Θα γίνει χαμός! Το νέο ινδικό πυρηνικό όπλο, που προκαλεί «τρόμο» (ΒΙΝΤΕΟ)

Θα γίνει χαμός! Το νέο ινδικό πυρηνικό όπλο, που προκαλεί «τρόμο» (ΒΙΝΤΕΟ)

Η σύμμαχος της Ρωσίας η Ινδία, έχει εξελιχθεί πολύ περισσότερο από όσο νομίζουν κάποιοι.
Σύντομα ίσως δούμε ένα πυρηνικό όπλο που προκαλεί «τρόμο». Ο αντιπρόεδρος της χώρας Shri M.Venkaiah Naidu, αποκάλυψε κάτι που όλοι εικάζουν ότι είναι ένα υποβρύχιο που φέρει πυρηνικούς βαλλιστικούς πυραύλους.

Το υποβρύχιο κλάσης S-5, πιθανότατα είναι ότι πιο σύγχρονο έχει να επιδείξει η χώρα, η οποία να σημειωθεί ότι εξελίσσεται και σε οικονομική υπερδύναμη. Αν και λίγα είναι γνωστά για την Ινδία, μέχρι στιγμής γνωρίζουμε ότι είναι μια ισχυρή πυρηνική, διαστημική αλλά και οικονομική δύναμη.

Μαζί με την Ρωσία αποτελεί τον φόβο και τον τρόμο του δυτικού μπλόκ. Η Ελλάδα έκανε πολύ σωστή κίνηση που στην φετινή ΔΕΘ τίμησε την Ινδία, από την οποία μπορούμε να αποκομίσουμε πολλά οφέλη.

Ο Ινδός υπουργός παραχώρησε συνέντευξη στο Αθηναϊκό/Μακεδονικό Πρακτορείο. Μεταξύ άλλων είπε:

«Σήμερα, η οικονομία της Ινδίας ανέρχεται σε 2,8 τρισ. δολάρια. Θέλουμε έως το 2025 η οικονομία μας να ανέλθει στα 5 τρισ. δολάρια. Επομένως ο στόχος του 1 δισ. δολαρίων που θέσαμε (για το διμερές εμπόριο με την Ελλάδα) για το 2021 είναι ένας σεμνός, ρεαλιστικός στόχος. Τώρα το διμερές εμπόριο ανέρχεται σε 650 εκατ. δολάρια. Επομένως από τα 650 εκατ. στο 1 δισ. μέσα σε μία περίοδο δύο ετών δεν είναι ένας πολύ φιλόδοξος στόχος, είναι ρεαλιστικός».

Η Ινδία προσπαθεί να γίνει υπερδύναμη. Η Ελλάδα έχει πολύ καλές σχέσεις με την χώρα.

Photo:pexels

el.gr

Share this post