Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ ΤΥΧΑΙΑ ΚΑΤΑ ΛΑΘΟΣ ΕΓΓΡΑΦΑ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΑ «ΨΥΧΟ-ΗΛΕΚΤΡΙΚΑ» ΟΠΛΑ

Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ ΤΥΧΑΙΑ ΚΑΤΑ ΛΑΘΟΣ ΕΓΓΡΑΦΑ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΑ «ΨΥΧΟ-ΗΛΕΚΤΡΙΚΑ» ΟΠΛΑ

Γράφει Συντακτική Ομάδα Χειλαδάκη

Όταν ο ερευνητής Curtis Waltman του ιστότοπου Muckrock έλαβε αρχεία που προέκυψαν από το αίτημά του για την Ελευθερία της Πληροφόρησης σχετικά με την Antifa και λευκές υπεραξιστικές ομάδες από το Washington State Fusion Center, πήρε λίγο περισσότερο από ό, τι είχε διαπραγματευτεί: ένα άσχετο αρχείο zip με τίτλο «Εφέ EM στο ανθρώπινο σώμα. «

Μέσα στο αρχείο υπήρχαν τρία διαγράμματα που παρουσιάζουν πληροφορίες σχετικά με τα ηλεκτρομαγνητικά όπλα που στοχεύουν το ανθρώπινο σώμα και τον εγκέφαλο. Το πρώτο διάγραμμα, ειδικότερα με τίτλο Psycho-Electronic Weapon Effects φαίνεται να περιγράφει λεπτομερώς την πιθανή χρήση τέτοιων όπλων, εστιάζοντας τόσο στον έλεγχο του μυαλού όσο και στη σωματική δυσφορία.

Αυτό το επόμενο διάγραμμα δείχνει διαφορετικές διαδικασίες με τις οποίες ο ηλεκτρομαγνητικός έλεγχος του μυαλού θα μπορούσε να χρησιμοποιηθεί μέσω δικτύων κινητής τηλεφωνίας ή πιο τοπικά από το έδαφος ή από τον αέρα, στοχεύοντας συγκεκριμένα άτομα με ψυχοτρονικά όπλα. Περιγράφονται διαφορετικές συχνότητες που μπορούν να επηρεάσουν διαφορετικές περιοχές του εγκεφάλου.

Αυτό το τρίτο σχήμα μιλά περισσότερο για τη χαρτογράφηση των συχνοτήτων του ανθρώπινου εγκεφαλικού κύματος και αναφέρει ότι κάθε ανθρώπινο σώμα έχει ένα μοναδικό βιο-ηλεκτρομαγνητικό πεδίο, το οποίο, πιθανώς, θα έδινε στους χρήστες προηγμένων τεχνολογιών τη δυνατότητα εντοπισμού οποιουδήποτε ατόμου στον κόσμο βάσει αυτού υπογραφή, επιτρέποντάς τους να στοχεύουν άμεσα τα άτομα με ψυχοτρονικά όπλα.

Αυτά τα διαγράμματα φαίνεται να είναι έγγραφα παρουσίασης που προέρχονται από διαφορετικές πηγές, ενδεχομένως να χρησιμοποιηθούν ως σημεία δεδομένων σε συζητήσεις σχετικά με τον τρόπο έρευνας και ανάπτυξης ψυχοτρόπων όπλων. Αυτά τα έγγραφα δεν αποκαλύπτουν, με τον τρόπο των Wikileaks, τι σκιώδεις κυβερνητικές υπηρεσίες όπως η NSA που έχουν κάνει ή είναι σε θέση να κάνουν.

Περιέργως, μερικές από αυτές τις εικόνες εμφανίζονται σε ένα άρθρο στο περιοδικό Nexus που περιγράφει αγωγή του 1992 που άσκησε ο John St. Clair Akewi εναντίον της NSA. Ο Akewi ισχυρίστηκε ότι η NSA είχε την «ικανότητα να δολοφονεί πολίτες των ΗΠΑ κρυφά ή να εκτελεί μυστικές επιχειρήσεις ψυχολογικού ελέγχου για να προκαλέσει τη διάγνωση των ατόμων με κακή ψυχική υγεία» και τεκμηριώνει τις φερόμενες μεθόδους τους.
Πηγαίνουμε στο άγνωστο

Για εκείνους που είναι σε θέση να το ακολουθήσουν από εκεί, το ίχνος αυτού του άρθρου οδηγεί σε μια τρύπα κουνελιών πληροφοριών και πόρων που περιγράφουν διάφορες πτυχές των προσπαθειών ελέγχου του νου σε «στοχευμένα άτομα» από οργανισμούς Deep State-Βαθέως Κράτους. Ενώ οι μυστικές δυνατότητες τέτοιων πρακτορείων υπήρξαν μεταξύ των πιο στενά προστατευμένων πληροφοριών, οι πληροφορίες του Edward Snowden μας βοήθησαν να ξυπνήσουμε στην ύπαρξή τους.

Τι μπορούμε όμως να κάνουμε για αυτήν τη συγκεκριμένη «πτώση» πληροφοριών που σχετίζονται με τις ικανότητες ελέγχου του νου; Όπως σημειώνει ο Waltman.

Πηγή
https://www.collective-evolution.com/2018/04/24/us-government-accidentally-releases-electromagnetic-mind-control-documents-in-foia-request/

ΣΥΝΤΑΚΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΧΕΙΛΑΔΑΚΗ
www.nikosxeiladakis.gr

Share this post