Θα τα πάρουμε όλα! Ας ξεκινήσει το παιχνίδι!”

Θα τα πάρουμε όλα! Ας ξεκινήσει το παιχνίδι!”

του  Rudy Giuliani από το Telegram

“Ας βάλουμε μια μικρή σειρά και ονόματα στο σύστημα του βάλτου….. Η FED είναι μια ιδιωτική τράπεζα. Ανήκει σε οκτώ οικογένειες…….. Τέσσερις από αυτές τις οικογένειες ζουν στις ΗΠΑ. Είναι οι Goldman Sachs, Rockefeller, Lehman και Kuhn Loeb από τη Νέα Υόρκη. 

Οι οικογένειες της FED από το εξωτερικό είναι οι Rothschilds από το Παρίσι και το Λονδίνο, Warburgs από το Αμβούργο, οι Lazards από το Παρίσι και η οικογένεια Ισραήλ Moses Seif από τη Ρώμη. Το 80% της FED ανήκει σε αυτές τις οικογένειες.

Τα άτομα με το μεγαλύτερο μερίδιο της FED είναι οι William Rockefeller, Jacob Schiff και James Stillman.

Αλλά το FED είναι απλώς ένα υποκατάστημα της Τράπεζας Διεθνών Διακανονισμών (BIS) που βρίσκεται στη Βασιλεία της Ελβετίας………Σύμφωνα με αυτό είναι το αφεντικό της FED, απλώς ένας Κυβερνήτης της Κεντρικής Τράπεζας του BIS, ο οποίος είναι το πραγματικό Παγκόσμιο Καπιτώλιο, το κέντρο του και, αν θέλετε, η πραγματική Παγκόσμια Κυβέρνηση………

Όλες οι άλλες κυβερνήσεις και οι πολιτικοί τους είναι απλώς είδος ηθοποιών, οι οποίοι διαβάζουν και λένε, τι έχουν γράψει ή τους είπε η BIS (επομένως λένε λέξη προς λέξη όλοι τα ίδια). Σχεδόν κάθε χώρα έχει ένα τέτοιο υποκατάστημα μιας εθνικής κεντρικής τράπεζας που ανήκει στο BIS και οι χώρες που δεν έχουν (Ιράν, Κούβα, Ρωσία) είναι οι κακοί που σκοτώνονται κάθε λίγα χρόνια από έναν πόλεμο του ΝΑΤΟ.

Τα εκτελεστικά στελέχη του BIS είναι: ο διευθυντής της Ευρωπαϊκής Τράπεζας Mario Draghi (Ιταλός), πρόεδρος της Γερμανικής Bundesbank Jens Weidmann (Γερμανός), ο πρόεδρος της FED Jerome Powell (Αμερικανός) και ο Κινέζος Διοικητής της Τράπεζας της Κίνας Yi Gang (Κινέζικα) , αλλά δεν είναι σημαντικά, διότι όλες οι εθνικές κεντρικές τράπεζες που ανήκουν στο BIS, που είναι στην πραγματικότητα κάθε εθνική κεντρική τράπεζα στον κόσμο (παρά το Ιράν, την Κούβα και τη Ρωσία) ανήκουν επίσης στις οκτώ οικογένειες !! !

Αυτό σημαίνει ότι όλες οι τράπεζες ανήκουν σε αυτές! Αυτό σημαίνει ότι όλα τα χρήματα, όχι μόνο Δολάριο (επίσης Ευρώ, Λίρα Στερλίνας, Γιεν, Κινέζικο Ρεν…), ανήκουν σε αυτούς! Και αυτό σημαίνει ότι κάθε εταιρεία που έχει λάβει πίστωση από μια τράπεζα (που αποτελεί μέρος μιας εθνικής-κεντρικής τράπεζας που ανήκει στην BIS) ανήκει επίσης σε αυτούς, πράγμα που σημαίνει ότι όχι μόνο όλα τα μέσα ενημέρωσης, αλλά και κάθε μεγάλη εταιρεία στον κόσμο ανήκει σε αυτούς (Facebook, Amazon, Apple, Twitter, Google… όλα αυτά τα σκατά ανήκουν σε αυτούς)

Ορίστε λοιπόν! Αυτό είναι το CASTLE_ROCK! Αυτό πρέπει να πέσει! Θυμηθείτε ότι είναι διεθνή, κάθονται με τον ίδιο τρόπο στις ΗΠΑ, στην Κίνα, στη Γερμανία, στην Ελβετία, στο Λονδίνο, στο Παρίσι, στη Ρώμη… κάθονται παντού .. και τους κυνηγούμε τώρα…. και θα τα πάρουμε! Θα τα πάρουμε όλα! Ας ξεκινήσει το παιχνίδι!”

το είδαμε εδώ

Διαβάστε επίσης στην ιστοσελίδα Νικόλαος Αναξίμανδρος, το ενδιαφέρον άρθρο με τις πρόσφατες κινήσεις του Ντόναλντ Τραμπ, με τίτλο “ΟΛΑ ΠΛΕΟΝ ΤΡΕΧΟΥΝ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΠΑΡΟΛΕΣ ΤΙΣ ΣΕΙΡΗΝΕΣ ΤΩΝ FAKE NEWS………

https://diodotos-k-t.blogspot.com/2021/02/blog-post_3.html

Share this post