Η νεα ταυτοτητα … που πρεπει να μας ρωτησουν αν την θελουμε η οχι ..αλλιως δεν μιλαμε για δημοκρατια ….!

Η νεα ταυτοτητα … που πρεπει να μας ρωτησουν αν την θελουμε η οχι ..αλλιως δεν μιλαμε για δημοκρατια ….!

Προσέξτε τι κάνει ο σατανάς.

Η ταυτότητα μας δεν χρειάζεται τόσο ,μερικές φορές την καταχωνιάζουμε και δεν ξέρουμε που είναι.

Δείτε τι έκαναν καταργούν τον Αμκα και τον Αφμ ώστε ούτε τα φάρμακά σου δεν θα μπορείς να πάρεις και ούτε να δουλέψεις και να έχεις χρήματα ,αν δεν πάρεις την ηλεκτρονική ταυτότητα.Και δεύτερον αν δεν κάνεις φορολογική δήλωση θα σου ρθει πρόστιμο ,ώστε κάποτε να σου τα πάρουν όλα.

Σε πνίγουν ώστε να πάρεις το μικροτσίπ και στο τέλος να σε σφραγίσουν,κανείς δεν μιλάει αφήνουμε τα πράγματα να πάρουν τον δρόμο τους…..

Αρα , πρεπει να ενημερωθουν ολοι οι υπευθυνοι οτι το φυσικο δικαιωμα επιβιωσης ειναι πανω απο καθε νομο …πρεπει να κατανοησουν αυτοι που αργουν να αντιληφθουν οτι δεν ειναι λιγοι αυτοι που θα κανουν χρηση στο δικαιωμα αυτο ..!

Τωρα αν νομιζουν οτι δεν θα εχουν προβλημα ας συνεχισουν να ειναι μη δημοκρατες , ας συνεχισουν να εκτελουν εντολες μιας παγκοσμιας χουντας !

Αν νομιζουν οτι ειναι ικανοι να αμυνθουν και να προστατεψουν το οικοδομημα αυτης της χουντας ας συνεχισουν , οι ανθρωποι που θελουν να υπαρχει δημοκρατια και αποφαση ναι η οχι σε αυτο το θεμα εχουν ενημερωσει …!

Ας δουμε αν θελουν να υπαρχουν ταυτοχρονα σε μια κοινωνια που ο φυσικος νομος της επιβιωσης θα καταργησει τους οποιους αλλους νομους τους προστατευουν !

Stranger…

http://katohika.gr

Share this post