Η Χούντα της Νέας τάξης πραγμάτων ρίχνει ηλεκτρονική τάπα σε όσους δεν ακολουθούν την αφήγηση της

Η Χούντα της Νέας τάξης πραγμάτων ρίχνει ηλεκτρονική τάπα σε όσους δεν ακολουθούν την αφήγηση της

Δεν μπορεί την μία μέρα να έχεις 180 χιλιάδες ανθρώπους να σε διαβάζουν και την άλλη μέρα να έχεις 30.000…

Δεν μπορεί να συμφώνησαν οι υπόλοιποι ότι ξαφνικά θα αποχωρήσουν..

Δεν μπορεί να ανοίγει η τάπα για να μετρήσουν το τι πραγματικά συμβαίνει και ποια είναι η πραγματική δύναμη και τάση και όταν βλέπουν τα αποτελέσματα να σφίγγουν ακόμα τη βάνα για να μειώσουν την πληροφορία που πρέπει να μάθει ο ελληνικός λαός.

Δεν μπορεί συνέχεια να κατευθύνεται η πληροφορία μόνο προς αυτούς που έχουν γονατίσει μπροστά στις εντολές της Νέας τάξης πραγμάτων..

Δεν δέχομαι ότι το μεγαλύτερο κομμάτι του ελληνικού λαού θέλει να ακούει για showbiz στριγκάκια και αφήγησης της σύγχρονης πολιτικής χούντας..

Μέσα σε μία εβδομάδα από την ώρα που ξεκινήσαμε την κοινότητα του κατοχικά ξανά ίσως για 20η φορά η επισκεψιμότητα μας έκανε βουτιά 80%

Ο δήθεν πολιτισμός του ελεύθερου ανταγωνισμού σε περιπτώσεις σαν τις δικές μας κινειτε απολυτα αντιθετα δημιουργωντας εναν αθέμιτο ανταγωνισμό που κινείται μέσα από τη σκιά γιατί δεν μπορούν με κάποιο τρόπο να μας σταματήσουν…

Ο Έλληνας χρήστης του ίντερνετ πρέπει επιτέλους να αφυπνιστεί και να κατανοήσει ότι του κρύβουν την αλήθεια και ότι τον οδηγούν όπου θέλουν αυτοί, σε όποια πληροφορία επιλέγουν αυτοι ώστε να του πιπιλίσουν τον εγκέφαλο και μέσα του να δημιουργηθεί μία συνείδηση που θα θεωρεί ότι ήταν δικιά του γιατί αυτά είδε μονο σαν πληροφορίες..

Αν καταφέρει κάποιος και σου αποκόψει τους δρόμους της πληροφορίας τότε σου αποκόβει τον τρόπο το μυαλό σου να είναι ανοιχτό και να δέχεται και να αποφασίζει νέες λύσεις και νέες αποφάσεις..

Οταν σου έχουν στερήσει μία συγκεκριμένη οδό στις σκέψεις σου για να πάρεις τις αποφάσεις σου για το μέλλον σου τότε σου ελέγχουν απόλυτα τη ζωή..

Και αυτό σας κάνουν σήμερα με όλη την πληροφορία που σας βομβαρδίζουν..

Δεν υπάρχει ελευθερία του λόγου, δεν υπάρχει ο τρόπος να ενημερώσουμε για την αλήθεια, σας υπνωτίζουν σε ένα θίασο που τον ονόμασαν Δημοκρατία για να συνεχίσετε να είσαστε πελατάκια τους και να σας ρουφάνε το αίμα..

Το χουμε πάθει ξανά και ξανά και πάντα μα πάντα καταφέραμε να ξαναγυρίσουμε στα ίδια επίπεδα και αν όχι πιο υψηλά όσο και να κλείνουν τη βάνα της πληροφορίας και της επισκεψιμότητας εμείς με την πένα μας και την αλήθεια μας καταφέρνουμε και γινόμαστε αυτοί που στο τέλος είχανε πάντα δίκιο.

Είναι στο χέρι σου Έλληνα αναγνώστη του ελληνικού διαδικτύου να εμποδίσεις το φαινόμενο της φίμωσης της ελευθερίας του λόγου και να διαμοιρασεις την πληροφορία που με τόσο κόπο και αγώνα προσπαθούν να σταματήσουν..

Είναι δημοκρατικό σου δικαίωμα η επιλογή το τι θα επιλέξεις να διαβάζεις , η επιβολή στο να επιλέγεις σαν μοναδική λύση αυτά που σου δείχνουν αυτοι είναι αντισυνταγματική κίνηση Απέναντι στην Ελευθερία σου..

Σου κρύβουν την επιλογή της πληροφορίας, σου κρύβουν το δικαίωμα να αφυπνίσεις το μυαλό σου, σου στερούν την επιλογή του ποιος θα είσαι αύριο….. Δεν είναι συνωμοσία γίνεται αυτή τη στιγμή στη δημοκρατία που υπεράσπιζεις…..σαν ελεύθερος πολίτης μιας ελεύθερης χώρας αυτή τη στιγμή θα πρεπε να είσαι πάρα μα πάρα πολύ θυμωμένος.

Όταν αύριο θα σου φέρουνε νέους νόμους και κανόνες που θα πρέπει να τους επιλέξει το μεγαλύτερο ποσοστό και να συναινέσει με αυτούς τους κανόνες θα το έχουν καταφέρει γιατί για καιρό θα έχουν αποκόψει την πληροφορία από το σύνολο της μάζας ώστε να μπορεί με υγεία και ωριμότητα να πάρει τις αποφάσεις της με βάση την αλήθεια της πληροφορίας..

Αν δεν καταλαβαίνεις λοιπόν ότι οι αποφάσεις της μάζας μπορούν και χειραγωγούνται με τον τρόπο της στέρησης λόγου και ελευθερίας από συγκεκριμένους κόμβους τότε δεν έχεις καμία σωτηρία για το αύριο σε τι κόσμο θα βρίσκεσαι και σε τι πολιτισμό…

Αν το καταλαβαίνεις πάρε τώρα την ευθύνη σου θύμωσε με όλους όσους σου στερούν την ελευθερία επιλογής και πράξε ανάλογα…

Stranger…

Share this post