Η νέα παγκόσμια τάξη που είχαμε προειδοποιήσει ότι έρχεται είναι τώρα εδώ και η Αμερική δεν θα είναι ποτέ η ίδια – ιατρικός στρατιωτικός νόμος, άδεια ράφια, ριζοσπαστικός σοσιαλισμός και πολλά άλλα, όλα στο όνομα του ελέγχου.

Η νέα παγκόσμια τάξη που είχαμε προειδοποιήσει ότι έρχεται είναι τώρα εδώ και η Αμερική δεν θα είναι ποτέ η ίδια – ιατρικός στρατιωτικός νόμος, άδεια ράφια, ριζοσπαστικός σοσιαλισμός και πολλά άλλα, όλα στο όνομα του ελέγχου.

Από τη Susan Duclos – All News PipeLine

Το 2021 θα έπρεπε να είχε ανοίξει τα μάτια για τα Ανεξάρτητα Μέσα Ενημέρωσης που προειδοποιούσαν για τη “ΝΤΠ” ή αλλιώς τη Νέα Τάξη Πραγμάτων, όπου δημιουργείται χάος μόνο και μόνο για να το χρησιμοποιήσουν οι ριζοσπάστες πολιτικοί για να “δημιουργήσουν μια λύση” που θα περιορίζει ακόμα περισσότερα δικαιώματα και ελευθερίες στην Αμερική.

Τι ήταν αυτό που ανέφερε ο προσωπάρχης του Λευκού Οίκου του Ομπάμα, Rahm Emannuel;

“Ποτέ δεν αφήνεις μια σοβαρή κρίση να πάει χαμένη. Και αυτό που εννοώ με αυτό, είναι μια ευκαιρία να κάνεις πράγματα που νομίζεις ότι δεν μπορούσες να κάνεις πριν”. – Πηγή

Αυτός ήταν ο απώτερος στόχος πολλών πολιτικών όλα αυτά τα χρόνια, και όταν οι Δημοκρατικοί ανέλαβαν τον έλεγχο στις αρχές του 2021, αυτό έγινε το μάντρα τους, ή το μανιφέστο τους, ας πούμε. Από τον ιατρικό στρατιωτικό νόμο μέχρι τα γυμνά ράφια, με πολλά άλλα θέματα στο ενδιάμεσο, έχουμε περάσει το σημείο χωρίς επιστροφή.

Ως έθνος δεν θα επιστρέψουμε ποτέ σε αυτό που ήμασταν κάποτε. Πρέπει να το αποδεχτούμε αυτό.

Η ολοκλήρωση της “Νέας Τάξης Πραγμάτων” αναβλήθηκε μόνο προσωρινά από την προεδρία Τραμπ, μέχρι τη στιγμή που ο COVID ήρθε στη σκηνή, και από εκείνη τη στιγμή και μετά, η Αμερική άλλαξε.

Από τη στιγμή που ο Τζο Μπάιντεν άρχισε να καταλαμβάνει τον Λευκό Οίκο, άρχισε η τρελή βιασύνη των Δημοκρατικών να εφαρμόσουν όσο το δυνατόν περισσότερες αλλαγές, όσο πιο γρήγορα μπορούσαν, πριν χάσουν τη Βουλή ή/και τη Γερουσία το 2022 και αφήσουν τον Μπάιντεν ως πρόεδρο “κουτσή πάπια”.

 

 

Η ΝΈΑ ΠΑΓΚΌΣΜΙΑ ΤΆΞΗ ΠΡΑΓΜΆΤΩΝ ΣΤΗΝ ΟΠΟΊΑ ΖΟΎΜΕ ΤΏΡΑ

Μερικά παραδείγματα από αυτά που είδαμε να συμβαίνουν μέσα στο σύντομο χρονικό διάστημα που ο Μπάιντεν κατέχει τον Λευκό Οίκο.

– Οι επιλογές σε αγαθά μειώνονται, τα ράφια των καταστημάτων έχουν εξαντληθεί και σε ορισμένες περιπτώσεις είναι γυμνά, όπως καταγράφουμε εδώ και μήνες παρακολουθώντας τη συνεχιζόμενη και αυξανόμενη κατάρρευση της αλυσίδας εφοδιασμού. Από τις τεράστιες καθυστερήσεις στα λιμάνια της Αμερικής για τα εισαγόμενα αγαθά μέχρι την έλλειψη φορτηγατζήδων για να ξεφορτώσουν και να παραδώσουν αυτά τα αγαθά στις επιχειρήσεις σε όλη τη χώρα, τα πάντα, από τσιπ υπολογιστών, μέχρι υποδήματα, τρόφιμα και πολλά άλλα, έχουν εξαντληθεί από τα ράφια των καταστημάτων.

– Ο πληθωρισμός είναι εκτός ελέγχου, όπως και οι τιμές της βενζίνης (ευχαριστούμε τον Τζο που σκότωσε τον αγωγό Keystone!), οδηγώντας μας από την ενεργειακή ανεξαρτησία για πρώτη φορά μετά από 70 και πλέον χρόνια, στο να μας αφήσει και πάλι εξαρτημένους από άλλα έθνη, ορισμένα από τα οποία θεωρούνται εχθρικά προς την Αμερική, για τις βασικές μας ανάγκες.

– Η δολοφονία του Keystone σκότωσε επίσης δεκάδες χιλιάδες θέσεις εργασίας για τους Αμερικανούς, καθώς και την πρόκληση οικονομικής καταστροφής για περιοχές που θα είχαν επωφεληθεί από τους απασχολούμενους για τον Keystone.

– Οι πολιτικές διαιρέσεις θα είναι πάντα χειρότερες τώρα που δεν έχουν απομείνει σχεδόν καθόλου “blue dog democrats”, για να κρατήσουν το Δημοκρατικό Κόμμα από το να κατρακυλήσει ακόμη περισσότερο προς τον σοσιαλισμό και τον κομμουνισμό. Ριζοσπαστικοί και ακραίοι φιλελεύθεροι έχουν πάρει τον έλεγχο του Δημοκρατικού κόμματος, με μόλις δύο Δημοκρατικούς από συντηρητικές πολιτείες να στέκονται εν μέρει εμπόδιο στο να γίνει ο πλήρης σοσιαλισμός η “νέα” αμερικανική πραγματικότητα.

– Τα δημόσια εκπαιδευτικά συστήματα έχουν γίνει ώριμα για κατήχηση, και οι φαινομενικά τρελοί δάσκαλοι επηρεάζουν πλέον τους μαθητές του έθνους, όπως δείχνει το παρακάτω βίντεο.

– Ο ιατρικός στρατιωτικός νόμος έχει εφαρμοστεί περισσότερες από μία φορές τώρα σε φιλελεύθερες πολιτείες, με το καθεστώς Μπάιντεν να προσπαθεί συνεχώς να επιβάλει εντολές και πρακτικές διακρίσεων σε όσους αρνούνται να συμμορφωθούν.
Ευτυχώς, τα δικαστήρια έχουν απορρίψει πολλά από τα διατάγματα του Μπάιντεν, ενώ άλλες υποθέσεις είναι προγραμματισμένες, αλλά στο διάστημα που μεσολαβεί από την εντολή, την ανακοίνωση ή την εκτελεστική ενέργεια, μέχρι να φτάσει στα δικαστήρια, προκαλεί μόνιμη ζημιά στους Αμερικανούς.
– Ακύρωση της κουλτούρας για λάθος σκέψη έχει γίνει το όπλο της επιλογής προκειμένου να ελεγχθεί τι λέγεται και πώς λέγεται, υπό τον φόβο ότι ο διαδικτυακός όχλος θα κυνηγήσει όσους τολμούν να ξεφύγουν από τη γραμμή και να πουν την αλήθεια.
– Η μετανάστευση και τα ανοιχτά σύνορα έχουν γίνει η κληρονομιά του Μπάιντεν, καθώς τα μέσα ενημέρωσης αρνήθηκαν αρχικά να προφέρουν τον όρο “κρίση” και μέχρι που δεν μπορούσαν πλέον να κρύψουν τη ζημιά που έχει κάνει το καθεστώς Μπάιντεν στην αμερικανική κυριαρχία.
Αυτά είναι μόνο ένα μικρό μέρος του καταλόγου της ζημιάς που έχει κάνει το καθεστώς Μπάιντεν σε κάτι περισσότερο από 8 μήνες.
Τόσα πολλά συνέβησαν το 2021, και αυτός είναι ο κόσμος στον οποίο ζούμε πλέον, και πρέπει να δράσουμε αναλόγως.
ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΤΕΊΤΕ, ΜΗ ΣΥΜΜΟΡΦΩΘΕΊΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΕΊΣΤΕ ΈΤΟΙΜΟΙ ΝΑ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΤΕΊΤΕ
Οι αναγνώστες του ANP κατανοούν την ανάγκη για προετοιμασία και πολλοί έχουν αρνηθεί να συμμορφωθούν με τις αντισυνταγματικές και παράλογες απαιτήσεις όσον αφορά τη χρήση μάσκας, την κοινωνική αποστασιοποίηση και τα πειραματικά φάρμακα που τους επιβάλλουν στο σώμα και τους περιορισμούς στο τι μπορούν και τι δεν μπορούν να πουν ή να κάνουν.
Αυτό που πρέπει να αποδεχτούμε, όσο δύσκολο κι αν είναι, είναι ότι η μάχη δεν θα τελειώσει ποτέ, επειδή είναι πολύ αργά για να επιστρέψουμε στο έθνος που ήμασταν, οπότε ξεκινάμε από το μέσο του αγώνα, όχι από την αρχή.
Το να είμαστε προετοιμασμένοι για τη μακρά διαδρομή και να αρνούμαστε να συμμορφωθούμε είναι μέρος της πραγματικής “αντίστασης”, αλλά πρέπει επίσης να είμαστε έτοιμοι να υπερασπιστούμε τα σπίτια μας, τις προετοιμασίες μας, τις κοινότητές μας, τις οικογένειές μας και τις ζωές μας, επειδή η “αντίσταση” έχει βάλει στόχο στην πλάτη όλων μας.
Αυτή η δήλωση δεν είναι υπερβολική, απλά κοιτάξτε τι συμβαίνει από ακτή σε ακτή. Τολμήστε να διαφωνήσετε με την προτιμώμενη ιδεολογία και σας καταδιώκουν, σας παρενοχλούν, σας επιτίθενται, σας βρίζουν λεκτικά ή/και σας ακυρώνουν από έναν διαδικτυακό όχλο.
Έτσι, επαναλαμβάνω, ο καθένας από εμάς που δεν συμμορφώνεται και δεν συμμορφώνεται, έχει ένα στόχο στην πλάτη του.
ΣΤΟΙΧΕΙΑ
Μας είχαν προειδοποιήσει ότι ο απώτερος στόχος της ΝΔΤ είναι ο απόλυτος και πλήρης έλεγχος του πληθυσμού, το χάος, ο σοσιαλισμός, μια παγκόσμια κυβέρνηση, κλπ….. και τώρα το βλέπουμε να συμβαίνει σε πραγματικό χρόνο και η Αμερική δεν θα είναι ποτέ πια η ίδια.
Παρακάτω ο Tucker Carlson αναλύει μερικές από τις παραφροσύνες που παρακολουθούμε να “μεταμορφώνουν” την Αμερική σε μια χώρα που πολλοί από εμάς δεν αναγνωρίζουν καν πια.
ΑΠΟΔΟΣΗ : Corfiatiko.blogspot.com

Share this post