Η Τουρκία Μας Ταπείνωσε Στην Εθνική Μας Γιορτή Μπλόκαραν Με Ηλεκτρονικό Πόλεμο Τα Πάντα Άχρηστα Τα Patriot Τουρκικά F 16 Λίγο Ήθελαν Να Φτάσουν Στην Θεσσαλονίκη Πάρτε Τώρα Tους S 400!

Η Τουρκία Μας Ταπείνωσε Στην Εθνική Μας Γιορτή Μπλόκαραν Με Ηλεκτρονικό Πόλεμο Τα Πάντα Άχρηστα Τα Patriot Τουρκικά F 16 Λίγο Ήθελαν Να Φτάσουν Στην Θεσσαλονίκη Πάρτε Τώρα Tους S 400!

Η Τουρκία εδώ και μέρες εξαπολύουν ένα συνεχές ηλεκτρονικό Πόλεμο εναντίον των Ελληνικών Δυνάμεων Ασφαλείας, και εφαρμόζουν τακτικές σε περίπτωση μείζων Στρατιωτικής εμπλοκής με την Ελλάδα, νεκρώνοντας τα κινητά τηλέφωνα, ασυρμάτους επικοινωνίας, και ακόμα πιο επικίνδυνα, τυφλώνοντας τα Ελληνικά Ραντάρ, καταστέλλοντας την Ελληνική Αεράμυνα!

Το Priftis News είναι το μοναδικό ΜΜΕ που προειδοποίησε ότι κάτι καλά δεν πάει εκεί στο Έβρο, με το Άρθρο με τίτλο: Πως Τα Τουρκικά F-16 Έπιασαν Στον Ύπνο Τα Ελληνικά Ραντάρ-Αεράμυνα-Και Πολεμική Αεροπορία Στον Έβρο! Τα Ψέματα Και Η Αλήθειες! Δείτε εδώ http://priftisnews.blogspot.com/2020/03/f-16.html

Τώρα, Τουρκικά μαχητικά F-16 έφτασαν σήμερα, ανήμερα της 25ης  Μαρτίου πάνω από την Αλεξανδρούπολη, και στη συνέχεια κατευθύνθηκαν στην Καβάλα παντελώς ανενόχλητα, σε απόσταση 10 χλμ, από την Μοίρα των Patriot MIM-104 της Ελευθερούπολης που προστατεύει την Θράκη και την Ανατολική Μακεδονία, μάλιστα ένα Ζεύγος Ελληνικών F-16 που πέταξαν στις 11:30 πάνω από το Φυλάκιο στις Καστανιές Έβρου, δέν πήραν χαμπάρι τα Τουρκικά F-16!

Η Τουρκία εφαρμόζοντας όχι σε άσκηση, αλλά σε πραγματικό χρόνο, μεθόδους ηλεκτρονικού Πολέμου, που θα εφαρμόσει σε ένα Ελληνοτουρκικό Πόλεμο, όχι μόνο απέδειξε πόσο ελλιπές είναι η Ελληνική Αεράμυνα, και ευάλωτοι σε ένα ηλεκτρονικό Πόλεμο, αλλά στην ουσία την εξουδετέρωσε, να μην πούμε καλύτερα, ότι την Κατέστρεψε!

Έχοντας κάνει σημαντικά άλματα προόδου, οι Τουρκικοί Πολεμική βιομηχανία, έχει εξελιχθεί και σε  εγχώρια συστήματα ηλεκτρονικού Πολέμου, με τα Ελληνικά  Patriot τεχνολογίας 90ς, να φαίνονται αρχαία μπροστά τους! Μήν ξεχνάμε ότι τα  Patriot ήταν μια πολύ καλή άμυνα αναχαίτισης των παλαιών Σοβιετικών Πυραύλων scud, δεκαετίας 70ς-80ς, που διέθετε ο Ιρακινός Στρατός στον Πόλεμο του Κόλπου, αλλά τώρα έχουμε 2020, και είναι επιτακτική ανάγκη να αποκτήσουμε νέα συστήματα Αντιαεροπορικών, με πολύ μεγαλύτερο βεληνεκές, όπως είναι τα Ρωσικά  S-400!

Άρθρο  Σπύρος   Πρίφτης      email: spyros.priftis76@yahoo.gr

Share this post