Η μαρτυρία κοπέλας που συγκλονίζει: “Ο Θεός δεν έχει οικονομικές κρίσεις”

Η μαρτυρία κοπέλας που συγκλονίζει: “Ο Θεός δεν έχει οικονομικές κρίσεις”

Η μαρτυρία μιας χριστιανής της οποίας η οικογένεια δεν ζούσε στη φτώχεια, αλλά λόγω της κρίσης συνέβη ότι ο μισθός καθυστέρησε και δεν δόθηκε εγκαίρως.

Δεν υπήρχαν χρήματα και εξαντλήθηκαν τα προϊόντα στο σπίτι. Αύριο δεν θα υπάρχει τίποτα για τη διατροφή των παιδιών και άρχισε να προσεύχεται στον Κύριο: “Κύριε, τι να κάνω; Τι να κάνω σε αυτή την κατάσταση; Δεν υπήρξε ποτέ κάτι τέτοιο.

” Κατά τη διάρκεια της προσευχής, ο Κύριος της έδωσε μια τέτοια αποκάλυψη: πηγαίνετε σε ένα τέτοιο κατάστημα, πάρτε όλα τα προϊόντα που χρειάζεστε και σταματήστε στο έβδομο ταμείο. Κατάλαβε ότι η σκέψη δεν ήταν δική της. Έμοιαζε σαν μια εσωτερική πληροφορία.

Με πίστη, η αδελφή πήγε στο επιλεγμένο κατάστημα, πήρε μόνο τα απαραίτητα προϊόντα (όχι περισσότερο). Έφτασε κοντά στο έβδομο ταμείο όπως λέγεται, και περίμενε να δει – τι θα γίνει. Ο Θεός την πληροφόρησε κάτι , αλλά δεν θα πετάξει χρήματα από τον ουρανό … Αξίζει να κοιτάξουμε: θα εμφανιστεί κάποιος από γνωστούς ή πιστούς φίλος ; Αλλά η ουρά κινείται, υπάρχει μόνο ένας άνθρωπος μπροστά και κανείς δεν είναι ακόμα ορατός.

Όταν και ο άνδρας πριν από αυτήν τελείωσε τα ψώνια του και η σειρά της ήρθε, ο ταμίας έβαλε ένα στοπ στο μπροστά από το ταμείο και είπε: “Τεχνικο πρόβλημα “.

Η αδελφή στέκεται στην πρώτη γραμμή και σκέφτεται: “Ευχαριστώ τον Θεό για ένα τεχνικό πρόβλημα . Ίσως κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου κάποιος κάτι να κάνει. ” Αλλά κανείς δεν εμφανίστηκε.

Και ξαφνικά, μέσω ενός ηχείου, ακούει μια τέτοια ανακοίνωση: «Σήμερα το σούπερ μάρκετ μας είναι δέκα ετών. Προς τιμήν αυτού του γεγονότος διεξάγουμε μια δωρεάν : οποίος είναι ο πρώτος στην έβδομη ταμειακή μηχανή, δέχεται όλο το σύνολο των προϊόντων δωρεάν! “.

yiorgosthalassis.blogspot.com

Share this post