Θα πέθαιναν εκατομμύρια! Το κινεζικό σχέδιο, που ανακάλυψαν οι ΗΠΑ

Θα πέθαιναν εκατομμύρια! Το κινεζικό σχέδιο, που ανακάλυψαν οι ΗΠΑ

Αμερικανικές δημοσιογραφικές ιστοσελίδες που πρόσκεινται στον Τραμπ, μετέδωσαν μια είδηση τρομακτική για την Παγκόσμια ασφάλεια.

Στις ΗΠΑ βρέθηκαν τεραστίων διαστάσεων ποσότητες, του φαρμάκου fentanyl. Είναι ένα συνθετικό οπιοειδές, το οποίο χρησιμοποιείτε κατά τη διάρκεια της αναισθησίας. Φυσικά αυτά που βρήκαν οι Αμερικανοί δεν θα χρησιμοποιηθούν για…αναισθησίες.

Σύμφωνα με τις ΗΠΑ το συνθετικό φάρμακο ή ναρκωτικό αφού μιλάμε για συνθετική ΗΡΩΙΝΗ για να είμαστε πιο συγκεκριμένοι, στάλθηκε από την Κίνα σε τεράστιες ποσότητες στην Βιρτζίνια, ώστε να φτάσει στους Αμερικανούς για να….πεθάνουν από υπερβολική δόση. Οι νεκροί θα μπορούσαν να είναι…. εκατομμύρια αν οι αρχές δεν ανακάλυπταν το σχέδιο.

ΗΡΘΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΙΝΑ

Ο Τραμπ έχει ξεκινήσει έναν εμπορικό πόλεμο με την Κίνα. Η φανερή αιτία είναι η εξής:

Επί Ομπάμα τα φθηνά κινεζικά προϊόντα κατέκλυζαν την αμερικανική αγορά, με αποτέλεσμα τα εγχώρια και ακριβότερα προϊόντα να μένουν στα ράφια. Ο Αμερικανός πρόεδρος μείωσε τους φόρους και επέβαλε δασμούς, ώστε να αλλάξει την κατάσταση.

Από την άλλη πλευρά, ο συντηρητικός Τραμπ, ιδεολογικά δεν μπορεί να ταυτιστεί με τους Κομμουνιστές του Πεκίνου. Πρέπει να σημειωθεί ΟΜΩΣ, ότι ακόμα και μέσα στην Κίνα υπάρχουν συντηρητικές φωνές τις οποίες ο πρόεδρος Σι κρατά. Άλλωστε βλέπουμε την προσπάθεια για την φιλελευθεροποίηση της οικονομίας της Κίνας, η οποία όμως πιθανότατα γίνεται ώστε μετά να παγκοσμιοποιηθεί ο…. κομμουνισμός της Κίνας.

ΟΠΟΤΕ: Τι ήθελαν να κάνουν οι Κινέζοι στις ΗΠΑ του «εχθρού Τραμπ»;

Photo:pexels

el.gr

Share this post