Η Λα Πάλμα και η Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου.

Η Λα Πάλμα και η Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου.

Όπως οι περισσότεροι από εσάς γνωρίζετε, το ηφαίστειο της νήσου La Palma έχει ηρεμήσει. Έτσι, η απειλή ενός τσουνάμι στην Ανατολική Ακτή έχει τελειώσει, σωστά; Όχι ακριβώς, αν κοιτάξετε όλο τον προγνωστικό προγραμματισμό που παρουσιάζεται στο παρακάτω βίντεο, θα έλεγα ότι εξακολουθεί να υπάρχει, απλά δεν ξέρουμε το πότε.

Ένα από τα κύρια κομμάτια του προγνωστικού προγραμματισμού είναι το επεισόδιο των Simpson. Στο επεισόδιο Το Λα Πάλμα ο προγνωστικός προγραμματισμός συνέβη την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου. Ως εκ τούτου, η Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου κάθε χρόνο θα πρέπει να παρακολουθείται για ένα γεγονός La Palma. Και να θυμάστε ότι δεν χρειάζεται να εκραγεί για να συμβεί – μπορούν να κάνουν πράγματα για να το κάνουν να συμβεί.

Θέλετε να δείτε μερικές αποδείξεις ότι μπορούν να κάνουν πράγματα να συμβούν; Θυμάστε να ακούτε για το ηφαιστειακό νησί που εξερράγη στον Νότιο Ειρηνικό, το οποίο προκάλεσε τσουνάμι που έπληξε τη δυτική ακτή των ΗΠΑ και ο θόρυβος της έκρηξης ακούστηκε στην Αλάσκα; Δείτε αυτό.

Όπως είπα, μπορούν να κάνουν πράγματα να συμβούν. Ένα άλλο κομμάτι του προγνωστικού προγραμματισμού που πιθανώς παραπέμπει στην Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου είναι η καρδιά που αναβοσβήνει στον πύργο της φυλακής όταν η κακιά γυναίκα βλέπει τη λάμψη μιας έκρηξης.

Θυμηθείτε επίσης ότι ο προγνωστικός προγραμματισμός δείχνει ότι ένα γεγονός της La Palma θα είναι μέρος του σχεδίου για την κατάληψη του κόσμου και την εγκαθίδρυση του αντίχριστου ως παγκόσμιου ηγεμόνα. Υπό το πρίσμα των τελευταίων χρονολογικών δεδομένων, η Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου το 2022 και ιδιαίτερα το 2023 θα πρέπει να παρακολουθείται στενά.

endtimesforecaster.blogspot.com

ΑΠΟΔΟΣΗ : Corfiatiko.blogspot.com

Share this post