ΘΑ ΣΑΣ ΔΟΛΟΦΟΝΟΥΜΕ 16 ΗΜΈΡΕΣ ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΟ ΑΟΡΑΤΟΥ-19

ΘΑ ΣΑΣ ΔΟΛΟΦΟΝΟΥΜΕ 16 ΗΜΈΡΕΣ ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΟ ΑΟΡΑΤΟΥ-19

Ο ΕΧΘΡΟΣ ΕΧΕΙ ΛΥΣΣΑΞΕΙ! Βρήκαμε και την απόδειξη ότι ο θάνατος του γιατρού μετά την χορήγηση του εμβολίου της Pfizer είναι στημένος

Η δημιουργία ψευδαισθήσεων του εχθρού δίνουν και παίρνουν. Τους έχουν όλους μισθωτούς, τους χαιδεύουν τα αυτιά, τους λαδώνουν αυτούς και τις οικογένειες τους, τους δίνουν όλα τα πόστα εξουσίας και γνωρίζουν σε ποιους θα τα δώσουν, να είμαστε λοιπόν πολύ επιφυλακτικοί με (όλες) τις ειδήσεις των γραμμικών καναλιών.

Στο προηγούμενο άρθρο δείξαμε την είδηση με τον γιατρό που πέθανε μετά τον εμβολιασμό του εμβολίου της Pfizer, αλλά δεν γνωρίζαμε αν ήταν αλήθεια ή απάτη.

Τώρα γνωρίζουμε γιατί βλέπουμε καλύτερα τις ημέρες που έστειλαν τον γιατρό για αιώνια ανάπαυση! Μπορεί όμως να είναι και μήνυμα των αοράτων, ότι θα σας σκοτώνουμε προστατεύοντας σας. Πως γίνεται να είναι τόσο κακοί;;;

Είναι ο εγκληματίας λίγο ή πολύ εγκληματίας;

Pfizer: Έρευνα για τον θάνατο γιατρού 16 ημέρες μετά τον εμβολιασμό

Έρευνα ξεκίνησε στις ΗΠΑ μετά τον θάνατο γιατρού ο οποίος έχασε τη ζωή του 16 ημέρες μετά την χορήγηση του εμβολίου της Pfizer κατά του κορονοϊού.

Ο αόρατος ονομάζετε κοφιντ-19, ο γιατρός πεθαίνει ακριβώς μετά από 16 ημέρες, μέσα απο τον καθρέφτη 19, κόφιντ-19 σκοτώνει γιατρό που ήταν υπέρ των εμβολιασμών.

Έχετε δει ποτέ γιατρό να είναι εναντίον των εμβολιασμών;;;;

Τα παίρνουν απο τις Φαρμακο-βιομηχανίες για τις ενέσεις αλλά και για τα τέστ αοράτου-19!!!
Τα νοσοκομεία τα παίρνουν από τους αόρατους, ο διευθυντής και οι άλλοι σύμβουλοι τα παίρνουν και αυτοί για να μην παρεξηγηθούν και χαλάσει η μοιρασιά στο τεράστιο κόλπο του αοράτου-19 που θα φέρει το GREAT RESET.

Αυτό το γράψαμε στο προηγούμενο άρθρο για τον γιατρό που τον σκότωσε μετά από 16 ημέρες η Pfizer με το εμβόλιο του αοράτου-19:

Ο εχθρός έχει λυσσάξει και τους λαδώνει όλους, έχει πάρει το πάνω χέρι με τους εμβολιασμούς σαν νέο μέτρο εξόντωσης μας, μετά από μια σειρά αγνώριστης μέχρι στιγμής υποταγής όλης της ανθρωπότητας. Ο φόβος του αοράτου νέκρωσε όσους μπορούσαν να σκεφτούν και να κρίνουν βάση της λογικής, γι αυτό έγιναν πιο θρασείς και πιο επικίνδυνοι δολοφόνοι απ΄ αυτό που ήταν μέχρι τώρα. Αυτή την στιγμή ο εχθρός ελέγχει τα πάντα και τους πάντες, επίσης η είδηση μπορεί να μην ισχύει γιατί σαν εφευρέτες του ψευδους και των ψευδαισθήσεων καταμετρούν τις αντιδράσεις σε παγκόσμιο εύρος, στο κατά πόσο υπάρχει αφύπνιση και ανέληξη στην πνευματικότητα των ανθρώπων. Γνωρίζουν κάθε στιγμή και παρακολουθούν σαν ρουφιάνοι εντατικά την δόνηση της αφύπνισης των λαών ώστε να καθορίσουν το επόμενο νοητικό, φυσικό, ηλεκτρονικό χτύπημα ή περιοριστικό μέτρο στην κατιούσα βαθμίδα σειράς μέτρων. Η ανθρωπότητα κινδυνεύει από σχιζοφρενείς ψυχάκηδες που δεν έχουν ανθρώπινα συναισθήματα όπως εσείς και εμείς.

Καλή δύναμη να έχετε!!!

KORAKAS NEWS

Share this post