Η Ντόρα και το πολιτικό καρκίνωμα της χώρας…

Η Ντόρα και το πολιτικό καρκίνωμα της χώρας…

Ελεύθερη Πατρίδα

Ο γιός, Κώστας,
συμπτωματικά, αιτήθηκε και αξιοποίησε ως περιφερειάρχης, πρόγραμμα 650.000 ευρώ από το ΕΣΠΑ, για μετατροπή του πατρικού του στη Βελωτά Καρπενησίου, σε μουσείο Δημοκρατίας, αλλά εντάξει, δεν τρέχει και τίποτα.

Ο σύζυγος Κούβελας, συμπτωματικά, ξέχασε να δηλώσει ένα εκατομμύριο που είχε ξεχασμένα σε κάποια μακρινή τράπεζα στο

εξωτερικό, αλλά εντάξει, δεν τρέχει και τίποτα.

Ο αδελφός Κούλης, συμπτωματικά, ξέχασε να αποπληρώσει δάνειο 300.000 ευρώ για την εφημερίδα του Κήρυκας Χανίων,αλλά εντάξει, δεν τρέχει και τίποτα.

Η κόρη Αλεξία, συμπτωματικά, πήρε 320.000 ευρώ από τον υπόδικο Μαρτίνη, για συμβουλές επί δημοσίων σχέσεων στον Ερυθρό Σταυρό,αλλά εντάξει, δεν τρέχει και τίποτα.

Η αδελφή Αλεξάνδρα, συμπτωματικά, ερευνήθηκε για τις σχέσεις της με την Action Aid,μέχρι που τα βρόντηξε, ίδρυσε το ελληνικό Φόρουμ «Συγκλίσεις», που σε συνεργασία με το Ινστιτούτο για τη Μεσόγειο του EPLO, πήρε πρόγραμμα 130.000 ευρώ από το ΝΠΔΔ Πράσινο Ταμείο, ώστε να “καμφθεί η εναντίωση των τοπικών κοινωνιών, στο ανεξέλεγκτο στήσιμο χιλιάδων ανεμογεννητριών στη χώρα”,αλλά εντάξει, δεν τρέχει και τίποτα.

Η αδελφή Αλεξάνδρα, μαζί με την άλλη αδελφή την Αικατερίνη, ίδρυσαν κεφαλαιουχική ΙΚΕ «K.M. BROKERS SINGLE MEMBER P.C.».

Το μετοχικό κεφάλαιο της εταιρείας ήταν 500.000 ευρώ ακριβώς, όταν χορήγησε δάνειο 150.000 ευρώ στον Κούλη Μητσοτάκη.

Συμπτωματικά έκτοτε η ΙΚΕ δηλώνει παθητικό και δεν φορολογείται.

Συμπτωματικά επίσης η Αικατερίνη Μητσοτάκη είναι μητέρα του Γρηγόρη Δημητριάδη, δικηγόρου και διευθυντή,του πρωθυπουργικού γραφείου του Κυριάκου Μητσοτάκη που οργάνωνε τις off shore του εθνικού απατεώνα Αρ. Φλώρου, λίγο πριν ξεσπάσει το σκάνδαλο της Energa, µέσω των οποίων διοχετεύτηκε στο εξωτερικό το χρήµα Energa, με αποτέλεσμα ζημία του δημοσίου εκατοντάδες εκατομμύρια.

Συμπτωματικά ο Αρ. Φλώρος είναι γιός του Αχιλλέα Φλώρου, που είχε αναλάβει με ανάθεση από τον πατέρα Κων. Μητσοτάκητην κατασκευή του πρώτου εργοστασίου παραγωγής ηλεκτρικής ενέργειας στο Λαύριο
αλλά εντάξει, δεν τρέχει και τίποτα.

Ο κολλητός Χριστοφοράκος, ταλεντάρα στις δωροδοκίες και στα σκάνδαλα Siemens, συμπτωματικά, εξαφανίστηκε μυστηριωδώς στο εξωτερικό,αλλά εντάξει, δεν τρέχει και τίποτα.

Ο ίδιος κολλητός είχε εξοπλίσει το νέο γραφείο του Κούλη, που συμπτωματικά ξέχασε να ξοφλήσει την οφειλή του, αλλά εντάξει, δεν τρέχει και τίποτα.

Η κουνιάδα Μαρία – Εύα (Μαρέβα) του Κούλη, συμπτωματικά, έκανε μπίζνες με τον Παπασταύρου, νομικό σύμβουλο του Σαμαρά, παιχτούρα στα Panama papers, λίστα Λαγκάρντ και με δυνατό πλυντήριο στα Virgin Islands, αλλά εντάξει, δεν τρέχει και τίποτα.

Η ΝΔ, του Εθνάρχη (ένας είναι ο εθνάρχης), συμπτωματικά, οφείλει σε τράπεζες και ιδιώτες, 308.000.000 ευρώκαι το πηγαίνει λάου λάου να τα κουρέψει με την ψιλή, αλλά εντάξει, δεν τρέχει και τίποτα.

Μητσοτάκης, Μηταράκης, Πλακιωτάκης, Αυγενάκης, Γεωργιάδης, Λιβανός, Λοβέρδος, Ρουσόπουλος, Τσιάρας, Μαντάς, συμπτωματικά οφείλουν στις συστημικές 20.000.000 ευρώ και το πηγαίνουν λάου λάου να τα κουρέψουν με την ψιλή  και όταν με το καλό χρειαστούν οι τράπεζες νέα κεφαλοποίηση, ξέρεις καλά ότι θα την χρεώσουν σε σένα, που χάνεις το σπίτι σου για κόκκινο υπόλοιπο των 5.000 ευρώ.

Αλλά εντάξει, δεν τρέχει και τίποτα.

Ο γιός Κώστας (again) συμπτωματικά μια μέρα ξύπνησε με όραμα για μεγάλο περίπατο.

Και να τα παγκάκια των 5700 έκαστο και να οι ζαρτινιέρες, οι ουασιγκτόνιες, οι ψευδοπιπεριές και οι βαφές οδοστρώματος και οι ποδηλατοστάτες και τα καθίσματα με φωτισμό LED και οι δαμασκηνιές που παράγουν μούσμουλα και όλα αυτά με απ’ ευθείας ανάθεση σε δικό μας άνθρωπο, με πρόσχημα τον …Govit και την …επιδημική πανδημία για να μη μαζεύονται πολλοί μειοδότες και αρπάξουν και τίποτα, ήγουν συνολικά το έκτρωμα, που “βγήκε και δε βγήκε”, όπως δήλωσε ο υιός ο τσίφτης και καραμπουζουκλής, προσθέτων,
ότι επρόκειτο για προσομοίωση, κάτι το πιλοτικόν για ότι έπεται, 2.000.000 και κάτι ψιλά + ΦΠΑ που πάει ΑΑΔΕ, δηλαδή δανειστές,
οπότε η ζημιά πάει ολόκληρη στον έλληνα φορολογούμενο,αλλά εντάξει, δεν τρέχει και τίποτα.

Το σόι (Μητσοτακέικο), συμπτωματικά, κατσικώθηκε στο σβέρκο μας από εποχή Λευτεράκη και ζει από το αίμα της χώρας, από τα χρήματά μας, αμοιβόμενο αποκλειστικά για «πολιτικές» υπηρεσίες, με ποσά που ήδη αγγίζουν το ένα εκατομμύριο ευρώ / ετησίως.
αλλά εντάξει, δεν τρέχει και τίποτα.

Η Ντόρα Μπακογιάννη, ως υπουργός Εξωτερικών το 2006, είχε ταξιδέψει στις ΗΠΑ για τη Γενική Συνέλευση του ΟΗΕ.

Συμπτωματικά στην αποστολή συμμετείχε και ο κουμπάρος της Βαγγέλης NOOR Μαρινάκης, με δαπάνες του δημοσίου και χωρίς να έχει δημόσιο αξίωμα ή άλλη σχέση με την αποστολή, αλλά εντάξει, δεν τρέχει και τίποτα.
[…]
———————————————–Εμουτουιδίου

ΤΑ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ ΔΙΚΑ ΣΑΣ….

Share this post