Η φίλη της Μαρέβας, συζύγου του Πρωθυπουργού, Βίβιαν Ευθυμιοπούλου: Θέλω να καταστραφούν τα πάντα. Να πέσουν οι τρούλοι από τις 10.000 εκκλησίες

Η φίλη της Μαρέβας, συζύγου του Πρωθυπουργού, Βίβιαν Ευθυμιοπούλου: Θέλω να καταστραφούν τα πάντα. Να πέσουν οι τρούλοι από τις 10.000 εκκλησίες

Η φίλη της Μαρέβας, συζύγου του Πρωθυπουργού, Βίβιαν Ευθυμιοπούλου και

σύμβολος ἐπικοινωνίας της Ν.Δ. δηλώνει πως “μισεί τα έθνη και τις πατρίδες” (βλέπετε

αναρτήσεις της)

Η ΦΙΛΗ ΤΗΣ ΜΑΡΕΒΑΣ ΚΑΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΤΗΣ Ν.Δ, ΔΗΛΩΝΕΙ ΠΩΣ

“ΜΙΣΕΙ ΤΑ ΕΘΝΗ ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ”

Αυτά είναι λοιπόν τα “φωτεινά μυαλά” που εμπιστεύεται ο κ. Μητσοτάκης επικοινωνιακά και με αυτά τα μυαλά κυβερνά τη Χώρα ..Να τους χαίρεται.

Η κυρία Βίβιαν Ευθυμιοπούλου, φίλη της συζύγου του Πρωθυπουργού, φέρεται να είναι όπως και η ίδια δηλώνει σύμβουλος επικοινωνίας στην Ν.Δ.
Η κυρία Ευθυμιοπούλου αρθρογραφεί παράλληλα στο Liberal.gr ενώ πολλά από τα άρθρα της δημοσιεύονται και στο Athens Voice, γνωστά φερέφωνα του κυβερνώντος κόμματος..
Βλέποντας τις αναρτήσεις της κυρίας Ευθυμιοπούλου, που πριν λίγες μέρες έκανε και σεμινάρια επικοινωνίας σε μέλη της ΟΝΝΕΔ στην Πάτρα, θα φρίξει κανείς με όσα αντεθνικά και αντιχριστιανικά βλέπει, όπως “Μισώ τα Έθνη και τις Πατρίδες” αλλά και κάτι από τον 18ο αιώνα που λέει πως “οι άνθρωποι δεν πρόκειται να ελευθερωθούν προτού  στραγγαλιστεί και ο τελευταίος Βασιλιάς με τα έντερα του τελευταίου παπά”, ακόμη και να καταστραφούν όλες οι εκκλησίες της χώρας, χαρακτηρίζοντας παράλληλα τους Έλληνες “άχρηστο λαό”.

Ανάρτηση κ. Βίβιαν Ευθυμιοπούλου Vivian Efthimiopoulou

«Την σιχαίνομαι αυτή τη χώρα. Όχι τώρα. Πάντα. Από το 1993 και μετά ζώ σε κατάσταση ναυτίας από την υποκρισία, τη θρησκοληψία και τον συντηρητισμό. Θέλω να καταστραφούν τα πάντα. Να πέσουν οι τρούλοι από τις 10.000 εκκλησίες της επικράτειας να μας πλακώσουν. Να γλυτώσει ο πλανήτης από έναν άχρηστο λαό. Τέλος» 
Ιδού και οι αναρτήσεις : 

Αυτά είναι λοιπόν τα “φωτεινά μυαλά” που εμπιστεύεται ο κ. Μητσοτάκης επικοινωνιακά και με αυτά τα μυαλά κυβερνά τη Χώρα ..Να τους χαίρεται.
========================

Σχόλιο Πᾶνος: Νὰ πληροφορήσω τὴν κυρία, ὅτι ὑπάρχουν δραμαμίνες καὶ ἄλλα σκευάσματα στὰ φαρμακεῖα γιὰ τὴν ναυτία της.

Ἐπίσης ὐπάρχουν καὶ ἄλλες χῶρες ποὺ μπορεῖς κυρία μου νὰ πᾶς νὰ ζήσης ἀφοῦ σιχαίνεσαι τὴν Ἑλλάδα ὅπως λές.

Ἕνα ἀκόμα ποὺ θέλω νὰ σοῦ πῶ, εἶναι πὼς τὴν σιχαμάρα καὶ τὴν ναυτία τὴν ἔχεις ἐσύ, ὁπότε ἐσὺ ὑποφέρεις, ἐμεῖς μιὰ χαρὰ εἴμαστε μὲ τὴν πίστιν μας καὶ τὴν ἱστορία μας, ὅσο γιὰ τὴν ἐπιθυμία σου νὰ πέσουν οἱ τροῦλλοι, θὰ σὲ βασανίζει γιὰ πολὺ καιρὸ, ἀλλὰ γιὰ καλὸ καὶ γιὰ κακὸ, φρόντισε οὔτε σὲ γάμο ἤ βάφτιση νὰ πᾶς ἄμα σὲ καλέσουν, διότι ποῦ ξέρεις, μπορεῖ τότε νὰ πραγματοποιηθῆ ἡ έπιθυμία σου νὰ γκρεμίση ὁ τροῦλλος καὶ νὰ σὲ πλακώσει.

Καὶ ἕνα τελευταῖο: Ὅσον ἀφορᾶ στὸν ἄχρηστο λαὸ ποὺ ἀναφέρθηκες, οἱ ἄχρηστοι, ὅλα τὰ βλέπουν ἄχρηστα γύρω τους.

Ἀλλὰ δυστυχῶς δὲν ὑπάρχουν εἰσαγγελεῖς νὰ κινήσουν τὰ νόμιμα, τὴν στιγμὴ ποὺ δημοσίως προσβάλλεις ἕνα ὁλόκληρο λαὸ ποὺ ἔχει προσφέρει τὰ πάντα στὴν ἀνθρωπότητα, ἀνιστόρητη!…

Ἕνα μικρὸ παράδειγμα γιὰ νὰ δεῖς τί ἔχουν κάνει οἱ ἄχρηστοι Ἕλληνες κατ᾿ ἐσέ, ἄν καὶ δὲν νομίζω ὅτι εἶσαι εἰς θέση νὰ τὸ ἀξιολογήσης μὲ τὴν μόνιμη ναυτία ποὺ σὲ βασανίζει:

Οι Έλληνες που ανάγκασαν ολόκληρη την Αργεντινή να υποκλιθεί μπροστά τους
https://ethnegersis.blogspot.com/2020/05/blog-post_717.html 

Καλὴ ἀνάρρωση…

«Πᾶνος»

========================================================================

Έτερον Σχετικόν

Ρεπούση: «Εξοργίζομαι Με Τους Αγιασμούς Και Τις Εικόνες Των

Ηρώων Του ΄21 Στα Σχολεία»!

Κατά της πρόσφατης απόφασης του ΣτΕ, σύμφωνα με την οποία τα θρησκευτικά πρέπει να «αποβλέπουν στην ανάπτυξη της θρησκευτικής συνείδησης των ορθόδοξων μαθητών», του σχολικού αγιασμού, αλλά και των εικόνων ηρώων του 1821 που κρέμονται στους τοίχους των σχολείων, τα έβαλε η ιστορικός και πολιτευτής του ΣΥΡΙΖΑ Μαρία Ρεπούση, γνωστή απο τις καινοφανείς θεωρίες της περί «συνωστισμού» στην προβλήτα της Σμύρνης το 1922.

Έτσι λοιπόν, η θεωρητικός του «συνωστισμού» των Ελλήνων στο λιμάνι της Σμύρνης κατά την Μικρασιατική Καταστροφή, εκφράζει τη δυσαρέσκειά της σχετικά με την απόφαση του ΣτΕ για τα θρησκευτικά, χαρακτηρίζοντας «φονταμενταλιστικό» κράτος την Ελλάδα και τάσσεται κατά της παρουσίας εικόνων με Ήρωες (τους γράφει με μικρό «η») της Εθνεγερσίας στους τοίχους των σχολικών μονάδων της χώρας, δηλώνοντας μάλιστα «εξοργισμένη»!

Γράφει συγκεκριμένα:

«Εξοργίζομαι αλλά δεν απορώ με την απόφαση του ΣτΕ για τα θρησκευτικά. Είμαστε ένα δυτικού τύπου φονταμενταλιστικό κράτος.

Το πρώτο πράγμα που κάνουν τα παιδάκια με την έναρξη της σχολικής χρονιάς είναι ο αγιασμός. Όλοι οι υπουργοί παιδείας ξεκινούν τη χρονιά παρευρισκόμενοι σε αγιασμό. ΝΥΝ και πρώην. Ανεξαιρέτως.

Τελειώνει ο αγιασμός και ξεκινά η σχολική χρονιά.

Σε καθημερινή βάση η πρωινή προσευχή. Προς επίρρωση, ο υποχρεωτικός εκκλησιασμός. Αυτός νομίζω σε μηνιαία ή διμηνιαία βάση. Θα σας γελάσω.

Για να μην ξεχνιέται το παιδί σε τί είδους σχολείο πηγαίνει, οι τοίχοι της τάξης στολισμένοι με εικόνες Αγίων και ήρωες του 21. Τα θρησκευτικά καπάκι που λένε».

https://m.f-news.gr

agonasax

Share this post