Η 5G ΔΗΛΗΤΗΡΙΑΖΕΙ ΤΑ ΑΝΘΡΩΠΙΝΑ ΚΥΤΤΑΡΑ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ 10 ΦΟΡΕΣ ΙΣΧΥΡΟΤΕΡΗ ΤΗΣ 4G

Η 5G ΔΗΛΗΤΗΡΙΑΖΕΙ ΤΑ ΑΝΘΡΩΠΙΝΑ ΚΥΤΤΑΡΑ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ 10 ΦΟΡΕΣ ΙΣΧΥΡΟΤΕΡΗ ΤΗΣ 4G

Σε αυτό το άρθρο 5G ΠΕΙΡΑΜΑ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΗKΕ ΕΠΑΝΩ ΣΤΟΥΣ ΙΤΑΛΟΥΣ ΣΤΟ ΜΙΛΑΝΟ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΚΙΝΕΖΟΥΣ ΣΤΗ ΓΟΥΑΝ σας γράψαμε για το Πείραμα που έγινε στην Βόρεια Ιταλία, στην πιο πλούσια περιοχή της χώρας με σκοπό να σκοτώσουν δεκάδες χιλιάδες ηλικιωμένους ώστε να μπορέσουν να περάσουν τα μέτρα τους. Δυστυχώς το πέτυχαν και όχι μόνο. Το πείραμα 33 κυλάει ρολόι. Οι άνθρωποι σε όλο τον πλανήτη έχουν σοκαριστεί από την Παγκόσμια κλίμακα επίθεση της σέκτας θανάτου.
Πιο εγκληματίες δεν γίνεται, πιο ψυχοπαθείς και διεστραμένους δεν βρίσκεις στα ψυχιατρικά θεραπευτικά κέντρα, η ανθρωπότητα κινδυνεύει και κανείς από τις πολιτικές μαργιονέτες δεν θα σας εξηγήσει γιατί μας επιβάλουν παρόμοια μέτρα.
Πολλοί φίλοι και συγγενείς αναρωτιούνται εαν και πότε θα τελειώσουν τα μέτρα καραντίνας; Κάθονται μέσα για να προστατέψουν τους δικούς τους ανθρώπους και σε πρώτη φάση φαίνεται μια φυσιολογική σκέψη. Όμως δεν έχει κατανοήσει ακόμη κανείς τους ότι η συνομωσία εναντίον της ανθρωπότητας με τον κορωναιό δεν θα τελειώσει ποτέ!
Δεν θα επιστρέψουμε ποτέ στον κόσμο που γνωρίζαμε γι αυτό ετοιμαστείτε ψυχολογικά και πνευματικά. Το Γνώθι Σ’αυτόν είναι πολύ σημαντικό, πρέπει όλοι μας να αφυπνιστούμε διότι οι δεσμοφύλακες δεν πρόκειται ποτέ να αναιρέσουν τα σημερινά μέτρα από την στιγμή που σας έπεισαν να κάτσετε μέσα και να κλειδωθείτε στα σπίτια σας. Η δόνηση του φόβου και η τεχνική μονοπωλίου της είδησης ανήκει στους Παγκόσμιους Φασίστες που σας κλείδωσαν μέσα ενώ δεν υπάρχουν νεκροί! Οι νεκροί στις λίστες είναι όλοι από γεροντάματα και ακατανίκητες αρρώστειες, βαρέα μέταλλα που σας ψεκάζουν εδώ και 30-40 χρόνια.
Τα βαρέα μέταλλα που ρίχνουν στο φαγητό σας, τώρα στο πόσιμο νερό σας και όπως σίγουρα συστηματικά σας πολεμάνε με ηλεκτρομαγνητισμό για να διαλύσουν τα κύτταρα σας. Δηλαδή σας δηλητηριάζουν με βαρέα μέταλλα, σας ψεκάζουν σαν κουνούπια και μετά σας πλακώνουν με σύννεφα ηλεκτρομαγνητισμού του 4G και 5G που είναι 10 φορές πιο ισχυρότερο. Και τίποτα να μην έχει ο ανθρωπινος οργανισμός, θα δηλητηριαστεί και θα αρρωστήσει αν βρεθεί συνέχεια σε χώρους με 5G…

KORAKAS NEWS

Share this post