Η παγκόσμια αίρεση που θα φέρει κάποιον «αντί του Χριστού» – Σοκάρει αυτό που έβαλαν σε θρησκευτικά (ΦΩΤΟ-ΗΧΗΤΙΚΟ)

Η παγκόσμια αίρεση που θα φέρει κάποιον «αντί του Χριστού» – Σοκάρει αυτό που έβαλαν σε θρησκευτικά (ΦΩΤΟ-ΗΧΗΤΙΚΟ)
Συγκλονιστικά τα λόγια Βρετανού δημοσιογράφου…

ΡΕΠΟΡΤΑΖ: ΚΙΜΩΝ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΥΣ

Το διαβάσαμε και αυτό.

Αν ευσταθεί το σουηδικό δημοσίευμα που επικαλείται το ρωσικό Sputnik, τότε η Γκρέτα της δήθεν οικολογίας και της Ατζέντας 2030 μπαίνει στα θρησκευτικά.

Όπως μεταδίδει το Samhällsnytt, η Greta Thunberg παίρνει ιδιαίτερη θέση στο ψηφιακό μάθημα των θρησκευτικών για τις τάξει 7-9 στην Σουηδία.

Το εν λόγω μάθημα αφορά την θρησκευτική γνώση και την φιλοσοφία. Το κεφάλαιο με την Γκρέτα ονομάζεται «Κλιματική – βασικά περί της Γκρέτα Τουνμπεργκ»

Τα μάθημα προσφέρει μία συμπαθητική περιγραφή της Γκρέτα, δίνοντας έμφαση στην παιδική της ηλικία μέσα στην οικογένεια όπου «η Δημιουργία (αυτού του κόσμου) είναι στο επίκεντρο».

«Η Γκρέτα σκιαγραφείται ουσιαστικά ως «αγία», αναφέρει φοιτητής στο Samhällsnytt.

Τα πράγματα γίνονται τρομακτικά.

Όπως πρώτο το el.gr αποκάλυψε (διαβάστε ΕΔΩ), προκειμένου να κρατούν τους ανθρώπους, σε ακόμα μεγαλύτερη εγρήγορση, εισήγαγαν όρους όπως  «κλιματική έκτακτη ανάγκη» (climate emergency) ή «κλιματική κρίση» (climate crisis), ενώ για την άνοδο της θερμοκρασίας στον πλανήτη από το σχετικά ήπιο «global warming» πέρασαν στο «global heating», με τον όρο heat, που σημαίνει καύσωνας, να παραπέμπει σε μία πολύ πιο έντονη κατάσταση.

ΠΗΓΗ: Sputnik

Στόχος: Το να πεισθεί η ανθρωπότητα πως υπάρχει τεράστιος κίνδυνος για το περιβάλλον, συνεχίζοντας, όχι μόνο να πληρώνει αδρά «πράσινους φόρους», των οποίων μεγάλο μέρος χρησιμοποιείται για την ενσωμάτωση των παράτυπων μεταναστών στις δυτικές κοινωνίες (πολυπολιτισμικότητα), αλλά να επιζητά «παγκόσμια λύση».

Τι κι αν υπάρχουν επιστήμονες που ασκούν έντονη κριτική στην «απάτη της υπερθέρμανσης», όπως την ονομάζουν; Η καθεστηκυία τάξη έχει επιβάλλει την άποψή της, δίχως να ανοίξει μία παγκόσμια συζήτηση για το θέμα, όπου επιστήμονες όλων των απόψεων θα αντιπαραβάλλουν επιχειρήματα επί ίσοις όροις, όπως, για παράδειγμα πως η  αυξομείωση της θερμοκρασίας δεν εξαρτάται από την ανθρώπινη δραστηριότητα, αλλά από εκείνη του ήλιου, πως πρώτα αυξάνεται η θερμοκρασία και μετά ο αριθμός του διοξειδίου του άνθρακα (εξάτμιση θαλάσσιων υδάτων κοκ.).

Άλλα τώρα αυτό παραπάει… Η Γκρέτα σε μάθημα θρησκευτικών;

Θυμίζουμε ότι όπως ΜΟΝΟ το el.gr έχει αποκαλύψει, η Γκρέτα έχει συγκριθεί με τους βιβλικούς προφήτες και χαρακτηρίζεται ως «συνεχίστρια» του Χριστού (διαβάστε ΕΔΩ)

Θα κλείσουμε το σημαντικό αυτό άρθρο με τα λόγια του Βρετανού δημοσιογράφου, Brendan O’Neill:

«Μας λένε για το τέλος του κόσμου, ότι η ανθρωπότητα έχει αμαρτήσει. Η αίρεση της Γκρέτα Τουνμπεργκ γίνεται όλο και πιο τρομακτική. Η πράσινη κίνηση την έχει μετατρέψει σε έναν οικολογικό μεσσία, ο οποίος θα σώσει τους ανθρώπους από τις αμαρτίες και την ηλιθιότητα. Είναι τόσο οπισθοδρομικό. Έχει όλες τις παγίδες μίας αίρεσης».

Άραγε αυτή η παγκόσμια αίρεση που περιγράφει ο O’Neill θα φέρει κάποιον αντί του Χριστού να σώσει τον πλανήτη; Είναι η «Αγία Γκρέτα», ο πρόδρομος αυτού του γεγονότος;

Ακούστε τον:

spiked@spikedonline

“The Cult of Greta Thunberg is becoming more and more creepy. The green movement has turned her into an eco-messiah who has apparently come to save humankind from its sinfulness and stupidity. It is so backward. It has all the trappings of a cult.”

Brendan O’Neill on @NewstalkFM

Ενσωματωμένο βίντεο

550 άτομα συζητούν σχετικά με αυτό
ΦΩΤΟ:
https://www.el.gr/

Share this post