Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΦΑΣΗ ΠΡΙΝ ΤΟ ΟΡΙΣΤΙΚΟ ΣΦΡΑΓΙΣΜΑ (Βίντεο).

Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΦΑΣΗ ΠΡΙΝ ΤΟ ΟΡΙΣΤΙΚΟ ΣΦΡΑΓΙΣΜΑ (Βίντεο).

Γράφει Συντακτική Ομάδα Χειλαδάκη

Οι εξελίξεις που ζούμε είχαν περιγραφεί  πριν από αιώνες στην Αποκάλυψη  και είναι  ο προθάλαμος  της τελικής φάσης του οριστικού σφραγίσματος  είτε αυτό γίνει με εμβόλιο  είτε με τα διάφορα ιατρικά τεστ.

Ο covid 19 είναι το όχημα που οδηγεί την ανθρωπότητα με την καθοδήγηση της νέας τάξης  στο φακέλωμα του σφραγίσματος και σε δεύτερη φάση στην μείωση του παγκόσμιου πληθυσμού.

Ο επόμενος ιός θα είναι η συνέχεια του πρώτου πολύ πιο αποτελεσματικός και πολύ πιο δολοφονικός.

Είναι πολύ περίεργο και πολύ χαρακτηριστικό  ότι ο Ντόναλντ Τραμπ,  ενώ  βρίσκεται στην προεκλογική δίνη τον προεδρικών εκλογών, έγραψε μια ημέρα πριν τον καταστρεπτικό σεισμό  στην Σάμο  στο facebook  την λέξη «σεισμός».

Strange events in November 2020 Subliminal programming leading to Trumps win in Election & more!

End Times Persecution is HERE — Are You Ready?

World Events Pointing to the Rapture and the Soon Return of Jesus

WHAT THE WORLD WILL LOOK LIKE IN 2024…..

Αποκ. 13,16     Παρασύρει δε και πείθει όλους, τους μικρούς και τους μεγάλους, τους πλουσίους και τους πτωχούς, τους ελευθέρους και τους δούλους, να προσκυνήσουν το είδωλον και να υποταχθούν στο θηρίον και να τους δώσουν ανεξάλειπτον χαραγμένην σφραγίδα στο δέξι των χέρι και εις τα μέτωπά των, όπως γίνεται με τους δούλους, (δια να διαλαλούν έτσι την ισόβιον υποταγήν των στο θηρίον).

Αυτά σας περιμένουν όλους

AS THE END DRAWS NEAR THE MARK IS GETTING CLOSER….

Αποκ. 13,14               Και παρασύρει εις την πλάνην τους κατοίκους της γης με τα αγυρτικά αυτά θαύματα, δια τα οποία του εδόθη άδεια εκ μέρους του Θεού να τα κάμη, λέγων και προτρέπων τους κατοίκους της γης να κάμουν είδωλον και να θεοποιήσουν το θηρίον, τον Αντίχριστον, το οποίον καίτοι είχε λάβει την πληγήν της μαχαίρας, εν τούτοις έζησε.

Αποκ. 13,15               Και του παρεχωρήθη άδεια να δώση ζωήν στο είδωλον του θηρίου, ώστε να ομιλήση το είδωλον του θηρίου. Ακόμη δε του επετράπη να ενεργήση, ώστε να φονευθούν όσοι δεν θα ήθελαν να προσκυνήσουν το είδωλον του θηρίου.

 

 

nikosxeiladakis.gr

thesecretrealtruth.blogspot.com

Share this post