Η νέα μορφή του πολέμου: Τουρκικό drone καταστρέφει τεθωρακισμένο των Κούρδων και εξαϋλώνει τους μαχητές (βίντεο)

Η νέα μορφή του πολέμου: Τουρκικό drone καταστρέφει τεθωρακισμένο των Κούρδων και εξαϋλώνει τους μαχητές (βίντεο)

Βίντεο με την καταστροφή τεθωρακισμένου οχήματος Κούρδων μαχητών από βλήμα που εκτοξεύει τουρκικό drone (μη επανδρωμένο αεροσκάφος) έδωσε στη δημοσιότητα το τουρκικό υπουργείο Άμυνας και δείχνει την μορφή του πολέμου που θα αντιμετωπίσουν οι ελληνικές Ενοπλες Δυνάμεις σε ξηρά και θάλασσα από την μαζική χρήση των τουρκικών εξοπλισμένων drone (σχετικό άρθρο στην ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗ που κυκλοφορεί σε λίγες ημέρες σε όλη την Ελλάδα).

Στην επίθεση που καταγράφεται από το ίδιο το μη επανδρωμένο αεροσκάφος της Τουρκίας το αεροσκάφος εκτοξεύει το βλήμα και το όχημα ανατινάζεται, γεμίζοντας την εικόνα με φλόγες και μαύρο καπνό από την έκρηξη.

Ολοι οι Κούρδοι που βρίσκονταν μέσα, εξαερώνονται.

Η νέα μορφή πολέμου είναι εδώ και – δυστυχώς – ο προαιώνιος εχθρός χρησιμοποιεί μαζικά αυτό το νέο όπλο για το οποίο αναζητείται απάντηση δεδομένου και του χαμηλού ίχνους, άρα και την δυσκολία ανίχνευσης και άρα δυσκολία κατάρριψής του.

T.C. Millî Savunma Bakanlığı

@tcsavunma

Barış Pınarı Harekâtı’nda İHA’larımız tarafından tespit edilen PKK/PYD-YPG’li teröristlere ait Doçka uçaksavar monteli araç, Hava Kuvvetlerimiz tarafından tam isabetle vuruldu.

Ενσωματωμένο βίντεο

Share this post