Η ΩΡΑ ΤΩΝ ΠΡΟΦΗΤΕΙΩΝ-ΤΟ ΘΕΡΜΟ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ-Η ΠΟΛΙΤΕΙΑΚΗ ΑΝΩΜΑΛΙΑ ΚΑΙ Ο ΤΕΩΣ ΒΑΣΙΛΙΑΣ.ΟΙ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΜΕ ΤΑ ΣΚΟΠΙΑ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΛΒΑΝΙΑ.

Η ΩΡΑ ΤΩΝ ΠΡΟΦΗΤΕΙΩΝ-ΤΟ ΘΕΡΜΟ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ-Η ΠΟΛΙΤΕΙΑΚΗ ΑΝΩΜΑΛΙΑ ΚΑΙ Ο ΤΕΩΣ ΒΑΣΙΛΙΑΣ.ΟΙ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΜΕ ΤΑ ΣΚΟΠΙΑ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΛΒΑΝΙΑ.
Τι κάνουν λοιπόν;Eνώ βρισκόματε σε οικονομικό χάος και δεν μπορούμε ούτε τους τρέχοντες τόκους του χρέους να πληρώσουμε ,δημιουργούν τεχνητές κρίσεις με τις γειτονικές χώρες[Τουρκία,Σκόπια,Αλβανία]έτσι ώστε,φοβούμενοι από τις απειλές τους να ξοδεύουμε τρισεκατομμύρια δραχμές για αγορά αεροπλάνων,πλοίων,πυραύλων,ελικοπτέρων κλπ.
(Ηδη μας παραδώθηκαν τα Αμερικάνικα ελικόπτερα  Kiowa).

Ακούμε συνεχώς για τον επικείμενο πόλεμο με τους Τούρκους,ακούγονται <<θερμά επεισόδια>>και μάλιστα αυτά προβλέπονται,τα ανακοινώνουν μήνες νωρίτερα(ήδη είχαμε αναφορά από τον πρώην πρωθυπουργό Σημίτη,τον εκπρόσωπο της ΝΔ Κουμουτσάκο κ.α.),αμφισβητούνται τα σύνορά μας,τα νησιά μας,(Οι Τούρκοι είναι έτοιμοι να ξεκινήσουν γεωτρήσεις με τον Πορθητή και το Γιαβλούζ,νότια της Κρήτης)οι Τούρκοι απροκάλυπτα απειλούν.Έτσι η προσοχή όλων
επικεντρώνεται στο μόνο κίνδυνο.κι ο νους όλων μας στρέφεται προς την κατεύθυνση αυτή*με τον τρόπο αυτό ήδη έχει επιτευχθεί ο σκοπός όσων μας επιβουλεύονται*ήδη κατάφεραν να μας αποπροσανατολίσουν ,για να μπορέσουν με πολύ εύσχημο τρόπο,και χωρίς καν να γίνουν αντιληπτοί,να μπουν στο σπίτι μας.
Αδερφοί να γνωρίζεται ότι θα εξασκήσουν πιέσεις με πολλούς τρόπους,ιδιαίτερα στους πολιτικούς μας άρχοντες,τους οποίους δεν θα πρέπει να θεωρούμε υπαίτιους,γιατί από τον πρώτο Έλληνα πολίτη και αρχηγό αυτής της χώρας μέχρι και τον τελευταίο,του παίζουν το ίδιο παιχνίδι.
Εμείς όμως ας μην βλέπουμε τους δικούς μας πολιτικούς ,αλλά αυτούς που τους τα επιβάλλουν από το παρασκήνιο με τη βία,ύπουλα και εξαπατώντας τους.
Ένας από τους σκοπούς τους είναι κι αυτός*να ξεσηκώσουν το λαό εναντίον των δικών του πολιτικών αρχηγών.Αγανακτισμένος έτσι ο λαός απ ‘αυτούς θα παρακαλεί πλέον να έρθει κάποιος από κάπου <<αλλού>>να τους σώσει από την δυστυχία και να βρει την ησυχία του.Ας μην,λοιπόν αλληλοκατηγορούμαστε και αυτοεξοντωνόμαστε ως λαός και έθνος ,γιατί έτσι θα <<τρίβουν τα χέρια τους>>οι εχθροί μας,όταν θα βλέπουν ότι φαίνεται επιτακτική πλέον η ανάγκη να έρθουν να μας <<σώσουν>>.
ΑΠΟ ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ ΣΚΕΥΟΣ ΕΚΛΟΓΗΣ-ΓΕΡΟΝΤΑΣ ΠΑ’Ι’ΣΙΟΣ-ΕΚΔΟΣΗ 1996.
(Κατά τα φαινόμενα από την ώρα που θα γίνει το θερμό επεισόδιο ,πολιτικά και οικονομικά η Ελλάδα θα αποσταθεροποιηθεί και θα γίνει η Πολιτειακή ανωμαλία που είπε ο Γέρων Ιωσήφ ο Βατοπαιδινός. Ήδη μετά το “κλείδωμα”όσοι άνοιξαν τα μαγαζιά,τα εργοστάσιά τους,βλέπουν τις πρώτες συνέπειες,ενώ πολύς κόσμος έχει μείνει χωρίς δουλειά περιμένοντας πότε θα εξομαλυνθεί η δήθεν επανεκκίνηση στον πλανήτη)

Στο Ισραήλ  σχηματίστηκε συγκυβέρνηση με την συμμαχία Λικούντ-Λευκού και Μπλε κόμματος,με πρώτο μέλημα την προσάρτηση εδαφών της Δυτικής Όχθης.
Ανοικτά παραμένουν και τα θέματα της Βενεζουέλας,της Β.Κορέας,της Αν.Ουκρανίας και του Κοσόβου.Κατά διαστήματα δημιουργούνται εντάσεις χωρίς περαιτέρω μεγάλες εξελίξεις.
Ας δούμε τι είπε χαρακτηριστικά για την εποχή μας ο Άγιος Πα’ί’σιος.
Θα κανονίσει ο Χριστός τις υποθέσεις του Έθνους.Αν έμενε σε μας αυτή η δουλειά,θα τινάζαμε στον αέρα το Έθνος.Μην ανησυχείτε πολλά διατάγματα δεν θα προλάβουν καν να δακτυλογραφηθούν.
Η Τουρκία θα καταστραφεί,έρχεται μεγάλη μπόρα σύντομα.Θα μας αγγίξει,αλλά δεν θα μας καταστρέψει. Μετά από αυτή την μπόρα θα επέμβει η Χάρη του Χριστού.
Εάν γίνει πόλεμος οι μισοί Έλληνες θα πεθάνουν από φόβο και οι άλλοι μισοί θα παρακαλάνε να πέσει καμμιά οβίδα να τους ξεκάνει καμμιά ώρα αρχύτερα.Τόσο πολύ άλλαξε ο κόσμος.
Γι αυτό ο καλός Θεός παιδιά μου θα τα οικονομήσει αλλιώς.
Θα αποφευχτεί η σύγκρουση με την Τουρκία και οι μεγάλες δυνάμεις θα μας δώσουν την Κωνσταντινούπολη.
Ο κόσμος θα είναι τόσο απογοητευμένος τα χρόνια εκείνα από τους πολιτικούς των μεγάλων κομμάτων,που θα τους σιχαθεί όλους.
Θα ζητήσουν να φύγουν όλοι οι πολιτικοί και να έρθει ο Βασιλιάς.Και ο Βασιλιάς δεν θα αρνηθεί το κάλεσμα του λαού.
Ο Τέως Βασιλιάς έχει ήδη κλείσει τα 80 έτη και βρίσκεται στην Ελλάδα.
Για τα Σκόπια είπε :
Ευτυχώς παιδί μου,η Ελλάδα δεν είναι στα χέρια των πολιτικών μας(εννοώντας προφανώς ότι είναι στα χέρια του Θεού)και ότι οι πολιτικοί μας μόνο εξωτερική πολιτική δεν κάνουν.Από τα Σκόπια δεν υπάρχει κίνδυνος.Το κρατίδιο αυτό αρχικά θα αναγνωριστεί(πράγματι ο ΣΥΡΙΖΑ και οι ΑΝΕΛ παρέδωσαν το όνομα ΒΟΡΕΙΑ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ)και αργότερα θα διαλυθεί.(Μπορεί στις επόμενες εκλογές,σύμφωνα με πληροφορίες να εκλεγεί για πρώτη φορά Αλβανός πρωθυπουργός).
Οσο για την Τουρκία και την Κύπρο είπε:
Η Τουρκία θα κάνει πόλεμο με ένα γειτονικό της κράτος και θα εμπλακούν και άλλες χώρες.(Πράγματι ο Τουρκικός στρατός εισέβαλλε στη Βόρεια Συρία τον Αύγουστο του 2016 και παραμένουν μέχρι σήμερα).
Η Τουρκία θα ανοίξει πολλά μέτωπα και θα αναγκαστεί να πάρει στρατεύματα και πολεμικό υλικό από την Κύπρο.(πράγματι η Τουρκία έχει μεταφέρει τμήματα πυροβολικού και άρματα μάχης Leopard 2 στα Κατεχόμενα σχεδιάζοντας τον Αττίλα 3,ενώ τις τελευταίες ημέρες χερσαίες δυνάμεις και τεθωρακισμένα του Τουρκικού στρατού βρίσκονται στο Β.Ιράκ και επειχηρούν εναντίον Κουρδικών θέσεων ακόμα και με αεροπορικές επιδρομές,βρίσκεται με στρατεύματα από τον Αύγουστο του 2016 στη Β.Συρία,ενώ συμμετέχει ενεργά με στρατιωτικό υλικόκαι μισθωμένα στρατεύματα στο πλευρό του Σάρατζ στη Λιβύη.Ο Αιγυπτιακός στρατός βρίσκεται στα σύνορα με τη Λιβύη έτοιμος να υποστηρίξει τον Χάφταρ.) για να τα μεταφέρει αλλού και να ξεκουράσει τους άλλους που θα πολεμούν.Και τότε εσείς θα πάτε πίσω όπως φύγατε με τα τρακτέρ,τα λεωφορεία,περπατητοί,τρέχοντας.Και αυτοί θα το δεχτούν δεν θα αντιδράσουν και ορισμένοι θα σκοτωθούν.Αυτό θα συμβεί γιατί δεν θα φεύγουν εύκολα από το σπίτι που γεννήθηκαν,έστω κι αν δεν ήταν δικό τους.Το ίδιο θα γίνει και στις δύο πλευρές αλλά η Κύπρος θα ενωθεί μην το σκέφτεστε.Μόνο να έρθει η ημέρα να επιστρέψετε στο θεό,στην Εκκλησία,στην προσευχή και στην ανιδιοτελή αγάπη προς τον πλησίον,για να είναι λιγότερες οι απώλειες εκείνες τις ημέρες.

Οι Προφητείες του Αγίου Κοσμά του Αιτωλού αναφέρουν:
71. Ὅταν ἀκούσετε ὅτι ὁ πόλεμος πιάστηκε ἀπό κάτω, τότε κοντά θά εἶναι.
72. Ἄν ὁ πόλεμος πιαστῆ ἀπό κάτω, λίγα θά πάθετε• ἄν πιαστῆ ἀπό πάνω, θά καταστραφῆτε.
(Κυριολεκτικά κάτω από την Ελλάδα βρίσκεται η Λιβύη.Εκεί ο πόλεμος ξεκίνησε επίσημα τον Μάρτιο του 2011 μαζί με αυτόν στη Συρία και έχει μπει στο 10ο έτος πολέμου,ενώ από τα τέλη του 2019 έχει αναμιχτεί επίσημα,διπλωματικά και τώρα στρατιωτικά η Τουρκία.)
Για τον στρατό μας είπε:
Δεν είναι καλά ο στρατός μας αλλά ευτυχώς υπάρχουν ακόμα πολλοί καλοί αξιωματικοί και κυρίως στρατηγοί και γι αυτό στέκεται ακόμα ο στρατός μας.
Ο πόλεμος δεν θα αρχίσει από την Κόρινθο,αλλ΄από τα 6 μίλια της θάλασσας που ζητάνε οι Τούρκοι.(Η γεώτρηση που θα γίνει στην Αν.Μεσόγειο εντός των επόμενων εβδομάδων ή μηνών θα γίνει στα 6 ν.μ. από νότια Κρήτη,Κάρπαθο,Ρόδο ή Καστελόριζο.)Ενώ εμείς ζητάμε τα 12 μίλια.,τα οποία είναι και κατοχυρωμένα.Θα γίνει μεγάλος πόλεμος και την Ελλάδα θα τη βοηθήσει η ξανθή φυλή(Ρωσία).
Για την Αλβανία είπε :
Εσείς οι στρατιωτικοί την Αλβανία να προσέχετε.Από εκεί θα έρθει η απειλή.
(Ηδη ο Αλβανός πρωθυπουργός Έντι Ράμα έχει παραχωρήσει ναυτική στρατιωτική βάση στην Τουρκία,στην Αυλώνα.Υπάρχει επίσης συμφωνία η Αλβανία να φιλοξενήσει 30.000 μετανάστες στα σύνορα με την Ελλάδα,κοντά στην Κακαβιά,στη Δερόπολη δηλαδή που είπε ο Πατρο-Κοσμάς) 
Για τις νέες βιομετρικές ταυτότητες που θέλουν να κυκλοφορήσουν είπε :
Θα προσπαθήσουν πολλές φορές να μας τις δώσουν(πράγματι από την εποχή της κυβέρνησης του Γεωργίου Παπανδρέου του 2010 ήταν έτοιμοι να μας τις δώσουν,ενώ σήμερα υπάρχει και στο ΦΕΚ της κυβερνήσεως και φημολογείται ότι θα κυκλοφορήσουν τέλη του 2021 με αρχές του 2022.),αλλά τελικά δεν θα προλάβουν,γιατί θα ξεσπάσει πόλεμος.
ΑΠΟ ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ
ΜΑΡΤΥΡΙΕΣ ΠΡΟΣΚΥΝΗΤΩΝ
ΤΟΜΟΣ Β’-1η ΕΚΔΟΣΗ.
ΤΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟΥ ΖΟΥΡΝΑΤΖΟΓΛΟΥ.

Share this post