Θα τα Χάσετε με ΑΥΤΟ που Αιωρείται Πάνω από το όρος Fuji και με ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙ. Θα το Βλέπετε και Δεν θα το Πιστεύετε!

Θα τα Χάσετε με ΑΥΤΟ που Αιωρείται Πάνω από το όρος Fuji και με ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙ. Θα το Βλέπετε και Δεν θα το Πιστεύετε!

Γράφει ο Σπύρος Μακρής

Αυτό που θα δείτε είναι, ίσως, από τα πιο εντυπωσιακά που σας έχουμε παρουσιάσει έως τώρα. Μία παρατήρηση ή θέαση η οποία συνέβη κοντά στο όρος Fuji, στην Ιαπωνία.

Είναι ένα φακοειδές σύννεφο ή ένα διαστημόπλοιο καμουφλαρισμένο ως σύννεφο; Πρέπει να το δείτε για να κάνετε τις δικές σας εκτιμήσεις, καθώς οι απόψεις διίστανται στον διαδικτυακό χώρο.

Αυτό που αιωρείται, στέκει ακίνητο. Στο κάτω μέρος του φαίνεται σαν να έχει κατεβάσει μία σκάλα από σύννεφα ενώ στο εσωτερικό του μοιάζει να αναδεύει μία κάποια ενέργεια μέσα του. Ολόγυρα ο ουρανός αλλάζει, τα άλλα σύννεφα κινούνται, αλλά αυτό δεν πτοείται, ούτε κινείται, ούτε αλλάζει σχήμα όπως όλα τα φυσιολογικά σύννεφα, μόνο περιστρέφεται…

Όπως αναφέρει και το http://strangesounds.org, φαίνεται να είναι ένα εξωγήινο διαστημικό σκάφος που περιμένει την τέλεια στιγμή για να ανεφοδιαστεί ή να ανεφοδιάσει το ηφαίστειο του Mount Fuji!

Θα μπορούσε, όμως, να κατεβάζει ή να παραλαμβάνει αλλοδαπά όντα…

Υποστηρίζεται γενικότερα ότι οι εξωγήινοι επισκέπτονται τη γη εδώ και εκατοντάδες χρόνια, και τις περισσότερες φορές χρησιμοποιούν σύννεφα για να κρύβονται από τα γήινα όντα. Επιπλέον, οι επισκέπτες από αλλού, φαίνεται να αγαπούν πραγματικά τα ηφαίστεια, όπως για παράδειγμα στο http://Popocatepetl του Μεξικού.

Κάποιοι, υποστηρίζουν ότι αυτή η παρατήρηση θα μπορούσε να είναι αποτέλεσμα ολογραφικών εικόνων που ακτινοβολούνται στον ουρανό ως μέρος του «Project Blue Beam».

Ή, ίσως, αυτή η περίεργη παρατήρηση θα μπορούσε να συνδεθεί με προγράμματα ελέγχου του καιρού. Σύμφωνα με συνωμοσιογράφους, οι κυβερνήσεις εκτελούν προγράμματα μυστικού ελέγχου toy καιρού στον ουρανό και τα περίεργα σχήματα των σύννεφων δείχνουν ότι το πρόγραμμα συνεχίζεται σταθερά.

Πιθανόν να είναι μόνο απλά ένα φακοειδές σύννεφο… Αλλά να έχετε κατά νου ότι το Όρος Fuji είναι ένα «σημείο ισχύος», είναι μια περιοχή που περιέχει υψηλή φυσική ενέργεια, λόγω ισχυρών αποκλίσεων στο μαγνητικό πεδίο της Γης.

Είναι, επίσης, ιδιαίτερα ενδιαφέρον, ότι η πλειοψηφία των παρατηρήσεων UFOs συμβαίνουν σε περιοχές όπου υπάρχουν μαγνητικές αποκλίσεις!

Παρακολουθήστε αυτό το ιδιαίτερα εντυπωσιακό βίντεο που καταγράφηκε στις στις 10 Μαρτίου 2019.

UFO型吊るし雲と富士山 UFO suspended cloud and Mt. Fuji

diadrastika.com

Share this post