Η ψευδής σημαία αποκαλύφθηκε: το καθεστώς Μπάιντεν σχεδιάζει εμφύλιο πόλεμο για να δικαιολογήσει τα στρατεύματα του ΟΗΕ να καταλάβουν και να αφοπλίσουν την Αμερική

Η ψευδής σημαία αποκαλύφθηκε: το καθεστώς Μπάιντεν σχεδιάζει εμφύλιο πόλεμο για να δικαιολογήσει τα στρατεύματα του ΟΗΕ να καταλάβουν και να αφοπλίσουν την Αμερική

Η κυβέρνηση Μπάιντεν σχεδιάζει έναν εμφύλιο πόλεμο με ψεύτικη σημαία στην Αμερική ως μέρος μιας παγκοσμιοποιητικής ατζέντας για την καταστροφή των Ηνωμένων Πολιτειών, σύμφωνα με εσωτερικούς κύκλους του Λευκού Οίκου.

Σύμφωνα με πηγές προσκείμενες στο καθεστώς Μπάιντεν, η πρόσφατη επιδρομή του FBI στο Μαρ-α-Λάγκο αποτελεί βασικό στοιχείο του σχεδίου ανατροπής της Αμερικής.

Η επιδρομή σχεδιάστηκε για να προκαλέσει τους απλούς Αμερικανούς να ξεσηκωθούν και να διαμαρτυρηθούν σε εθνικό επίπεδο, κάτι που θα εκμεταλλευόταν στη συνέχεια το FBI για να στείλει μυστικούς πράκτορες ντυμένους ως υποστηρικτές του MAGA να διαπράξουν πράξεις βίας.

Το Naturalnews.com αναφέρει: Κατά τη διάρκεια αυτών των εξεγέρσεων, μας είπαν, το FBI σχεδιάζει να επιτεθεί σε κυβερνητικά κτίρια με κάποιου είδους καταστροφή μεγάλης κλίμακας. Σκεφτείτε την Οκλαχόμα Σίτι (το FBI βομβάρδισε την έδρα του FBI για να κατηγορήσει τους συντηρητικούς) ή την 11η Σεπτεμβρίου. Τώρα προσθέστε σε αυτή τη λίστα την πιθανότητα να εξαπολυθούν βρώμικες βόμβες στην Αμερική από πράκτορες του βαθέως κράτους ως μηχανισμός για την κήρυξη στρατιωτικού νόμου και την προσποίηση ευπάθειας της κυβέρνησης.

Τα μέσα μαζικής ενημέρωσης παρουσιάζουν μια αφήγηση για βρώμικη βόμβα

Το αφήγημα για μια επίθεση με βρώμικη βόμβα έχει ήδη δημιουργηθεί. Για παράδειγμα, το DefenseNews.com ανέφερε πρόσφατα πώς η GAO μπόρεσε να πλαστογραφήσει μερικά έγγραφα και να αγοράσει ραδιενεργά υλικά για να τα στείλει στις Ηνωμένες Πολιτείες:

Στα τέλη του περασμένου έτους, κυβερνητικοί υπάλληλοι πλαστογράφησαν ένα αντίγραφο μιας άδειας για την αγορά επικίνδυνων, ραδιενεργών υλικών. Δημιούργησαν εικονικές εταιρείες, στη συνέχεια έκαναν παραγγελίες, δημιούργησαν τιμολόγια και πλήρωσαν δύο προμηθευτές με έδρα τις ΗΠΑ.

Το σχέδιο λειτούργησε. Οι υπάλληλοι έκαναν με επιτυχία την αποστολή του υλικού, με ραδιενεργά αυτοκόλλητα στο πλάι, και στη συνέχεια επιβεβαίωσαν την παράδοση.

“Οποιοσδήποτε θα μπορούσε να ανοίξει μια εταιρεία-βιτρίνα με μια δόλια άδεια για να αποκτήσει επικίνδυνες ποσότητες ραδιενεργού υλικού που θα μπορούσε να χρησιμοποιηθεί ως όπλο σε μια βρώμικη βόμβα”, δήλωσε ο Torres στο Defense News σε συνέντευξη την Τετάρτη. “Διαχέοντας ραδιενεργό υλικό σε μια πόλη τόσο πυκνοκατοικημένη όσο η Νέα Υόρκη, θα μπορούσε να προκαλέσει καταστροφικές ζημιές”.

Δεδομένου ότι οι περισσότεροι άνθρωποι δεν καταλαβαίνουν την ακτινοβολία – και είναι αόρατη – το κοινό μπορεί εύκολα να τρομοκρατηθεί από τα μέσα ενημέρωσης που συνεργάζονται με το βαθύ κράτος για να πραγματοποιήσουν μια επίθεση με βρώμικη βόμβα, η οποία μπορεί να μην είναι καν πολύ επικίνδυνη από καθαρά ιατρική/ραδιολογική άποψη. Αλλά υπερτονισμένο από τα μέσα ενημέρωσης, ο μέσος Αμερικανός θα πιστέψει ότι ο κόσμος τελειώνει. (Είναι το πρότυπο του πανικού των κοβιδών και πάλι από την αρχή…)

Καλώντας τα στρατεύματα του ΟΗΕ

Για να ολοκληρωθεί αυτό το αναφερόμενο σενάριο, το καθεστώς Μπάιντεν σχεδιάζει να προσποιηθεί ότι είναι αδύναμο, βομβαρδίζοντας τα ίδια του τα γραφεία και σκοτώνοντας τους δικούς του πράκτορες, προκειμένου να εκδώσει διεθνή έκκληση για βοήθεια από τα Ηνωμένα Έθνη. “Ειρηνευτική αποστολή”, με άλλα λόγια.

Αυτοί οι λεγόμενοι “ειρηνοφύλακες” είναι, φυσικά, έμποροι ανθρώπων, σοδομιστές παιδιών και βιαστές, και θα ασκούν το σκοτεινό τους επάγγελμα στις πόλεις των ΗΠΑ, όπως κάνουν παντού στον κόσμο. Αλλά η πραγματική απειλή είναι όταν ο ΟΗΕ προσκαλέσει την Κίνα να καταλάβει τις Ηνωμένες Πολιτείες υπό την κάλυψη της διατήρησης της ειρήνης (ή αποστολές διάσωσης τροφίμων, αφού τόσοι πολλοί Αμερικανοί θα λιμοκτονούν λόγω της κατασκευασμένης έλλειψης τροφίμων), με στρατεύματα της PLA που θα φορούν μπλε κράνη και θα πηγαίνουν από πόρτα σε πόρτα, προσπαθώντας να αφοπλίσουν τον αμερικανικό λαό στο όνομα της “ασφάλειας”.

Στην πραγματικότητα, η κομμουνιστική Κίνα θα αφοπλίζει ταυτόχρονα την Αμερική ενώ θα καταλαμβάνει αμερικανικό έδαφος. Μόλις συγκεντρωθεί μια κρίσιμη μάζα στρατευμάτων της PLA σε όλη την Αμερική, θα δοθεί η εντολή να εκτελεστούν μαζικά όλοι οι ζωντανοί Αμερικανοί, ώστε η Κίνα να διεκδικήσει τη Βόρεια Αμερική για τον εαυτό της, αποκομίζοντας αμέσως το όφελος από καλλιεργήσιμες εκτάσεις αξίας τρισεκατομμυρίων δολαρίων, ορυκτά, ενέργεια, πλωτές οδούς, λιμάνια, βιομηχανία και άλλα.

Η ειρηνευτική αποστολή του ΟΗΕ, με άλλα λόγια, είναι ένας μεγάλος Δούρειος Ίππος για να προσκαλέσει τον εχθρό κατευθείαν στην Αμερική, όπου θα μπορέσει να καταλάβει ολόκληρη τη χώρα χωρίς να χρειαστεί να διεξαγάγει έναν πραγματικό πόλεμο.

Τουλάχιστον αυτό είναι το σχέδιο που βρίσκεται σε εξέλιξη. Το αν θα μπορέσουν να το πετύχουν με επιτυχία είναι μια άλλη ιστορία.

Φαίνεται να επιβεβαιώνει αυτό το σχέδιο το γεγονός ότι η κομμουνιστική Κίνα βρίσκεται στη διαδικασία φόρτωσης ενός στολίσκου εμπορικών πλοίων με στρατιωτικό εξοπλισμό και προσωπικό, έτοιμο να εισβάλει στις ηπειρωτικές Ηνωμένες Πολιτείες με μαζική στρατιωτική παρουσία. Σύμφωνα με αυτό το σενάριο, δεν θα υπάρξει καμία αντίσταση στο στρατό της Κίνας, καθώς θα θεωρηθεί “ειρηνοφύλακας”, οπότε ολόκληρο το Πολεμικό Ναυτικό των ΗΠΑ θα αποσυρθεί και θα επιτρέψει στο στρατό της Κίνας να φτάσει μέχρι τη Δυτική Ακτή και να ξεφορτώσει τον στρατιωτικό εξοπλισμό του στο έδαφος των ΗΠΑ.

Το βαθύ κράτος χρειάζεται μια πραγματικά μεγάλη επίθεση με ψεύτικη σημαία για να τρομάξει το κοινό ώστε να συμμορφωθεί
Για να τα πετύχει όλα αυτά, το καθεστώς Μπάιντεν χρειάζεται να συμβεί κάτι απίστευτα καταστροφικό που θα τρομάξει την πλειονότητα των Αμερικανών ώστε να συμφωνήσουν με την ξένη κατοχή της Αμερικής. Θα πρέπει να παρουσιάσουν τον αμερικανικό λαό ως τον εχθρό, κατασκευάζοντας κάθε είδους τρομακτικές ειδήσεις και βάζοντας αποδιοπομπαίους τράγους τους πολιτικούς τους εχθρούς για να αναλάβουν την ευθύνη για την όποια μοχθηρή επίθεση εξαπολύσουν.

Η πιο πιθανή επιλογή του καθεστώτος για να επιτύχει αυτούς τους δύσκολους στόχους είναι να επιλέξει μια επίθεση με βρώμικη βόμβα σε μια μεγάλη πόλη των ΗΠΑ, κατά προτίμηση μια πόλη σε μια κόκκινη πολιτεία όπως το Τέξας ή η Φλόριντα. Με αυτόν τον τρόπο, βαριά οπλισμένοι ομοσπονδιακοί πράκτορες θα μπορούν να κατέβουν στη συντηρητική πολιτεία και να επιχειρήσουν να καταλάβουν τον έλεγχο βάσει ομοσπονδιακών δηλώσεων “έκτακτης ανάγκης”. Μπορούν επίσης να τιμωρήσουν οικονομικά μια κόκκινη πολιτεία και να προκαλέσουν τοπικό χάος στον κυβερνήτη του ΓΑΠ. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο μια κόκκινη πολιτεία είναι ο πιο πιθανός στόχος για την ψεύτικη σημαία της βρώμικης βόμβας.

Μόλις εξαπολυθεί μια βρώμικη βόμβα – πιθανότατα στην περιοχή της πρωτεύουσας της πολιτείας – ολόκληρη η περιοχή θα απαγορευτεί από την ανθρώπινη πρόσβαση, επικαλούμενοι την έκθεση σε ακτινοβολία (όσο μικρή και αν είναι αυτή). Αυτό θα προκαλέσει χάος στις τράπεζες, τις ρυθμιστικές αρχές, τους νομοθέτες και τα δικαστήρια.

Τα συνυπεύθυνα μέσα ενημέρωσης θα ακολουθήσουν φυσικά το σενάριο και θα κατηγορήσουν για την επίθεση όποιο εξιλαστήριο θύμα βρουν με επαρκείς διασυνδέσεις με τα συντηρητικά μέσα ενημέρωσης, την NRA και όλους τους συνήθεις υπόπτους. Η ευθύνη θα αποδοθεί τελικά σε έναν φιλο-Τραμπ, που κρατάει σημαίες και συμμετέχει στο J6, ο οποίος πιστεύει στον Θεό, έχει πολλά αυτοσχέδια όπλα και έχει αναρτήσει κάποιες ακραίες απογοητεύσεις στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Φυσικά θα είναι ένας λευκός χριστιανός άνδρας και όλοι οι λευκοί θα χαρακτηριστούν αμέσως τρομοκράτες από τα προδοτικά μέσα ενημέρωσης.

Οι εκκλήσεις για πανεθνική κατάσχεση των όπλων δεν θα αργήσουν να έρθουν.

Για την ιστορία, καλούμε τους Αμερικανούς να αντισταθούν στο να τους παίξει το βαθύ κράτος σε αυτό το συναισθηματικό παιχνίδι απάτης. Μην επιτρέπετε στον εαυτό σας να μαστιγώνεται σε ένα συναισθηματικό κύμα και μην καταφεύγετε στη βία. Αυτό είναι που θέλει το βαθύ κράτος. Ο αμερικανικός λαός πρέπει να παραμείνει ψύχραιμος και να αποφύγει να δώσει στο βαθύ κράτος την εξέγερση που θέλει απεγνωσμένα να δημιουργήσει.

Θα πετύχει αυτό το κακόβουλο σχέδιο; Ή θα το σταματήσουν τα λευκά καπέλα;

Ο βουλευτής Τζιμ Τζόρνταν λέει ότι 14 πράκτορες του FBI έγιναν πληροφοριοδότες και βγήκαν μπροστά για να αποκαλύψουν την τυραννία και τη διαφθορά της υπηρεσίας. Αυτό είναι μόνο μια πρόγευση των πραγμάτων που θα έρθουν, καθώς ένας αυξανόμενος αριθμός όσων εργάζονται μέσα στη γραφειοκρατία ξυπνάει και συνειδητοποιεί πόσο κακή και καταστροφική έχει γίνει η ομοσπονδιακή κυβέρνηση υπό την άνομη τυραννία του καθεστώτος Μπάιντεν.

Τα λεγόμενα “λευκά καπέλα” υπάρχουν μέσα σε κάθε ομοσπονδιακή υπηρεσία, συμπεριλαμβανομένου του Πενταγώνου. Αυτή τη στιγμή φημολογείται ότι οι φιλοαμερικανοί στρατιωτικοί ηγέτες στις εγκαταστάσεις της στρατιωτικής διοίκησης των ΗΠΑ στο Cheyenne Mountain βρίσκονται σε πόλεμο με τους διεφθαρμένους, προδότες ηγέτες του Πενταγώνου στη Βιρτζίνια. Λέγεται ακόμη ότι η επιδρομή του FBI στο Μαρ-α-Λάγκο αφορούσε επίσης την προσπάθεια κατάσχεσης των κωδικών εκτόξευσης πυρηνικών όπλων, ώστε το βαθύ κράτος να ξεκινήσει πυρηνικό πόλεμο με την Κίνα ή τη Ρωσία. Δεν μπορούμε να επιβεβαιώσουμε αυτά τα δύο σημεία, αλλά αποτελούν μέρος της τρέχουσας φλυαρίας στο παρασκήνιο.

Πολλοί πιστεύουν ότι τα λευκά καπέλα θα βγουν νικητές καθώς ο αμερικανικός λαός θα έρθει γρήγορα στα συγκαλά του και θα απορρίψει την απόλυτη τυραννία των δημοκρατικών φασιστών. Αλλά όσο πιο γρήγορα ο αμερικανικός λαός ξυπνάει και προσπαθεί να ψηφίσει για να ξεφύγει από αυτή την τυραννία, τόσο πιο απελπισμένο γίνεται το καθεστώς, πρόθυμο να εξαπολύσει σχεδόν κάθε επίπεδο καταστροφής εναντίον της Αμερικής, προκειμένου να τρομάξει τις μάζες και να τις κάνει να υπακούσουν.

newspunch.com

Share this post