Η Παναγία των Παρισίων Κάηκε – Μαζί της και η Ευρώπη

Η Παναγία των Παρισίων Κάηκε – Μαζί της και η Ευρώπη

«Το Ave Maria» τραγουδούσαν οι Γάλλοι πολίτες για τη σωτηρία του ναού και έλεγαν «χάνεται η ιστορία μας στις φλόγες»

Τώρα συγγνώμη. Θα είμαι παραφρων αν κάνω την ευκολονοητη αναγωγή σε μια ευρύτερη εικόνα διάλυσης της Ευρώπης;;

Ζούμε σε μια εποχή όχι απλά Μεταμοντερνα. Δεν φτάνει πια αυτός ο όρος για να χαρακτηρίσει τι ζούμε. Εδώ πρέπει να μιλήσουμε με καθαρά Συνωμοσιολογικους όρους για να καταλάβουμε τι ζούμε και σε τι χωρόχρονο ζούμε τις ζωές μας, αυτή την απίστευτα δύσκολη περίοδο από κάθε άποψη.

Η Ευρώπη βρίσκεται σε μια μόνιμη σκοτοδινη οικονομικής κρίσης, μιας φασιστικής λιτότητας που δεν έχει κανένα νόημα, συνεχώς οι πλούσιοι γίνονται πλουσιότεροι υφαρπαζοντας δική μας περιουσία (είναι ο καπιταλισμός ηλίθιε και μάλιστα σ ένα εντελώς διαβολικό του στάδιο). Οι κοινωνικές ανισότητες όλο και βαθαινουν, η Πολυπολιτισμικοτητα έχει επικρατησει ως κυρίαρχος πολιτικός και κοινωνικός λόγος, χωρίς ποτέ να ερωτηθουν οι Ευρωπαίοι πολίτες επ αυτού, και για κάτι που θα το πω ανοιχτά, δεν ήταν έτοιμη η Ευρώπη να ζήσει σε τόσο εκτεταμένο βαθμό.

Τα επεισόδια τρομοκρατίας του ISIS που είμαι σίγουρος ότι έχει πληγώσει βαθιά τις Ευρωπαϊκές κοινωνίες (και μην ξεχνάμε ότι όλοι αυτοί οι σφαγεις του ακραιου Ισλαμ κατα της Ευρώπης πάτησαν ελληνικό έδαφος για να πάνε να σφαξουν τους αθώους στο Μπατακλαν, το Βέλγιο, τη Γερμανία, την Αγγλία κλπ), η φασιστική νεοφιλελευθερη κυβέρνηση του παιδιού των Illuminati Μακρόν, ο οποίος δεν λέει να παραιτηθεί μετά από 5 μήνες εξέγερσης των κίτρινων γιλέκων (!!!!), η ολοφάνερη και ολοφάνερα μεθοδευμενη αποχριστιανοποιηση της Ευρώπης (με αυτόν τον «λίγο» και σαθρο έστω Χριστιανισμό που διέθετε) και αντί αυτής μια επίσης ολοφάνερη αλλά σιωπηλή Ισλαμοποιηση της Ευρώπης που θα οδηγήσει σε απίστευτο πισογυρισμα χιλιάδων ετών αν τελικά προκύψει καμιά Σαρία μέσα σε συνθήκες απόλυτου κοινωνικού χάους και πλήρους πολιτισμικής σύγχυσης των Ευρωπαίων πολιτών.

Αν απωλεσεις πλήρως την ταυτότητά σου και ξεχάσεις ποιος είσαι, τα πρότυπα του παρελθόντος μηδενιστούν και ακόμα και τα ιστορικά σου μνημεία χαθούν (Παναγία των Παρισίων) τότε μπορεί κάποιος με στρατιωτική και διαβολική μέθοδο και μπόλικο φασισμό να σου επιβάλλει τη δική του θρησκεία και εσύ τελικά να τη δεχτείς αμαχητί, στο όνομα «της ειρήνης, της ευημερίας και της ασφάλειας».

Πάντως ήδη τα σενάρια συνωμοσίας δίνουν και παίρνουν ως προς τα αίτια της καταστροφής του ναού της Νότρ Νταμ. Το σίγουρο για μένα είναι ότι μόνο τυχαίο δεν είναι το γεγονός αυτό, ακόμα και από ενεργειακής πλευράς. Και ήδη έρχεται στην επιφάνεια και γίνεται ευρύτερα γνωστό, ότι κι άλλος σημαντικός μεσαιωνικός ναός στη Γαλλία κάηκε πριν από έναν μήνα!! Τα πράγματα δείχνουν ξεκάθαρα ότι υπάρχει μεθόδευση και σχέδιο!!

*Ο Βασίλης Ρωμανός είναι θεολόγος, εκολλαπτόμενος φιλόσοφος στο Μεταπτυχιακό Πρόγραμμα Συγκριτικής Φιλοσοφίας της Θρησκείας στο Παν/μιο Αθηνών, και υπεύθυνος των Εκδόσεων Εισέλιξη. Επισκεφτείτε το www.eiselixibooks.gr. Τον Βασίλη θα τον βρείτε στο instagram ως: @basilisrom ή Romanos the Melodian

Share this post