Η ΡΩΣΙΑ ΜΟΛΙΣ ΕΙΣΕΒΑΛΕ ΣΤΗΝ ΟΥΚΡΑΝΙΑ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ Ο ΕΜΒΛΗΜΑΤΙΚΟΣ ΡΑΒΙΝΟΣ ΠΡΟΕΒΛΕΨΕ ΟΤΙ ΘΑ ΦΕΡΕΙ ΤΟΝ ΜΕΣΣΙΑ-H EBΡΑ’Ι’ΚΗ ΠΡΟΦΗΤΕΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΡΩΣΟΤΟΥΡΚΙΚΟ ΠΟΛΕΜΟ.

Η ΡΩΣΙΑ ΜΟΛΙΣ ΕΙΣΕΒΑΛΕ ΣΤΗΝ ΟΥΚΡΑΝΙΑ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ Ο ΕΜΒΛΗΜΑΤΙΚΟΣ ΡΑΒΙΝΟΣ ΠΡΟΕΒΛΕΨΕ ΟΤΙ ΘΑ ΦΕΡΕΙ ΤΟΝ ΜΕΣΣΙΑ-H EBΡΑ’Ι’ΚΗ ΠΡΟΦΗΤΕΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΡΩΣΟΤΟΥΡΚΙΚΟ ΠΟΛΕΜΟ.

Η κλιμάκωση των εντάσεων μεταξύ Ουκρανίας και Ρωσίας σέρνει και άλλες χώρες στον πόλεμο.Η κατάσταση ταιριάζει απόλυτα με μια προφητεία 400 ετών σχετικά με τις συνθήκες πριν από τον Μεσσία και ένας ραβίνος εξηγεί γιατί τα τρέχοντα γεγονότα είναι ιδιαίτερα ώριμα για τον πόλεμο του Γωγ και Μαγώγ.

 

Ο πρόεδρος της Ουκρανίας Βόλοτυρ Ζελένσκι υπέγραψε το διάταγμα αρ. 117/2021 στις 24 Μαρτίου,που ουσιαστικά κηρύσσει πόλεμο με τη Ρωσία. Το νέο ουκρανικό διάταγμα ζητά την «αποεγκατάσταση και επανένταξη της προσωρινά κατεχόμενης περιοχής της Αυτόνομης Δημοκρατίας της Κριμαίας και της πόλης της Σεβαστούπολης».

Η σύγκρουση μεταξύ των δύο χωρών έχει αρχίσει από την Ουκρανική επανάσταση το 2014, η οποία οδήγησε τη Ρωσία να προσαρτήσει την Κριμαία. Αυτό οδήγησε σε ένοπλη σύγκρουση μεταξύ της ουκρανικής κυβέρνησης και των φιλο-ρωσικών αυτονομιστών στις περιοχές του ανατολικού Ντόνετσκ και του Λούγκανσκ. Από την έκδοση του διατάγματος, βρίσκεται σε εξέλιξη διμερής στρατιωτική συσσώρευση.

 

 

Αυτή η κλιμάκωση έχει επεκταθεί με τα δυτικά έθνη να είναι με την πλευρά της Ουκρανίας, με το Κίεβο να ανοίγει επίσημα τον εναέριο χώρο του για αεροπλάνα επιτήρησης του ΝΑΤΟ και άλλες δραστηριότητες εχθρικές προς τη Ρωσική Ομοσπονδία.

Ο Πρόεδρος Μπάιντεν έκανε το πρώτο τηλεφώνημα στον πρόεδρο της Ουκρανίας την περασμένη εβδομάδα και δεσμεύθηκε να σταθεί δίπλα στην Ουκρανία σε περίπτωση οποιασδήποτε ρωσικής «επιθετικότητας», ενώ η Ευρωπαϊκή Διοίκηση των ΗΠΑ ανέβασε το καθεστώς προειδοποίησης στο υψηλότερο επίπεδο.

Η Ρωσία απάντησε προειδοποιώντας το ΝΑΤΟ να μην αναπτύξει στρατεύματα στην Ουκρανία, λέγοντας ότι μια τέτοια κίνηση θα κλιμακώσει τις εντάσεις κοντά στα σύνορά της. Ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνου Ντμίτρι Πεσκόφ δήλωσε ότι η Ρωσία θα αναγκαστεί να αντιδράσει εάν αναπτυχθούν στρατεύματα του ΝΑΤΟ στην Ουκρανία.

Το Πεντάγωνο δήλωσε νωρίτερα αυτήν την εβδομάδα ότι οι αμερικανικές δυνάμεις στην Ευρώπη είχαν αυξήσει την επιφυλακή τους μετά τις «πρόσφατες κλιμακώσεις της ρωσικής επιθετικότητας στην ανατολική Ουκρανία».

VILNA GAON: «ΟΤΑΝ ΟΙ ΡΩΣΟΙ ΣΥΛΛΑΜΒΑΝΟΥΝ ΤΗΝ ΚΡΙΜΑΙΑ, Ο

ΜΕΣΣΙΑΣ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΤΟΥ»

 

Αυτή η σύγκρουση αντικατοπτρίζει μια πρόβλεψη για το τέλος των ημερών που έγινε τον 18ο αιώνα. Η προφητεία έγινε αρχικά από τον Ραβίνο Ηλία του Βίλνα (γνωστό και ως Βίλνα Γκαόν), έναν Εβραίο μελετητή του 18ου αιώνα, ο οποίος είναι γνωστός για τη συμβολή του στην κατανόηση της μεσσιανικής διαδικασίας . Η προφητεία μεταβιβάστηκε από πατέρα σε γιο και αποκαλύφθηκε πριν από λίγα χρόνια από τον Ραβίνο Shturnbuch, τον εγγονό του Vilna Gaon.

Η ανακοίνωση της μεσσιανικής αποκάλυψης, που δημοσιεύθηκε αρχικά από τον Ραβίνο Λάζερ Μπρόντι, δήλωσε: «Όταν ακούτε ότι οι Ρώσοι έχουν καταλάβει την πόλη της Κριμαίας, θα πρέπει να γνωρίζετε ότι έχουν αρχίσει οι καιροί του Μεσσία, ότι ακούγονται τα βήματα του. Και όταν ακούτε ότι οι Ρώσοι έχουν φτάσει στην πόλη της Κωνσταντινούπολης [σημερινή Κωνσταντινούπολη], θα πρέπει να φορέσετε τα ρούχα σας Shabbat και να μην τα βγάλετε , γιατί σημαίνει ότι ο Μεσσίας πρόκειται να έρθει ανά πάσα στιγμή.

Ο Ραβίνος Πίντσας Γουίνστον, ένας παραγωγός για το τέλος των ημερών,και συγγραφέας, σημείωσε ότι οι συνθήκες είναι πράγματι ώριμες για τον προ-Μεσσιακό πόλεμο του Γωγ και Μαγώγ.

«Είναι γνωστό ότι ο Γωγ και Μαγώγ θα προέρχονται από τα βόρεια», είπε ο Ραβίνος Ουίνστον. «Η εβραϊκή λέξη για το« βόρειο »(צפון: tsafon) σημαίνει επίσης« κρυμμένο ».”

Ο Ραβίνος Ουίνστον σημείωσε ότι ένας πόλεμος μεταξύ Τουρκίας και Ρωσίας προβλεπόταν ότι θα είναι ο πρόδρομος του προ-Μεσσιακού Πολέμου του Γωγ και  Μαγώγ .

.

 

 

«Τα δύο έθνη έχουν έρθει ξανά αντιμέτωπα στο παρελθόν», εξήγησε ο Ραβίνος Ουίνστον. «Κάθε φορά είναι σαν την κατασκευή ενός πύργου εκρηκτικών. Μπορεί να φαίνεται σαν μικρά γεγονότα να πυροδοτούν μεγάλες συγκρούσεις, αλλά σε κάθε περίπτωση, οι συνθήκες ήταν όλες στη θέση τους, περιμένοντας μια σπίθα να τις πυροδοτήσει.

«Οι μεγάλοι πολυεθνικοί πόλεμοι, όπως και οι δύο Παγκόσμιοι Πόλεμοι, τείνουν να έρχονται αμέσως μετά από μια περίοδο υπερβολικού φιλελευθερισμού», δήλωσε ο Ραβίνος Ουίνστον. Έκανε την αποποίηση ότι «ο λίγος φιλελευθερισμός είναι καλό, ακόμη και απαραίτητος».

«Ο κόσμος μπορεί να τρέξει σωστά μόνο όταν οι άνθρωποι, ειδικά οι ηγέτες, αναγνωρίζουν ότι ο Θεός διαχειρίζεται τον κόσμο», είπε ο Ραβίνος Ουίνστον. «Οι άνθρωποι και οι κυβερνήσεις πρέπει να αναλάβουν την ευθύνη για τις δικές τους ενέργειες σε ένα παγκόσμιο πλαίσιο. Όταν οι άνθρωποι γίνονται κοινωνικά ανεύθυνοι, όπως σίγουρα έγινε ο φιλελευθερισμός, μια σύγκρουση καθίσταται αναπόφευκτη. ”

 

Ο Ραβίνος Ουίνστον έδωσε ένα Βιβλικό προηγούμενο.

«Η Εύα ήταν η πρώτη φιλελεύθερη», είπε ο Ραβίνος Ουίνστον. «Έριξε τον ζυγό του ουρανού. Έκανε αυτό που πίστευε ότι ήταν καλύτερο για τον εαυτό της, ανοίγοντας την πόρτα στο φίδι. Το φίδι είναι σαν τους Πουτίν και τους Χίτλερ του κόσμου που σκέφτονται μόνο τον εαυτό τους και πώς μπορούν να ωφεληθούν εις βάρος των άλλων ».

israel365news.com

ΑΠΟΔΟΣΗ ΑΠΟ ΤΟ ISRAEL 365 NEWS : Corfiatiko.blogspot.com

Share this post