« Θα ψάχνεις να βρεις άπιστο» και δεν είναι fake news.

« Θα ψάχνεις να βρεις άπιστο» και δεν είναι fake news.

«Θα έρθει καιρός που θα ψάχνεις να βρείς άπιστο και δε θα βρίσκεις. Αλλά, για να φτάσουμε σ᾽ αυτό το σημείο, θα έχουν προηγηθεί φοβερά πράγματα.»

Με ΘΑΥΜΑ θα σωθούμε και να επικαλεστούμε τώρα  το ΘΕΙΟ ΕΛΕΟΣ . Mπορεί να μην έχουμε να κάνουμε με ιό αλλά με ένα τέρας – ιό;

Γράφει ο Δρ. Κωνσταντίνος Βαρδάκας

 Ας πούμε ότι θέλουν να μας φοβίσουν, αλλά η καθημερινότητα των περιστατικών , η μολυσματικότητα και οι τρόποι μετάδοσης αυτού του θανατικού ( αν το έφτιαξε η φύσης δεν το γνωρίζουμε) είναι ιατρικώς πρωτόγνωρες.

(CNN ) « Ένα έγκριτο επιστημονικό πάνελ είπε στο Λευκό Οίκον την Τετάρτη το βράδυ ότι η έρευνα δείχνει ότι ο κοροναϊός μπορεί να εξαπλωθεί όχι μόνο από τα φτέρνισμα ή το βήχα, αλλά και απλά μιλώντας ή ακόμα και μόνο αναπνέοντας.»

Experts tell White House coronavirus can spread through talking or even just breathing

 

By Elizabeth Cohen, Senior Medical Correspondent

Updated 1817 GMT (0217 HKT) April 2, 2020

https://edition.cnn.com/2020/04/02/health/aerosol-coronavirus-spread-white-house-letter/index.html?fbclid=IwAR3td9f31uY4gn38tV_i3mW49TDvqEWEYhnD2ogY

« Έρευνα για τον κορωνοϊό: Μπορεί να διαχυθεί από τον αέρα και να είναι μεταδοτικός για ώρες»

 

Ο κορωνοϊός μπορεί να διαχυθεί από τον αέρα και να είναι μεταδοτικός για ώρες, αυτή είναι η σοκαριστική ανακάλυψη που φαίνεται πως έκαναν Αμερικανοί επιστήμονες, του Πανεπιστημίου της Νεμπράσκα. 

Εντείνει τις ανησυχίες για την εξάπλωση του κορωνοϊού, μελέτη αμερικανών επιστημόνων σύμφωνα με την οποία, ο φονικός ιός μπορεί να διαχυθεί στον αέρα και να παραμείνει μεταδοτικός για ώρες.

Οι ερευνητές του Πανεπιστημίου της Νεμπράσκα βρήκαν υψηλά επίπεδα του ιού στον αέρα, στα δωμάτια ασθενών πολύ καιρό μετά την αποχώρησή τους.

Επιπλέον, εντοπίστηκαν ίχνη του κοροναϊού σε νοσοκομειακούς διαδρόμους έξω από τα δωμάτια των ασθενών.

Η διαπίστωση αυτή, λένε οι ερευνητές, υπογραμμίζει τη σημασία λήψης μέτρων προστασίας των εργαζομένων στον τομέα της υγείας και του εφοδιασμού τους με κατάλληλο ρουχισμό.

Οι ερευνητές έλαβαν δείγματα από 11 δωμάτια ασθενών με κορωνοϊό, αφού αυτοί είχαν φύγει. Βρήκαν ιογενή σωματίδια στον αέρα τόσο μέσα στα δωμάτια όσο και στους διαδρόμους έξω από αυτα.

Το εύρημά τους δείχνει ότι κάποιος μπορεί να «κολλήσει» τον ιό χωρίς να βρίσκεται σε άμεση γειτνίαση με μολυσμένο άτομο.»

https://difernews.gr/erevna-gia-ton-koronoio-mporei-na-diachythei-apo-ton-aera-kai-na-einai-metadotikos-gia-ores/

Τι γνώριζαν πάνω σε αυτό οι Κινέζοι από τις αρχές του Φεβρουαρίου που το γνώρισαν σήμερα οι Αμερικάνοι;

Τότε γράφαμε 

https://konstantinoupolipothoumeno.blogspot.com/2020/02/blog-post_93.html


Τα παρακάτω βίντεο που αναρτήθηκαν πριν λίγο δείχνουν τι συμβαίνει αυτές τις ώρες στην Κίνα.


https://youtu.be/XVOXjT3TM_g

Coronavirus fight: Large-scale disinfection operation in Wuhan

11 Φεβ 2020

άραγε με τι τους ψεκάζουν ; άραγε τι αναπνέουν;

https://youtu.be/3-RqckJAulM

Coronavirus fight: Hundreds of trucks spray disinfectants in Luoyang

άραγε με τι τους ψεκάζουν ; άραγε τι αναπνέουν;

Αφού δεν βρέθηκε φάρμακο κατά του φονικού αυτού ιού .

« Λιβανίζεται τα σπίτια και τους χώρους σας , το λιβάνι είναι όχι μόνο πνευματικό φάρμακο κατά των δαιμόνων αλλά και αντισηπτικό – απολυμαντικό με ιδιότητες που ακόμα δεν τις ψηλαψήσαμε» μας διαμήνυσε αγιορείτης πατέρας.

Η ΠΑΝΑΓΙΑ να βάλει το χέρι της.

« Μετά απ’ αυτή την μπόρα, θα επέμβει η Χάρη του Χριστού. Όλοι ανεξαιρέτως θα πιστέψουν. Δε θα υπάρχει ούτε ένας άνθρωπος άπιστος. Ωστόσο, δε θα έχουν το μισθό των σημερινών Χριστιανών. Μην τα λέτε αυτά στους κοσμικούς, γιατί θα το ρίξουν έξω.

– Υπάρχουν, πάτερ, πιστοί στις μέρες μας; Υπάρχει μια μερίδα Χριστιανών, όπου ο Θεός αναπαύεται. (Μαρτυρία από το Β´ -υπό έκδοση- τόμο του βιβλίου «ΜαρτυρίεςΠροσκυνητών»)

Επίσης, κάποιαν άλλη φορά, είχε πεί: «Θα έρθει καιρός που θα ψάχνεις να βρείς άπιστο και δε θα βρίσκεις. Αλλά, για να φτάσουμε σ᾽ αυτό το σημείο, θα έχουν προηγηθεί φοβερά πράγματα.» https://www.ekklisiaonline.gr/arxontariki/agios-paisios-tha-erthei-kairos-pou-tha-psaxneis-na-vreis-apisto-kai-de-tha-vriskeis/

Μόνο με τον ΧΡΙΣΤΟ σωζόμαστε  και τα όπλα ΤΟΥ.

Τέτοιες ΑΓΙΕΣ ΜΕΡΕΣ αδελφοί να θυμιατίζουμε τον αέρα των οικιών μας μαζί με τις ΑΓΙΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ μας.

 https://konstantinoupolipothoumeno.blogspot.com/

 

ΣΤΩΜΕΝ καλώς

Δρ. Κωνσταντίνος Βαρδάκας 

Share this post