Η χώρα πενθεί για την υποκρισία μιας κοινής γνώμης που διαμορφώνουν ορισμένοι «χρήστες» των social media

Η χώρα πενθεί για την υποκρισία μιας κοινής γνώμης που διαμορφώνουν ορισμένοι «χρήστες» των social media

Ποιοι χρήστες;

Μια μερίδα ψηφιακών λογαριασμών που συμφώνα με τα ελληνικά ΜΜΕ διαμορφώνουν την κοινή άποψη… την κοινή γνώμη. Το πλήθος χρηστών/ψηφιακού στρατού που χρησιμοποιεί το σύστημα ενημέρωσης για να παγιώσει την συχνή διαμάχη στο διαδίκτυο και μέσα από αυτή αντιπαλότητα να επικρατήσουν και να επεκταθουν τα άρρωστα ήθη και οι αξίες τους.

Θυμάστε τις σφοδρές αντιδράσεις για τις αφίσες-καθρέπτες της κοινωνίας που ξεσήκωσαν τους επιβάτες του μετρό και το διαδίκτυο;

Θυμάστε και τι είχαμε πει, ότι την ημέρα εκείνη, στις 13/1 μας δοθήκαν κάποιες απαντήσεις σε μελλοντικά αναπάντητα γιατί και σε απορίες πολεμικές;;;

http://www.minitrue.gr/2020/01/blog-post_41.html

Μέρες μετά μπήκαμε σε μια πρωτοφανή για την χώρα μας καραντίνα…σε ένα lockdown που πριν καλά καλά φύγει μια άλλη καραντίνα…. η πολεμική καραδοκεί κόντρα στην κανονικότητα(!!!)

Σε αυτό το άρθρο και σε κάθε άρθρο, δεν αναφέρομαι στις γυναίκες που προχωρούν σε έκτρωση. Είναι μια δύσκολη απόφαση που άλλες νιώθουν υπερήφανες και άλλες μετανιώνουν και κατανοουν την λάθος τους αυτη απόφαση.

Μιλάω για κινήματα-οργανισμούς, «σκιτσογράφους», λογαριασμούς κοινωνικών δικτυών και ΜΜΕ που θέλουν να ξεπλύνουν συνειδήσεις ώστε οι γυναίκες δίχως τύψεις μεταμέλειας να σκοτώνουν άφοβα τα παιδιά τους και μάλιστα από πολύ μικρή ηλικία.

Μιλάω για όλους αυτούς που διαφημίζουν τις εκτρώσεις… εννοιοπαίχτες που διαστρέφουν πονηρά τις έννοιες με σκοπό να εξαπατήσουν την σκέψη αποκαλωντας την δολοφονία του ανυπερασπιστου παιδιού…. “ανεπιθύμητη εγκυμοσύνη“.

Όπως θα δεις παρακάτω το κάνουν την ίδια ώρα που οργανώνουν ολόκληρη εκστρατεία ευαισθητοποίησης για τον θάνατο μίας εγκύου ελεφαντίνας  και παρουσιάζουν το ελεφαντάκι….το μώρο της… το παιδί της…στην κοιλιά της με φωτοστέφανο.!! Επίκληση στο συναίσθημα και γενικά ευθύνεται ο άνθρωπος. Όχι οι λάθος επιλογές του ανθρώπου, γενικά ευθύνεται ο άνθρωπος…!

Θα αφήσω να μιλήσουν οι εικόνες/σκιτσογραφίες για το περιστατικό θανάτου της εγκύου ελεφαντίνας.Υπερασπίζονται το ελεφαντάκι στην κοιλιά της μάνας του και καλά κάνουν, λένε δολοφόνους αυτούς που έβαλαν εκρηκτικά στον ανανά που έφαγε η μητέρα του και σωστά τους λένε δολοφόνους και ότι γενικά ο άνθρωπος κατάντησε κτήνος.

Λένε ότι η κοινωνία μας ειναι απάνθρωπη και γέμισε δολοφόνους σωστό είναι και αυτό, άλλα αυτοί που λένε τα παραπάνω μετα απο λιγο κρατάνε τα…παρακάτω πλακάτ

Μην το κάνεις… έχει ψυχή!

Embedded video

Γέμισε ο ευλογημένος τόπος μας και πολλά άλλα κράτη ακτιβιστές  υπερασπιστές σκοταδιστικών δικαιωμάτων και ηθικούς αυτουργούς δολοφονιων.

Γέμισε ο τόπος μας ξένους λογαριασμούς ,με ονόματα ξένα……..ξένα στις αξίες και τα ιδανικά που εκπροσωπούσε πάντοτε η Ελλάδα.

Μα τώρα, η «μεγαλύτερη βιομηχανία παραγωγής θεμέλιων» μιας κοινωνίας…. ξεπουλήθηκε σε ξένα franchise και αντί να εξάγουμε πολιτισμό εισάγουμε άρρωστες ιδέες και μεσαιωνικες συνήθειες…!

Την ώρα που υπερασπίζεσαι  την ζωή του εμβρύου ενός ελέφαντα και παραλληλα μάχεσαι για να ξεπλύνεις/νομιμοποιήσεις τις δολοφονίες ανθρώπινων εμβρύων στην κοιλιά της μητέρας τους, ε τοτε δεν υπάρχει λέξη που μπορώ να σε χαρακτηρίσω.

Δεν ξέρω και δεν θέλω να χρησιμοποιήσω βαριές κουβέντες αλλά είναι σίγουρα επικίνδυνα για την συλλογική σκέψη άτομα.

Εδώ πραγματικά χάνεται η μπάλα και ξεπερνιούνται όρια που θέτουν την υπαρξη της Ελλαδας σε κινδυνο…..διότι το διαδίκτυο ,μερικοί από τους χρήστες του που τους χρησιμοποιούν τα βρώμικα μέσα ενημέρωσης, όπως newsit protothema κλπ, μεταδίδουν την “αρρώστια” τους και στις νέες γενιές.!!

Και τους μαθαίνουν πως η έκτρωση είναι δικαίωμα της κάθε γυναίκας αλλά αποκρύπτουν αυτά τα φίδια της ενημέρωσης ότι…. το έμβρυο μέσα στην κοιλιά της μάνας του….έχει και αυτό δικαίωμα…να ζήσει(!!!)

Και οχι μονον αυτο, αλλα λενε ότι αν θες να μην κάνουν εκτρώσεις τα κοριτσάκια, να φέρεις την σεξουαλική διαπαιδαγώγηση στα σχολεία(!!!), μακάρι στα δημοτικά …ώστε τα παιδιά μας να είναι σεξουαλικά ενεργά από 14 απο τα 13 απο τα 10…..να μάθουν από νωρίς πως καταστρέφεται μια κοινωνία που στο τιμόνι της κάθονται τα άγρια ένστικτα, η λίμπιντο και η σεξουαλική αταξία /διαστροφή.

Και μέσα εκεί από την σεξουαλική διαπαιδαγώγηση, (κοιτάχτε τι κάνουν οι ύπουλοι) επιθυμούν να περάσουν υπόγεια σαν τους αρουραίους, την αποδοχή της σεξουαλικής διαστροφής της ανθρώπινης φύσης…..που;;; στα παιδιά μας.!!

Αυτοί οι “άρρωστοι” πλέον δεν είναι η κοινή γνώμη στην Ελλάδα, ούτε εκπροσωπούν οι σπασμωδικές και υποκριτικές αντιδράσεις τους το σύνολο των Ελλήνων.

Κύριοι… ο κόμπος φτάνει στο χτένι, για όλους μας.

Ορίστε παρακάτω πως παρουσιάζουν την είδηση τα ευαίσθητα κατά περίπτωση μέσα ενημέρωσης και οι καταχραστές του διαδικτύου.

Όπως θα δεις ελέγχουν τα πάντα, υπερασπίζονται και προωθούν τις εκτρώσεις ακόμη και site…. Μόδας!!

http://www.minitrue.gr/


Share this post