Θα μας «παίρνουν» τα κεφάλια αν τους αφήσουν – Είδηση «καμπανάκι» από την Κω

Θα μας «παίρνουν» τα κεφάλια αν τους αφήσουν – Είδηση «καμπανάκι» από την Κω

26χρονος ισλαμιστής από την Συρία, με πλούσια δράση, εντοπίστηκε στην Κω, μαζί με τον γιο του, με όσα ακούγονται να προκαλούν τρόμο…

Όπως μεταδίδει ο τηλεοπτικός σταθμός ΑΝΤ1, συνελήφθη και προφυλακίστηκε, ενώ, μεταξύ των άλλων, είχε παρουσία σε βίντεο του ISIS, στο οποίο υπάρχουν εικόνες που απεικονίζουν μεταξύ άλλων τη σημαία του » Ισλαμικού Κράτους», εκρήξεις , ακρωτηριασμούς, βασανιστήρια, μαστίγωμα, μαζικές δολοφονίες, λιθοβολισμό και αποκεφαλισμούς!

Το βίντεο διάρκειας 12 λεπτών εντοπίστηκε μέσω της Ιντερπόλ στη διαβαθμισμένη πλατφόρμα «Check The Wed» . Σε αυτό ακούγεται να λέει : «Το Ισλαμικό Κρατος πήρε εντολή από τον Αλλάχ και τον Μοχάμεντ να πολεμήσει τους άπιστους…».

Πόσοι τέτοιοι άραγε κρύβονται στα «καραβάνια» των παράνομων μεταναστών που έρχονται στην Ελλάδα, παριστάνοντας τους «ταλαιπωρημένους πρόσφυγες»;

Οι Έλληνες θα φοβούνται μην τυχόν και χάσουν το κεφάλι τους, άπαξ και τέτοιου είδους άτομα οργανωθούν και βρουν «πεδίο δράσης λαμπρό»;

Η εκπομπή Πρωινοί Τύποι αποκάλυψε μέρος των ισχυρισμών του στον ανακριτή, ο οποίος ζήτησε από τον 26χρονο να εξηγήσει τη συμμετοχή του στο βίντεο, όπου απεικονίζονται ο ίδιος ως «ιμάμης» να διακηρύττει το δόγμα της Σαρίας αλλά και εικόνες ένοπλης βίας.

«Στο συγκεκριμένο βίντεο πράγματι ήμουν ιμάμης και με διέταξαν απλώς να ανακοινώσω στον κόσμο τι αποφάσισε το Δικαστήριο. Το Δικαστήριο δεν ξέρω από ποιους αποτελείται. Μου φέρνουν στο τζαμί οι φρουροί και ανακοινώνω την απόφαση για το θέμα», απάντησε ο 26χρονος τζιχαντιστής, θέλοντας να διασκεδάσει τις εντυπώσεις.

Σε βάρος του ασκήθηκε ποινική δίωξη για «ένταξη σε τρομοκρατική οργάνωση», προώθηση και διέγερση μέσω διαδικτύου σε τέλεση τρομοκρατικής πράξης», «βαριά σκοπούμενη σωματική βλάβη».

Δείτε το σημαντικό ρεπορτάζ:

el.gr

Share this post