Η Μαρία Ζαχάροβα «γλέντησε» την βρετανική κυβέρνηση: Μην ανησυχείτε, αυτό θα κάνουμε

Η Μαρία Ζαχάροβα «γλέντησε» την βρετανική κυβέρνηση: Μην ανησυχείτε, αυτό θα κάνουμε
Γράφει η ίδια σύμφωνα με τα ρωσικά μέσα ενημέρωσης:

 

Ο Μπόρις Τζόνσον προέτρεψε την ρωσική κυβέρνηση να μεταχειριστεί τον Βρετανό, που κρατείται στην Μαριούπολη ενώ πολεμούσε στο πλευρό των ουκρανικών κυβερνητικών δυνάμεων, «ανθρώπινα και συμπονετικά».

Τι έχουμε να πούμε ως προς αυτό.

Μπόρις, γνωρίζουμε ότι εσείς προσωπικά και η κυβέρνησή σας έχετε αποκηρύξει τους Βρετανούς υπηκόους που έπεσαν θύματα της βρετανικής προπαγάνδας και πήγαν στην Ουκρανία ως μισθοφόροι για να σκοτώσουν ανθρώπους εκεί.

Μην προσποιείστε ότι ανησυχείτε. Δεν σας ενδιαφέρει η μοίρα των Βρετανών που βρίσκονται σε δύσκολη θέση. Δεν ήπιαν σαμπάνια μαζί σας στην Ντάουνινγκ Στριτ, και έτσι μπορούν να περιμένουν την προστασία σας για πάντα!

Θα ήθελα να πω το εξής σε όσους Βρετανούς ανησυχούν για τους συμπατριώτες τους: Μην ανησυχείτε, η Ρωσία τους φροντίζει. Τους δίνεται φαγητό και ποτό, καθώς και οποιαδήποτε άλλη βοήθεια χρειαστούν, όπως και οι άλλοι αλλοδαποί που παραδόθηκαν ή κρατήθηκαν.

Σε αντίθεση με τους Ουκρανούς μαχητές που σκοτώνουν βάναυσα αιχμαλώτους και βασανίζουν αμάχους, οι ρωσικές Ένοπλες Δυνάμεις έχουν δεσμευτεί στο ανθρωπιστικό δίκαιο. Αν δεν υπήρχε η λογοκρισία των μέσων ενημέρωσης στην Βρετανία, όλοι εκεί θα το γνώριζαν αυτό.

Ταυτόχρονα, προτρέπουμε τις βρετανικές αρχές να συμπεριφέρονται στους πολίτες της Ουκρανίας «ανθρώπινα και με συμπόνια», όπως είπε ο Μπόρις Τζόνσον, σταματώντας την παράδοση όπλων στην Ουκρανία. Όσο περισσότερα όπλα στέλνει το Λονδίνο στην Ουκρανία, τόσο περισσότεροι πολίτες της Ουκρανίας πεθαίνουν ως αποτέλεσμα. Αλλά το BBC δεν θα το πει ποτέ στους Βρετανούς για αυτό.

 

photo tass

https://www.el.gr

Share this post