ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΦΩΤΙΑ Ο ΒΟΣΠΟΡΟΣ Ρωσικό υποβρύχιο κατευθύνεται προς ακτές Λιβύης.

ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΦΩΤΙΑ Ο ΒΟΣΠΟΡΟΣ Ρωσικό υποβρύχιο κατευθύνεται προς ακτές Λιβύης.

Κι ενώ όλα δείχνουν πως η Τουρκία δεν υποχωρεί στο λιβυκό ένα ρώσικο υποβρύχιο επανδρωμένο με πυραύλους κρουζ από Μαύρη Θάλασσα κατευθύνεται για τις ακτές της Λιβύης για να συμβάλει στη διασφάλιση της Σύρτης που έχει αποκλείσει από θαλάσσης το τούρκικο πολεμικό ναυτικό.

Πιθανώς αναφέρει ανάρτηση από τη Μεσόγειο το υποβρύχιο θα εκτοξεύσει πυραύλους Kalibr προς στόχους σε Συρία ή και Λιβύη…

Αναφέρθηκε στη συνέχεια πως το πυρηνοκίνητο υποβρύχιο Rostov-na-Donu διήλθε των Στενών του Βοσπόρου και κατευθύνεται στη Μεσόγειο.

Image
διασχίζοντας τα Στενά
Image

ISCResearch@ISCResearch

URGENT – Russian Navy submarine with cruise missiles, possibly en route to the coast off Libya!

⚠️ This a violation of the Montreux agreement which NOT ALLOWS to enter the , coming from the Black Sea. https://twitter.com/YorukIsik/status/1275468262537650176 

Ένα ρωσικό υποβρύχιο διήλθε από την Τουρκία την Τρίτη, σε προφανή παραβίαση της μακροχρόνιας Σύμβασης του Μοντρέ αναφέρει το forbes.Και προσθέτει η συνθήκη απαγορεύει τη μετακίνηση των υποβρυχίων μεταξύ της Μαύρης Θάλασσας και της Μεσογείου. Το ρωσικό ναυτικό έχει κάνει παρόμοιες κινήσεις στο παρελθόν, χρησιμοποιώντας μια ρήτρα στους όρους για τη διεξαγωγή πολεμικών επιχειρήσεων στη Μεσόγειο. Γίνεται πρότυπο. Εάν αυτές οι κινήσεις δεν ελεγχθούν, θα μπορούσε να αλλάξει την ισορροπία ισχύος στην περιοχή, καθιστώντας τη Ρωσία πιο ισχυρή στη Μεσόγειο ανησυχεί το μέσο.

Το υποβρύχιο φωτογραφήθηκε από τον Yörük Işık, έναν ιδιαίτερα σεβαστό εντοπιστή πλοίων που ζει στην Κωνσταντινούπολη. Δεν υπάρχει καμία παρανόηση ότι πρόκειται για υποβρύχιο Kilo Class.Πιο συγκεκριμένα, το υποβρύχιο πιστεύεται ότι είναι το πλοίο Project 636.3 Rostov-on-Don, το οποίο θα αναλάβει καθήκοντα στη Συρία.

dimpenews.com

Share this post