Η 72ωρη κόκκινη σημαία πριν από τη νέα παγκόσμια τάξη! Ερχεται ο στρατιωτικός νόμος του 2020

Η 72ωρη κόκκινη σημαία πριν από τη νέα παγκόσμια τάξη! Ερχεται ο στρατιωτικός νόμος του 2020

Ποτέ μην αφήνετε μια κρίση να χαθεί. Ειδικά μια κυβερνητική κατασκευασμένη κρίση. Οι Ελίτ χρειάστηκαν ένα πανδημικό ψέμα για να κλείσουν τις χώρες. Τώρα το έχουν.

Με πάνω από 3 δισεκατομμύρια ανθρώπους σε ολόκληρο τον κόσμο στα σπίτια τους, αμέτρητες επιχειρήσεις αναγκάστηκαν να κλείσουν και να χρεοκοπήσουν, και η κοινωνική απόσταση από τον αόρατο εχθρό COVID-19, τον νέο κανόνα. Αυτό είναι άνευ προηγουμένου στην παγκόσμια ιστορία.

Οι πολιτικοί κάνουν το ίδιο ακριβώς πράγμα που κάνουν όταν μας φέρνουν σε πόλεμο. Οι κυβερνήσεις κλείνουν ολόκληρες οικονομίες. Αυτοί και τα μέσα ενημέρωσης έχουν κηρύξει την καταπολέμηση του ιού σαν ΠΟΛΕΜΟ.

Και, όπως μας οδηγούν στον πόλεμο, μετά τον πόλεμο χωρίς στρατηγική εξόδου, έτσι, και η στρατηγική πολέμου κλειδώματος έχει ξεκινήσει τη μεγαλύτερη κατάθλιψη χωρίς στρατηγική εξόδου που μπορεί να εμποδίσει την παγκόσμια οικονομία να καταρρεύσει. Θα δούμε τα επίπεδα εγκληματικότητας να ξεφεύγουν από τα διαγράμματα.

Αυτοί οι πολιτικοί μας λένε τι να κάνουμε γιατί δεν χρειάζεται να ανησυχούν για την πληρωμή. κλέβουν τα χρήματά μας στο όνομα των φόρων. Δεν μπορείτε να αφήσετε εκατομμύρια δουλειές και να μην περιμένετε αυτό το πράγμα να εκραγεί με τρόπο που δεν έχουμε ξαναδεί στην ιστορία.

Ο κόσμος οδηγείται στην εποχή της βιολογικής τρομοκρατίας με ελεγχόμενη κατεδάφιση της οικονομίας που προκαλεί ήδη άνευ προηγουμένου σφαγή σε αγορές και σε όλο τον κόσμο. Αντί να διορθώσουν το σπασμένο σύστημα υγειονομικής περίθαλψης, θα προτιμούσαν να σκοτώσουν τους ανθρώπους που το χρειάζονται περισσότερο.

Αυτή είναι η Ατζέντα 21 που ξετυλίγεται μπροστά στα μάτια μας. Η FED θα είναι η κυβέρνηση μέσα στην κυβέρνηση.
Η Aτζέντα 21 ή η Aντζέντα 2030 είναι το Σχέδιο Πληθυσμού των Ηνωμένων Εθνών για να μας σκοτώσει.

Η παγκόσμια κλίση της Ατζέντας 21 του ΟΗΕ βρίσκεται πίσω από την υπερθέρμανση του πλανήτη, την περιφερειοποίηση, τη ζώνη, τον έλεγχο της χρήσης γης και νερού, την αναδιανομή του πλούτου, την αποδυνάμωση και την ενδεχόμενη αντικατάσταση του δολαρίου σαν παγκόσμιο αποθεματικό νόμισμα. Και τώρα το 2020 γινόμαστε μάρτυρες του στρατιωτικού νόμου(και αστυνομικού κράτους) σε χώρες σε όλο τον κόσμο λόγω μιας κατασκευασμένης ασθένειας. Τα μαζικά υποχρεωτικά εμβόλια θα είναι σύντομα εδώ.

Οι άνθρωποι ικετεύουν για ένα εμβόλιο. Αυτός είναι ένας πόλεμος εναντίον του λαού. Αυτό ξετυλίγεται μπροστά στα μάτια μας. Όλα έχουν χειραγωγηθεί για να αλλάξουν τη ζωή δραματικά όπως τη γνωρίζουμε. Οι κουκκίδες συνδέονται τώρα πιο γρήγορα από ποτέ και η εικόνα φαίνεται άσχημη.

Η Ατζέντα 21 θα μειώσει τον ανθρώπινο πληθυσμό από σχεδόν 8 δισεκατομμύρια σε περίπου 750 εκατομμύρια. Αυτό σημαίνει ότι ο ΟΗΕ σκοπεύει να σκοτώσει λίγο περισσότερο από το 90% του παγκόσμιου πληθυσμού. Το COVID-19 είναι μόλις ένα βήμα πιο κοντά σε αυτήν την ατζέντα. Και φαίνεται να είναι ένα τεράστιο βήμα προς τα εμπρός. Η πράσινη νέα συμφωνία είναι η ατζέντα 21.

Σήμερα οι Αμερικανοί θα ήταν εξοργισμένοι αν τα στρατεύματα του ΟΗΕ μπήκαν στο Λος Άντζελες για να αποκαταστήσουν την τάξη. αύριο θα είναι ευγνώμονες. Αυτό ισχύει ιδιαίτερα αν τους είπαν ότι υπήρχε μια εξωτερική απειλή από πέρα, είτε πραγματική είτε εκδοθείσα, που απειλούσε την ίδια μας την ύπαρξη.

Τότε όλοι οι λαοί του κόσμου θα παρακαλέσουν τους παγκόσμιους ηγέτες να τους απελευθερώσουν από αυτό το κακό. Το μόνο που φοβάται κάθε άνθρωπος είναι το άγνωστο. Όταν παρουσιαστούν με αυτό το σενάριο, τα ατομικά δικαιώματα θα παραιτηθούν πρόθυμα για την εγγύηση της καλής τους παραχώρησης από την παγκόσμια κυβέρνησή τους.

Είναι δύσκολο να το πιστέψουμε, αλλά αυτός είναι ο πρώτος νέος μήνας μετά το κλείσιμο,λόγω του ιού Corona.

Εκατομμύρια περιμένουν νευρικά το πακέτο «ανακούφισης» από την κυβέρνηση, αλλά, αυτό θα φτάσει ένα μήνα αργότερα. Καθώς οι λογαριασμοί συσσωρεύονται (ενοίκιο, πληρωμές αυτοκινήτων, πιστωτικές κάρτες, κ.λπ.) εκατομμύρια άνθρωποι θα αρχίσουν να φοβούνται κάτι περισσότερο από το να πιάσουν τον ιό. Θα απαιτούν ανακούφιση, να επιστρέψουν στη δουλειά ή απλά να αρχίσουν να κλέβουν αυτό που χρειάζονται.

Μέχρι στιγμής, το κοινό ήταν υπομονετικό και ανεκτικό στους περιορισμούς κυκλοφορίας, απώλεια εισοδήματος, απώλεια κοινωνικοποίησης, απώλεια ψυχαγωγίας κ.λπ. Πιστεύω ότι η υπομονή πλησιάζει στο τέλος της. Η κατάσταση έκτακτης ανάγκης είναι πλέον ανοιχτή για όλους. Δυστυχώς, «εμείς οι άνθρωποι» αρνούμαστε να δούμε τι είναι μπροστά μας.

Το ξέρετε και το ξέρω. Δεν υπάρχει κανένας από εσάς που τολμά να γράψετε τις ειλικρινείς σας απόψεις και, αν το κάνατε, γνωρίζετε εκ των προτέρων ότι δεν θα εμφανιστεί ποτέ σε έντυπη μορφή. Η δουλειά των δημοσιογράφων είναι να καταστρέψουν την αλήθεια,να διαστρεβλωθεί.

Μελετήστε το σύνταγμα του κράτους σας. Μπορεί να διαπιστώσετε ότι το κρατικό σας σύνταγμα δεν περιγράφει πλέον τα όρια του κράτους – καταργώντας αποτελεσματικά το κράτος.

Κατά τον τελευταίο έλεγχο, τα μόνα κράτη που εξακολουθούν να καθορίζουν τα όριά τους στα συντάγματά τους είναι η Ουάσιγκτον, το Αϊντάχο, η Μοντάνα, η Βόρεια και Νότια Ντακότα, το Ουαϊόμινγκ, η Αϊόβα, το Ουισκόνσιν, η Ιντιάνα, η Νεβάδα, η «Γιούτα», το Κολοράντο, το Κάνσας, η Αριζόνα, το Νέο Μεξικό και Αρκάνσας, Μισισιπή, Τενεσί, Αλαμπάμα και Φλόριντα.

ΤΙ ΕΙΝΑΙ Η FEMA;

Η FEMA είναι το αρκτικόλεξο της Ομοσπονδιακής Υπηρεσίας Διαχείρισης Έκτακτης Ανάγκης . Ιδρύθηκε με το εκτελεστικό διάταγμα 12148 και υπογράφηκε από τον Τζίμυ Κάρτερ το 1979.

Αρχικά σχεδιάστηκε σαν ομπρέλα διοίκησης που αποτελείται από όπλα καταστροφής και αντιμετώπισης έκτακτης ανάγκης σχεδόν δώδεκα διάσπαρτων ομοσπονδιακών υπηρεσιών.

Η FEMA είναι ο διάδοχος των διαφόρων φορέων κάλυψης για ψευδείς δραστηριότητες «εθνικής έκτακτης ανάγκης» που διαπράχθηκαν από το 1933, π.χ. το Γραφείο Ετοιμότητας Έκτακτης Ανάγκης, το Γραφείο Κινητοποίησης Άμυνας, το Γραφείο Σχεδιασμού Έκτακτης Ανάγκης, ο Οργανισμός Οικονομικής Σταθεροποίησης και η Διοίκηση Πολιτικής Άμυνας…
Οι κύριες λειτουργίες ήταν, αντισυνταγματικές και κατά παράβαση του Συμφώνου, μεταβιβάστηκαν υπό ψευδή και προσποίηση μιας σειράς των λεγόμενων Εκτελεστικών Εντολών, αλλά χωρίς πραγματική εξουσία. ..

… Ενώ ορισμένοι σχεδιαστές εθνικής ασφάλειας επικρότησαν τη δημιουργία του FEMA το 1979 υπό το Προεδρικό Μνημόνιο Αναθεώρησης 32 ως προσπάθεια ένταξης και των εννέα ομοσπονδιακών υπηρεσιών με αρμοδιότητες για τον σχεδιασμό και την εφαρμογή έκτακτης ανάγκης πολιτικής άμυνας , οι συντάκτες του σχεδίου είχαν άλλα πράγματα στο μυαλό.

Το σχέδιο FEMA γράφτηκε από τον σύμβουλο του Carter White House NSC Zbigniew Brzezinski και τον υπάλληλο της NSC, Samuel Huntington . Τέσσερα χρόνια νωρίτερα, ο Μπρέζινσκι και ο Χάντινγκτον ήταν μαζί στο «ετήσιο συνέδριο της Τριμερούς Επιτροπής του 1975 στο Κιότο της Ιαπωνίας», όπου ο Χάντινγκτον έδωσε ένα έγγραφο γεμάτο αίμα υπέρ του τερματισμού της δημοκρατίας και της επιβολής μορφών διακυβέρνησης για τη διαχείριση κρίσεων. Ένα περιοδικό Trilateral που σχετίζεται με την Επιτροπή, Challenge , είχε περιγράψει νωρίτερα την έννοια ως «φασισμός με δημοκρατικό πρόσωπο».

Ο σύμβουλος της NSC Brzezinski το ονόμασε «τεχνιτρονική εποχή».

Το Fort Meade, Maryland είναι η πιο αυστηρά φυλασσόμενη εγκατάσταση της κυβέρνησης (στεγάζει, μεταξύ άλλων, τη μυστική Υπηρεσία Εθνικής Ασφάλειας). Σε ένα κτίριο γραφείων χωρίς σήμανση, χωρίςΤο καθήκον του παραρτήματος ελέγχου μυστικών δεδομένων της FEMA στο Fort Meade είναι να αναπτύξει τα λεγόμενα CAP’s – ο όρος σημαίνει «προγράμματα δράσης για κρίσεις» – για εφαρμογή σε εθνικές καταστάσεις έκτακτης ανάγκης.

Ο όρος χρησιμοποιήθηκε αρχικά για να υποδηλώσει σχέδια ανακούφισης από καταστροφές στον Ομοσπονδιακό Οργανισμό Ετοιμότητας , κάποτε ένα τμήμα της Γενικής Υπηρεσίας Υπηρεσιών, τώρα συγχωνεύτηκε σε FEMA.

Όμως, τα μηχανογραφημένα σχέδια δράσης που διοργανώνονται στο Fort Meade δεν έχουν καμία σχέση με τη βοήθεια θυμάτων τυφώνων ή άλλων φυσικών καταστροφών. Είναι σχέδια για την ανάληψη της κυβέρνησης των ΗΠΑ και τη μετατροπή της σε σύστημα διοίκησης υπό την «διαχείριση έκτακτης ανάγκης» ομοσπονδιακών γραφειοκράτων.

Ιδιωτικά, ερευνητές του Κογκρέσου, αναλυτές πληροφοριών και βετεράνοι δημοσιογράφοι της Ουάσιγκτον εξοικειωμένοι με τον εσωτερικό μηχανισμό της τεράστιας ομοσπονδιακής γραφειοκρατίας έχουν εκφράσει εδώ και καιρό ανησυχία και άγχος για τη FEMA. Μια «διοίκηση ομπρέλα» που γεννήθηκε το 1978 όταν ο Πρόεδρος Τζίμι Κάρτερ συνδύασε τις λειτουργίες αντιμετώπισης καταστροφών και αντιμετώπισης έκτακτης ανάγκης από περίπου δώδεκα διάσπαρτα ομοσπονδιακά φυλάκια σε μια ενιαία υπηρεσία, η FEMA ήταν πάντα γνωστή ως «ακτιβιστής» και μυστική αδελφότητα.

Υπό τον Louis Giuffrida , που διορίστηκε διευθυντής της FEMA από τον Πρόεδρο Ronald Reagan το 1981, το πρακτορείο ανέπτυξε ένα μυστικό έργο για τη σύλληψη δεκάδων χιλιάδων «υπόπτων αλλοδαπών» μαζί με ενοχλητικούς κριτικούς και αντιφρονούντες τους οποίους ο Λευκός Οίκος θεωρούσε αρκετά ενοχλητικός για να χαρακτηριστεί «δυνητικά» ανατρεπτικούς.” παράθυρο στο Fort Meade, εκατοντάδες χιλιάδες Αμερικανοί πολίτες «μηχανογραφούνται» από τεχνικούς στη μισθοδοσία της Ομοσπονδιακής Υπηρεσίας Διαχείρισης Έκτακτης Ανάγκης (FEMA).

«Διοικητικά, αυτό το μέρος είναι το αντίστοιχο ενός μη καταχωρισμένου τηλεφώνου», εξήγησε ένας πρώην ανώτερος αξιωματούχος της FEMA που συμφώνησε σε μια συνέντευξη υπό τον όρο ότι θα προστατεύεται η ταυτότητά του.
«Δεν έχει επίσημη ύπαρξη. Δεν υπάρχει λίστα για αυτό, ούτε ανιχνεύσιμη ονομασία. Αλλά είναι εκεί, αδρανής ήσυχα, σαν μια βόμβα της Ημέρας που περιμένει τη στιγμή της ιστορίας. «

ΑΠΟΔΟΣΗ ΑΠΟ ΤΟ BEFORE IT’S NEWS : Corfiatiko

Share this post