«Η ΝΕΑ παγκόσμια τάξη είναι μπροστά μας»! Ομιλία Ολλανδού βουλευτή ΤΡΑΝΤΑΖΕΙ την Ευρώπη – ΒΙΝΤΕΟ.

«Η ΝΕΑ παγκόσμια τάξη είναι μπροστά μας»! Ομιλία Ολλανδού βουλευτή ΤΡΑΝΤΑΖΕΙ την Ευρώπη – ΒΙΝΤΕΟ.
Τα πάντα επί θύραις… Είστε έτοιμοι;;;

O Thierry Baudet , ιδρυτής και αρχηγός του ολλανδικού κόμματος Φόρουμ για τη Δημοκρατία (FvD), βλέπει μια νέα τάξη πραγμάτων να εγκαθιδρύεται.

«Ζούμε την μετάβαση από ένα είδος κοινωνίας σε ένα άλλο είδος κοινωνίας», αναφέρει και συνεχίζει: «Από ένα περήφανο και ισχυρό έθνος-κράτος στην ολοκληρωτική παγκόσμια διακυβέρνηση».

Σημειώνει:΅

«Δεν θα χωριζόμαστε πλέον σε διαφορετικά έθνη διαφορετικούς λαούς. Αυτός θα είναι ένας κόσμος, στον οποίο ένα παγκόσμιο υπερκράτος ελέγχει όλο και περισσότερο κάθε μικροσκοπική πτυχή της ζωής μας, επειδή ό,τι κάνουμε υποτίθεται ότι επηρεάζει το κλίμα.

Βρισκόμαστε στη μέση μιας δομικής ανακατασκευής του κόσμου όπως τον ξέρουμε. Τα έθνη μας, τα πολιτιστικά, πολιτικά και πνευματικά μας σπίτια διαλύονται. Αργά αλλά σταθερά, οι κοινωνίες μας γίνονται τόσο διαφορετικές που μια κοινή ταυτότητα δεν θα είναι πλέον εφικτή. Χάνουμε τις δημοκρατίες μας επειδή τα κοινοβούλια αποφασίζουν όλο και λιγότερο. Όπως επίσης και τη ελευθερία μας, επειδή όλες μας οι ζωές ρυθμίζονται όλο και περισσότερο από το «Change the Entire Economy Project – Άλλαξε εντελώς το οικονομικό μοντέλο του πλανήτη» που παρουσιάζεται με τον μανδύα της δήθεν διάσωσης του πλανήτη».

«Η Νέα Παγκόσμια Τάξη είναι μπροστά μας», δήλωσε ο Baudet, υπογραμμίζοντας: «Η Ευρώπη έχει ήδη προχωρήσει πολύ περισσότερο σε αυτό το μονοπάτι από την Αμερική, αλλά συμβαίνει και στις Ηνωμένες Πολιτείες. Είναι ένα φαινόμενο που μπορούμε να παρακολουθήσουμε σε όλο τον Δυτικό Κόσμο και είναι ο μεγαλύτερος κίνδυνος της ζωής μας».

Δείτε:

 

 

photo youtube

el.gr

 

Share this post