Η χθεσινή είδηση βάζει «φωτιά» στην χώρα μας.

Η χθεσινή είδηση βάζει «φωτιά» στην χώρα μας.
Τα νεώτερα στοιχεία θα μας κάνουν σοφότερους – «Έγκλημα» της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ.

 

Όπως είδαμε χθες, συνελήφθη στην Αρκαδίας Τρίπολης 27χρονος μουσουλμάνος υπήκοος Τατζικιστάν σε βάρος του οποίου εκκρεμούσε διεθνές ένταλμα σύλληψης, που είχε εκδοθεί από τη χώρα του με την κατηγορία ότι ήταν μέλος του ISIS.

Ο 27χρονος είχε έρθει το 2017 στην Λέσβο ως παράνομος μετανάστης και έμενε στην Μόρια με τη σύζυγο και τα τέσσερα παιδιά του. Πολιτογραφήθηκε πρόσφυγας και του χορηγήθηκε πολιτικό άσυλο από την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ.

Βάσει του εντάλματος, θεωρείται υψηλόβαθμο στέλεχος του ISIS.

Αυτό που είναι σίγουρο είναι πως στην Ελλάδα εισβάλλουν τζιχαντιστές και τούρκοι πράκτορες, δεδομένου ότι η Άγκυρα διατηρεί άψογες σχέσεις με τον ISIS.

Η αστυνομία βρίσκεται σε επαφή με τις αρχές του Τατζικιστάν προκειμένου να διευκρινιστεί τι ακριβώς συμβαίνει με τον συλληφθέντα.

Μετά τα απανωτά τρομοκρατικά χτυπήματα στην Ευρώπη, ΕΥΠ και Αντιτρομοκρατική Υπηρεσία έχουν απλώσει “δίχτυ” ασφαλείας ενεργοποιώντας το πληροφοριακό τους δίκτυο, προκειμένου ανά πάσα στιγμή να γνωρίζουν τις προθέσεις ακραίων ισλαμιστων που μένουν στην χώρα μας.

 


 

Η συγκεκριμένη είδηση βάζει «φωτιά» στην χώρα μας, πόσο μάλλον όταν έχει ξεκινήσει μπαράζ ισλαμικών επιθέσεων στην Ευρώπη.

el.gr

Share this post