ΘΕΤΙΚΟΣ ο ΤΡΑΜΠ. Θα πάνε οι Αμερικανικές εκλογές πίσω;

ΘΕΤΙΚΟΣ ο ΤΡΑΜΠ. Θα πάνε οι Αμερικανικές εκλογές πίσω;

Αυτή η διάγνωση δεν έκανε τόσο ευτυχή τον Ερντογάν γιατί ο φίλος του θα βρίσκεται σε καραντίνα και θα πρέπει ο σουλτάνος να δει πάλι το πλάνο των σχεδιασμών που έχει για ΑΙΓΑΙΟ και Αν. Μεσόγειο.

Γράφει ο Δρ. Κωνσταντίνος Βαρδάκας

” Ο Ρώσος πρόεδρος Βλαντίμιρ Πούτιν εκτίμησε σε ένα προσωπικό μήνυμα που απέστειλε προς τον Ντόναλντ Τραμπ πως η «ζωτικότητά του» θα του επιτρέψει να ξεπεράσει τον «επικίνδυνο» νέο κορονοϊό, μετά τη θετική διάγνωση του Αμερικανικού προέδρου στον ιό. «Είμαι πεπεισμένος πως η φυσική ζωτικότητά σας, το ψυχικό σας σφρίγος και η αισιοδοξία σας θα σας βοηθήσουν να νικήσετε αυτόν τον επικίνδυνο ιό», ανέφερε ο Ρώσος πρόεδρος σε τηλεγράφημα προς τον Αμερικανό ομόλογό του, σύμφωνα με ανακοίνωση του Κρεμλίνου.” https://www.onalert.gr/kosmos/o-poytin-esteile-to-diko-toy-minyma-ston-arrosto-tramp/397109/

Ευχόμαστε περαστικά, όπως περαστικά ευχόμαστε στην ανθρωπότητα να περάσει με ασφάλεια τον δρόμο προς την καρδιά του σκότους που της χάραξαν κάποιοι.

Ο Πρόεδρος των ΗΠΑ δεν είναι ένα τυχαίο πρόσωπο , πόσω μάλλον όταν η διαγνωση αυτή έγινε στην καρδιά της προεκλογικής εκστρατείας για την κούρσα των Αμερικάνικων εκλογών, η  οποία μάλλον υπολοίπεται. 

Επίσης η διάγνωση  αυτή γίνεται σε μια χρονική συγκυρία που ανάβουν νέα πολεμικά μέτωπα σε όλο την υφήλιο με άγνωστες προεκτάσεις βλ. Καύκασος ( σύγκρουση Αρμένων – Αζέρων)

Αυτή η διάγνωση δεν έκανε τόσο ευτυχή τον Ερντογάν γιατί ο φίλος του θα βρίσκεται σε καραντίνα και θα πρέπει να σουλτάνος να δει το πλάνο των σχεδιασμών που έχει για ΑΙΓΑΙΟ και Αν. Μεσόγειο. ΑΥΤΟ αφορά άμεσα εμάς.

https://konstantinoupolipothoumeno.blogspot.com/

Δρ. Κωνσταντίνος Βαρδάκας

Share this post