από μία Στρατιωτική εισβολή, ΠΑΝΤΑ προηγείται ένας ισχυρός βομβαρδισμός της περιοχής, για να αποδυναμωθούν οι δυνάμεις αντίστασης του εχθρού.   Είναι ο λεγόμενος «καθαρισμός» της περιοχής.  Αυτό το ανέλαβαν οι Ρώσοι για λογαριασμό των Τούρκων. Και από 1-1-2020 ξεκίνησαν τον βομβαρδισμό της Ιντλίμπ, μέχρι τον τελευταίο που έγινε 2 Φεβρουαρίου παραμονή της Τουρκικής εισβολής.
            Οι βομβαρδισμοί ήταν γενικευμένοι χωρίς διακρίσεις, σε σχολεία νοσοκομεία και με εκατοντάδες άμαχους νεκρούς.  Και την πόλη έλεγχε ο Συριακός στρατός, τον οποίο διέλυσε ο Πούτιν. «Μπράβο» στον «ορθόδοξο» Πούτιν.
Αν ακούτε όμως τα Εβραϊκά ΜΜΕ θα σας λένε για Τζιχαντιντές, που οι περισσότεροι έχουν φύγει από την Συρία.  Ο Συριακός στρατός υπήρχε στην Ιντλίμπ και αυτός ήρθε άμεσα αντιμέτωπος με την Τουρκική εισβολή, αλλά τον είχε εντελώς αποδυναμώσει ένας μήνας ρωσικών βομβαρδισμών.   
            Καθ’όλη την διάρκεια των Ρωσικών βομβαρδισμών, οι «αντιδράσεις» των Τούρκων και του Ερντογάν «έδιναν και έπερναν». Το Θέατρο της κοροϊδίας έπαιζε κανονικά.  Ερντογάν σε Πούτιν: Οι βομβαρδισμοί στπ Ιντλίμπ πλήττουν τη συνεργασία Τουρκίας – Ρωσίας, υποστήριξε ο Τούρκος Πρόεδρος.  Είπε ακόμη στον Πούτιν ότι οι επιθέσεις εναντίον αμάχων, σχολείων και νοσοκομείων στην Ιντλίμπ δεν μπορούν να θεωρηθούν μέρος του αντιτρομοκρατικού αγώνα.
          Δώστε να φάει «σανό» το «πόπολο».  Τον Συριακό στρατό και τους άμαχους Σύρους  βομβάρδιζε ο Πούτιν.  Ο Ερντογάν μετά  «ξέχασε» για λίγο τις πολεμικές «αντιδράσεις» του και πήγε στην συνδιάσκεψη του Βερολίνου και τα έλεγε με τον Πούτιν.
 
Τώρα  άρχισε πάλι τις «αντιδράσεις»  φέρνοντας την Κριμαία στο προσκήνιο και τους Τατάρους.  Και αυτά μόνο και μόνο, για να δίνει «τροφή» στα ΜΜΕ να αναμεταδίδουν την κοροϊδία στον κόσμο ώστε να μην ασχολούνται πολύ με τους Ρωσικούς βομβαρδισμούς κατά του Συριακού στρατού και την Τουρκική εισβολή στην Ιντλίμπ.
              Την διάλυση της Συρίας,  μετά την αλλαγή των εβραϊκών σχεδίων, την έχει αναλάβει ο Ρωσικός και ο Τουρκικός στρατός,  ενώ αρχικά, την είχαν αναλάβει ο Ισλαμικός στρατός των δολοφόνων, με τις ΗΠΑ.  Μετά την οριστική αλλαγή των σχεδίων, αποχώρησαν από την περιοχή οι ΗΠΑ και τώρα το έργο της διάλυσης της Συρίας, το έχουν αναλάβει ο Πούτιν με τον Ερντογάν, οι οποίοι στην πράξη  ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΝΤΑΙ ενώ στα λόγια…. «τρώγονται».   Είναι το απαραίτητο «σανό».
Σου λένε: «Ακούει για βομβαρδισμούς στην Συρία ο κόσμος, εδώ και 10 χρόνια. Σιγά μην καταλαβαίνουν τώρα, ποιος βομβαρδίζει και που βομβαρδίζει».
            Η Συρία και ο Λίβανος είναι μεγάλα αγκάθια στα σύνορα του Ισραήλ, και οι Σιωνιστές θέλουν να τα εξαφανίσουν. Στον Λίβανο τώρα δουλεύουν διαφορετικά με τις  εσωτερικές … «επαναστάσεις» που και εκεί στοχεύουν στον εμφύλιο πόλεμο. 
            Τα σχέδια τους βέβαια έχουν καθυστερήσει πολύ, εξ αιτίας φυσικά της Ελλάδος που τα άλλαξε όλα, διότι αν θυμάστε, το Ισραήλ είχε ξεκινήσει από το 2000 να προπαγανδίζει παγκοσμίως την έλευση του «μεσσία» τους που θα γινόταν …..το …2018. Και έχουμε μπει στο 2020 και ακόμα ……δεν φαίνεται στον «ορίζοντα».
 Και όπως λόγω της αλλαγής των σχεδίων, αποκαλύφθηκαν στην Ελλάδα όλοι οι υποκριτές, έτσι και στην Συρία λόγω της αλλαγής των σχεδίων, αποκαλύπτονται  τα πιόνια των Εβραίων που λέγονται ΠΟΥΤΙΝ και ΕΡΝΤΟΓΑΝ.  
            Ο Ερντογάν είχε πολλές επαφές με Σιωνιστές όσο ήταν δήμαρχος Κωνσταντινούπολης και το 2003 είχε μεσολαβήσει για να περάσουν στην Ελλάδα πράκτορες του Ισραήλ, που τους πέρασε  ως πολιτικούς πρόσφυγες από το Ιράν.  Για να μπορεί βέβαια να κοροϊδεύει τους Μουσουλμάνους, του έφτιαξαν ένα …. «αντισιωνιστικό» προφίλ, που αργά ή γρήγορα θα καταρρεύσει.   
            Όσο για τον Πούτιν, αυτός είναι πολέμιος των Χριστιανών και όσο τα πράγματα προχωρούν θα το δείξει φανερά και δεν θα μπορεί να υποκρίνεται άλλο. Ήδη άρχισε στην Συρία να βομβαρδίζει Σύριους άμαχους, Νοσοκομεία, Σχολεία και έπεται συνέχεια.  Μισεί τους Χριστιανούς και όλους τους εχθρούς των Εβραίων Σιωνιστών.  Είναι βλέπετε  Εβραϊκής καταγωγής από μητέρα και όπως λένε οι Εβραίοι: «τα παιδιά μιας Εβραίας μάνας είναι πάντα δικά μας παιδιά».  
           Ο Πούτιν δεν είναι απλά ένα πιόνι των Εβραίων, αλλά ένας Ισχυρός Εβραίος Σιωνιστής.  Στρατολογήθηκε από μικρός στην KGB στην υπό Εβραϊκό έλεγχο Κομμουνιστική Ρωσία και εδώ η πρώτη του ταυτότητα ως μικρός Εβραίος με διαφορετικό όνομα.  (από τα αρχεία της «σταζι»)  Έχει αλλάξει τρία ονόματα και στην μυστική όσο και σκοτεινή παραμονή του στην Δρέσδη της Γερμανίας για μερικά χρόνια την δεκαετία του 80, χρησιμοποιούσε το όνομα «Αντάμωφ».  


Εδώ ένα διαβατήριό του,  που αναφέρει  το όνομά της μητέρας του με το χαρακτηριστικό (Εβραία)    
Είναι κάτοχος ενός παραλιακού διαμερίσματος στο ΤΕΛ ΑΒΙΒ που το απέκτησε με «πλάγιο» τρόπο, χωρίς να το αγοράσει στο όνομά του. Η μητέρα του ως Εβραία, φρόντιζε να έχει και Εβραίους δασκάλους. Στο Λύκειο είχε δασκάλα την Μίνα Γιουδικσκάγια  Μπερλίνερ, η οποία μετακόμισε μόνιμα στο Ισραήλ το 1973. Τότε ο Βλαντιμίρ της αγόρασε αυτό το παραλιακό διαμέρισμα στο Τελ Αβίβ.  Τον Δεκέμβριο του 2017 πέθανε η Μίνα Μπερλίνερ και άφησε το διαμέρισμα στον Βλαντιμίρ Πούτιν. Αυτό είναι στον τέταρτο όροφο.
                         
Οι σχέσεις του Βλαντιμίρ Πούτιν με τους Σιωνιστές του Ισραήλ, είναι σε βαθμό «ΑΔΕΛΦΙΚΌ» αφού είναι και ο ίδιος Εβραίος και Σιωνιστής και αγωνίζεται υπέρ της μεγάλης ιδέας του Ισραήλ.   Δεν υπάρχει άλλος με τέτοια «αδελφική» σχέση με τους Σιωνιστές. Ούτε έχουν βγάλει οι  Σιωνιστές με άλλον ηγέτη, τόσες αδελφικές φωτογραφίες.  Ούτε καν με Αμερικανούς.


            ΕΔΩ ΕΙΝΑΙ Η ΕΛΙΤ ΤΟΥ ΣΙΩΝΙΣΜΟΥ


            


         ΤΕΤΟΙΕΣ ΧΑΡΕΣ ΚΑΙ ΤΙΜΕΣ ΣΕ ΕΝΑΝ……. «ΟΡΘΟΔΟΞΟ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟ»;;;;;;;;;;;;;;; Ο ΒΛΑΝΤΙΜΙΡ ΠΟΥΤΙΝ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΟΣ ΤΟΥΣ ΕΒΡΑΙΟΣ ΣΙΩΝΙΣΤΗΣ ΚΑΙ ΣΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΤΟΥ ΒΛΕΠΟΥΝ ΤΟ «ΜΕΓΑΛΟ ΙΣΡΑΗΛ» ΚΑΙ ΤΟΝ ΤΡΙΤΟ ΝΑΟ ΤΟΥ ΣΟΛΟΜΩΝΤΑ.  ΓΙ’ ΑΥΤΑ «ΕΡΓΑΖΕΤΑΙ» Ο ΠΟΥΤΙΝ.
            


              


         


ΒΛΕΠΕΤΕ ΤΟΝ ΠΟΥΤΙΝ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ΚΟΥΣΤΟΥΜΙΑ ΚΑΙ ΓΡΑΒΑΤΕΣ. Είναι από διαφορετικές συναντήσεις. Συναντούνται πολλές φορές με τα «αδέλφια» του σε πολλές διαφορετικές εκδηλώσεις, τόσο στο Ισραήλ όσο και εκτός Ισραήλ.  Και είναι το αγαπημένο «παιδί» του  διεθνούς Χριστιανομάχου και ανθέλληνα Χένρι Κίσινγκερ.     …. «ΑΔΕΛΦΕ» ΜΟΥ..!!!      


                          ΟΙ ΣΧΕΣΕΙΣ ΚΡΑΤΑΝΕ ΠΟΛΛΑ ΧΡΟΝΙΑ


            ΕΔΩ ΟΜΩΣ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙ Ο ΠΟΥΤΙΝ ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΝΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΑΛΛΟΣ  ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟΝ ΑΦΗΝΑΝ ΟΙ ΣΙΩΝΙΣΤΕΣ.
ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΑΝΑΒΕΙ ΤΗΝ ΛΥΧΝΙΑ ΤΟΥ ΝΑΟΥ ΤΟΥ ΣΟΛΟΜΩΝΤΑ ΑΝ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΒΡΑΙΟΣ ΣΙΩΝΙΣΤΗΣ.  ΕΔΩ ΤΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΤΗΝ ΤΙΜΗ, ΝΑ ΤΗΝ ΑΝΑΨΕΙ ΣΥΜΒΟΛΙΚΑ. 
Υπάρχουν εκατοντάδες φωτογραφίες και όλοι καταλαβαίνουν τι κάνει «νιάου νιάου» στα κεραμίδια, εκτός βέβαια από τους σημερινούς οπαδούς του αντίχριστου και τους Σιωνιστές που δεν θέλουν να αποκαλύπτεται η αλήθεια. 
Και η αλήθεια είναι πως με τα έργα του Πούτιν και του Ερντογάν, προχωρούν την διάλυση της Συρίας, προς όφελος του Ισραήλ.
Οι Αμερικάνοι αποσύρθηκαν,  αλλά στηρίζουν την εισβολή του Ερντογάν, με παλαβές και ανώμαλες δηλώσεις του Αμερικανού ΥΠΕΞ Πομπέο, που είπε το απίθανο: «Η Ουάσινγκτον στηρίζει τις δικαιολογημένες ενέργειες αυτοάμυνας της Τουρκίας στην Ιντλίμπ».    
Ποια «αυτοάμυνα» βρε ΠΑΛΑΒΕ που αντί να σε έχουν έγκλειστο σε ΨΥΧΙΑΤΡΕΙΟ σε έβαλαν στο ΥΠΕΞ των ΗΠΑ;   Η Τουρκία έχει κάνει εισβολή στην Συρία και επειδή αντιστέκονται οι Σύριοι στρατιώτες, είναι σε «αυτοάμυνα» η Τουρκία;; Πόσα κιλά μ@λ@κας ΕΙΣΑΙ;; Και εσύ και αυτοί που σε έβαλαν εκεί που είσαι.
Και για να καταλάβετε την κοροϊδία που σπέρνουν όλα τα ΜΜΕ στον λαό, μεταφέρουν αυτές τις παλαβές δηλώσεις  του Πομπέο, σαν να είναι «φυσιολογικές» και δεν κάνουν κανένα σχολιασμό στον παλαβό  και αφήνουν να πλανάται …….  Η ΤΡΕΛΑ….!!!!!
ΑΛΙΜΟΝΟ ΣΤΟΥΣ ΛΑΟΥΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΤΙ ΕΧΟΥΝ ΝΑ ΠΑΘΟΥΝ, γιατί ακόμα και ο Χίτλερ ήταν πολύ πιο ΛΟΓΙΚΟΣ από αυτούς.
Είναι η εποχή του Εβραίου αντίχριστου Έλληνες.
Εποχή,  ΠΛΑΝΗΣ, ΥΠΟΚΡΙΣΙΑΣ, και ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΤΡΕΛΑΣ.
Όλοι και όλα σήμερα στον κόσμο, «δουλεύουν» υπέρ του Ισραήλ και κατά του Ελληνισμου και της Ορθοδοξίας.  Αυτός είναι ο ρόλος και του Πούτιν και του Ερντογάν σήμερα.  Τώρα στην Συρία, μετά στην Ελλάδα. Σηκώστε τα μάτια ΨΗΛΑ, γιατί τα σημάδια γύρω, πρέπει να αρχίζουν να μας τρομάζουν. Η γη αρχίζει να ΤΡΕΜΕΙ και να προειδοποιεί. 
 ΟΙ ΣΙΩΝΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΠΑΛΑΒΟΙ επιτίθονται κατά των εχθρών του Ισραήλ και «ταΐζουν» τον κόσμο «σανό» επειδή τον θεωρούν ηλίθιο ζώο να  μην καταλαβαίνει τίποτα.  Όπως τους  έγραψα και στο προηγούμενο, θα δούμε σε λίγο, ποιοι ήταν τελικά τα ηλίθια ζώα.
Ιωάννης Λαμπρόπουλος
συγγραφέας-ερευνητής-αρθρογράφος

Share this post