Η Τελική αναμέτρηση . Ξεκινάει το 3o και τελευταίο πολεμικό μέτωπο της Τουρκία , στα Κατεχόμενα της Κύπρου.

Η Τελική αναμέτρηση . Ξεκινάει το 3o και τελευταίο πολεμικό μέτωπο της Τουρκία , στα Κατεχόμενα της Κύπρου.

Οι ΗΠΑ στην Ελεύθερη Κύπρο και η Ρωσία στην Κατεχόμενη Κύπρο . Αυτά έχουν δρομολογηθεί .Από ποιους λέτε ;

Τα Κατεχόμενα της Κύπρου , το μεγαλύτερο στρατηγείο της Τουρκίας στη Μεσόγειο ¨ ΠΑΙΡΝΕΙ ΦΩΤΙΑ . H ΛΥΣΗ ενεργοποιήθηκε .Κάποιοι, σας το υποσχέθηκαν!

Στις 6 Μαΐου ( αύριο ) αρχίζουν εκ νέου οι πτήσεις μεταφοράς Τουρκοκυπρίων από την Τουρκία στα Κατεχόμενα. Στα Κατεχόμενα της Κύπρου καταφθάνουν εσπευσμένα 1.500 -2.000 Τούρκοι στρατιώτες για να ενισχύσουν τον τουρκικό Στρατό στο νησί, σύμφωνα και με την τουρκοκυπριακή εφημερίδα «Αφρίκα». Σε συναγερμό και η ΕΦ της Κύπρου που περνά με πρωτοφανής υψηλό ηθικό , από άσκηση σε άσκηση . Μην ξεχνάτε ότι οι ΗΠΑ έχουν άρει το εμπάργκο όπλων στην Κύπρο .

Την ίδια στιγμή η Τουρκία που «αλωνίζει» ανενόχλητη πλέον στην κυπριακή ΑΟΖ φέρνοντας νέο κύκλο επεισοδίων στο Αιγαίο  ( οι ξένες πετρελαϊκές εταιρείες αποσύρθηκαν οριστικά για το  2020  , αιτία της  πτώση της αγοράς πετρελαίου  συνεπεία  της υγειονομικής Κρίσης ) έπεσε στη ΜΕΓΑΛΗ ΠΑΓΙΔΑ .

Ποια είναι ; Απαιτεί πλέον το Κεφάλι του Άσαντ περισσότερο από ποτέ , ξαναπέφτει στην αγκαλιά των ΗΠΑ , επανέρχεται απελπισμένη στις γεωτρήσεις  κ.ά  . Ο τουρκικός στρατός, μαζί με τους Σύρους αντάρτες, εξαπέλυσαν τις προηγούμενες ημέρες μεγάλη επίθεση σε σπίτια πολιτών σε περιοχή που βρίσκεται υπό τον έλεγχο του αραβικού στρατού της Συρίας (SAA).

Ο Αραβικός Κόσμος έξαλλος παίρνει τελικές αποφάσεις τα επόμενα 24ωρα κατά της Τουρκίας .  Η Ταξιαρχία «Ισκενντέν»  η φονικότερη στρατιωτική δύναμη κατά πολλούς των Αράβων, εμπνευσμένη από πνεύμα του Μέγα Αλέξανδρου , περιμένει εντολές . ¨Δεν κρατιέται ¨

Η σύγκρουση Μόσχας – Άγκυρας βρίσκεται στο αποκορύφωμα Η Ρώσοι δεν ξεκλειδώνουν τους S-400 που έδωσαν στην Τουρκία (τμήμα των οποίων μεταφέρει στην Κατεχόμενη Κύπρο μυστικά ) , οι Ρωσικές μυστικές υπηρεσίες ελέγχουν τον πρόεδρο του τουρκικού ψευδοκράτους , Μουσταφά Ακιντζί δίνοντάς του ως αντάλλαγμα ¨ανεξαρτησία κινήσεων ¨ που ενοχλεί τον Ερντογάν, ο Κύπριος Πρόεδρος Νίκος Αναστασιάδης το εκμεταλλεύεται , γεγονός  όμως που ενοχλεί την Αμερικανική διπλωματία ( την πρέσβειρα των ΗΠΑ, Τζούντιθ Γκάρμπερ ) .

Εν τω μεταξύ , ισραηλινά μαχητικά επιτέθηκαν στο Ερευνητικό Κέντρο Al-Safra μέσω του εναέριου χώρου της Κύπρου . ( με την άδεια των ΗΠΑ φυσικά ). Την πληροφορία επιβεβαιώνει και το Syrian News Agency. Η Συριακή Αεράμυνα είχε λίγο πριν καταρρίψει 6 πυραύλους πλησίον του ίδιου Ερευνητικού Κέντρου . Το παιχνίδι στη Συρία βρίσκεται στο πιο κρίσιμο σημείο. Αμερικανοί, Ρώσοι, Τούρκοι, Ιρανοί και λοιποί θέλουν το “κομμάτι τους” εδώ και τώρα και βρίσκονται στο παραπέντε της τελικής φάσης .

Την ίδια στιγμή  ,0ι ΗΠΑ πιέζουν περισσότερο  μέσω ΥΠΕΞ τους την Κύπρο για απαγόρευση ελλιμενισμού ρωσικών πλοίων λόγω Συρίας και η Ρωσία γεγονός που αυξανει την Ρωσική επιρροή στα Κατεχόμενα  . Μια Ρωσία που πατάει πλέον δυνατά στην Ανατολική Μεσόγειο και ελέγχει τις εξελίξεις στη Λιβύη.

Που θα ¨ζυγίσουν¨ όλα αυτά ;

Ο διασυνδετήριος αγωγός Eastern Mediterranean (EastMed) που έχει ως στόχο την απευθείας μεταφορά φυσικού αερίου από τα κοιτάσματα της Ανατολικής Μεσογείου στο Ευρωπαϊκό Σύστημα Φυσικού Αερίου, μέσω της Ελλάδα , περνάει σε 2η μοίρα πιέζοντας από την αντίθετη τις γεωπολιτικές εξελίξεις στην περιοχή ενώ , η ενεργεί και πολίτικά πλέον,  κυριαρχία του Χάφταρ στην Λιβύη , σπάει το ενεργειακό εμπάργκο ( με την βοήθεια της Ρωσίας ) που έχει επιβληθεί από τους Δυτικούς στην χώρα αυτή και θέτει νέα δεδομένα στο ενεργειακό τοπίο.

Η συνέχεια , δεν ενδείκνυται να δημοσιευτεί !!

Εσείς μην ανησυχείτε , φίλες και φίλοι  . Μην χάνεται το απογευματινό ραντεβού σας με τον κορονοϊό και τον κ Τσιόδρα και προπάντων  , μην ξεχνάτε το σχέδιο ΧΑΜ ( Χεράκια , Αποστασούλες , Μασκούλες )

Είμαστε ΕΜΕΙΣ εδώ …  εδώ, και μερικές εκατονταετίες

Οι ΦΥΛΑΚΕΣ δεν κοιμούνται ΠΟΤΕ !!

ΟΜΑΔΑ ΥΨΗΛΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΕΥΣΗΣ ( Τομέας Εθνικής Ασφάλειας και Υψηλής Στρατηγικής )

Share this post