«Θα μας θάψεις όλους» – Συνεργάτης του Χάντερ Μπάιντεν αποκάλυψε «τις επιχειρηματικές δραστηριότητες του στην Κίνα»

«Θα μας θάψεις όλους» – Συνεργάτης του Χάντερ Μπάιντεν αποκάλυψε «τις επιχειρηματικές δραστηριότητες του στην Κίνα»

Το περιβάλλον Μπάιντεν του ζήτησε να μην πει τίποτα – «Ο Joe ήξερε τα πάντα για τον γιό του, λέει ψέματα»

Σάλος έχει προκληθεί από την αποκάλυψη ηχητικού από τον πρώην συνεργάτη του Hunter Biden, Tony Bobulinski, στο οποίο άνθρωπος του υποψήφιου των Δημοκρατικών για την αμερικανική προεδρία τον πήρε τηλέφωνο για να μην προχωρήσει σε καταγγελίες κατά της οικογένειας Biden δημοσίως στην τηλεόραση λέγοντάς του χαρακτηριστικά: 

«Θα μας θάψεις όλους».

Ο Tony Bobulinski εμφανίστηκε στην εκπομπή του Tucker Carlson στο Fox News κατά την διάρκεια της οποίας έπαιξε μια καταγεγραμμένη τηλεφωνική κλίση με τον Rob Walker, που τον παρακάλεσε να μην μιλήσει κατά του προεδρικού υποψήφιου Joe Biden.

Συγκεκριμέμνα ο Τony Bobulinski είπε πως οι αρνήσεις του Joe Biden σχετικά με το αν είχε γνώση των επαγγελματικών ασχολιών του γιου του στο εξωτερικό είναι ένα «οφθαλμοφανές ψέμα».

Καθώς ο Bobulinski απειλούσε για να μιλήσει για το γεγονός ότι ο Joe Biden γνώριζε όλες τις επιχειρηματικές δραστηριότητες του γιου του στην Κίνα, ο Walker, του οποίου η γυναίκα εργάζεται για την σύζυγο του Joe Biden, Jill, ακούγεται πεντακάθαρα να του λέει: “You’ll bury all of us man.” (θα μας θάψεις όλους φίλε).

Ο Bobulinski είναι πρώην στέλεχος του αμερικανικού Ναυτικού και πρώην επικεφαλής της μη ενεργής πλέον εταιρείας SinoHawk Holdings, η οποία όπως είπε ήταν συνεταιρισμός μεταξύ δύο μελών της οικογένειας Biden και μιας κινεζικής εταιρείας στον χώρο της ενέργειας, της CEFC China Energy.

Έχει ξεσπάσει παγκόσμιος σάλος για την ζωή και τις συναλλαγές του γιου του υποψήφιου προέδρου των Δημοκρατικών με επιχειρηματίες στην Ουκρανία και Κίνα, Χάντερ Μπάιντεν.

Έτσι εξηγείται γιατί επέμενε η οικογένεια Μπάιντεν να ψηφίσουν «πρόωρα» εκατομμύρια Αμερικανών πριν πάρουν χαμπάρι τι συμβαίνει.

Ήδη εκατομμύρια από τους Δημοκρατικούς ψάχνουν τρόπους να ακυρώσουν την ψήφο τους κάτι που δεν μπορεί να γίνει αν ψήφισαν αυτοπροσώπως αλλά μπορεί να γίνει εν έστειλαν επιστολική ψήφο,

Όσο για τον Χάντερ Μπάιντεν, εκτός από χρήση σκληρών ναρκωτικών, εμπλοκή σε παιδοφιλία και πατέρας ενός παιδιού με στριπτιζέζ, φέρεται μπλεγμένος σε δοσοληψίες με Ουκρανούς και Κινέζους επιχειρηματίες σε εταιρίες ενέργειας όσο ήτανε ο πατέρας του Αντιπρόεδρος των ΗΠΑ.

Πολλοί κάνουν τώρα πως δεν θυμούνται, αλλά στο pronews.gr από το 2014 γράφαμε για τον Χάντερ Μπάιντεν,  που μετείχε στο ΔΣ της ουκρανικής εταιρείας φυσικού αερίου Burisma.

Όλα αυτά μετά την ανατροπή του τότε νόμιμου προέδρου της χώρας Βίκτορ Γιανουκόβιτς.

https://www.pronews.gr

Share this post