Η Μαγεία Βασιλεύει Και Στην Κύπρο: Νεκρή Σε Τελετή Εξαγνισμού 34χρονη Στη Λάρνακα

Η Μαγεία Βασιλεύει Και Στην Κύπρο: Νεκρή Σε Τελετή Εξαγνισμού 34χρονη Στη Λάρνακα

Νέες πληροφορίες για τον αιφνίδιο θάνατο της 34χρονης στη Λάρνακα έρχονται στο φως της δημοσιότητας.

Σύμφωνα με τον εκπρόσωπο τύπου της ΥΚΑΝ, Στέλιο Σεργίδη, από τις εξετάσεις της αστυνομίας φαίνεται ότι η 34χρονη πήγε σε μια συνάντηση που θα γινόταν τελετή με τη χρήση συγκεκριμένης παραισθησιογόνας ουσίας, την οποία ονομάζουν «πνευματική τελετή».

Να θυμίσουμε ότι σύμφωνα με την αστυνομία, στις 27/08/2019, μεταφέρθηκε αναίσθητη στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρνακας, γυναίκα ηλικίας 34 ετών, όπου ο επί καθήκοντι ιατρός διαπίστωσε το θάνατό της.

Στις 28/08/2019, διενεργήθηκε η νενομισμένη νεκροτομή επί της σορού της θανούσας, κατά την οποία παραλήφθηκαν διάφορα τεκμήρια για να αποσταλούν για τοξικολογικές και ιστοπαθολογικές εξετάσεις με σκοπό να διαπιστωθούν τα ακριβή αίτια θανάτου της.

Στο πλαίσιο διερεύνησης της υπόθεσης, προέκυψε μαρτυρία, ότι η 34χρονη, ενώ βρισκόταν με άλλα πρόσωπα, σε συγκεκριμένο χώρο στην Αραδίππου, έχασε τις αισθήσεις της.

Επίσης, προέκυψε μαρτυρία, ότι στους συμμετέχοντες στη συνάντηση, προσφέρθηκε συγκεκριμένο ρόφημα, το οποίο πιθανόν να περιείχε ναρκωτική ουσία που περιλαμβάνεται στα ελεγχόμενα φάρμακα τάξεως Α.

Η Αστυνομία, στο πλαίσιο διερεύνησης της υπόθεσης, προχώρησε χθες βάσει δικαστικού εντάλματος στη σύλληψη μιας γυναίκας ηλικίας 50 ετών, η οποία τέθηκε υπό κράτηση.

Το ΤΑΕ Λάρνακας συνεχίζει τις εξετάσεις.

Share this post