Θυμήσου Ένα Καρέ Απ’ Το Φιλμ Στο……Ιλινόι Των ΗΠΑ!

Θυμήσου Ένα Καρέ Απ’ Το Φιλμ Στο……Ιλινόι Των ΗΠΑ!

4 hospitalized after Waukegan chemical plant explosion

Η είδηση έχει ως εξής: Τέσσερις άνθρωποι τραυματίστηκαν μετά από έκρηξη σε εργοστάσιο πλαστικών στο Γουόκεγκαν του Ιλινόις των ΗΠΑ, την Παρασκευή το βράδυ.

Πάμε τώρα σε ένα από τα πιο στοχευμενα καρέ που δόθηκαν………..στις ταμπέλες του παρακάτω άρθρου αναγράφεται ακόμη και η πολιτεία που θα εξελιχθεί to σημαντικό γεγονός…στο Ιλινόι των ΗΠΑ.

Καρε Απ’το Φιλμ AT 3/20/2019 01:03:00 Π.Μ. ΙΛΙΝΌΙ ΤΩΝ ΗΠΑ,

Το τσιρότο είναι κοντά…. μακριά ή ακριβώς επάνω στην πολιτεία του Ιλινόι;

Έχουμε να πούμε πολλά, δυστυχώς «έσπασε» η ενοχλητική αυτή σιωπή…και όπως βλέπεις, δεν ήταν τίποτα άλλο από μία σιωπή για να οργάνωσαν τα επόμενα βήματα του Μαΐου.

Δεν γίνετε ρε γαμώτο να μέναμε στην σιωπή των προηγούμενων ημέρων και ας ήταν ενοχλητική και ας μύριζε μπαρούτι η συνέχεια…

Μάλλον δεν γινόταν….όσο μεγαλύτερη η σιωπή αυτη  τόσο μεγαλύτερη θα είναι και η πρόοδος τους στη συνέχεια…και ξεπέρασε το 48ωρο που πίστευα.

Νομίζω πως πρέπει όλοι να ετοιμαστούμε, αφορά και εμένα αυτό, γιατί ο κόσμος μας θα γίνει πολύ άσχημος και την ασχήμια του θα φροντίσουν να μας την δείχνουν τα έκτακτα δελτία και είναι κάτι που δεν το έχουμε ξαναδεί, θα δούμε σκηνε΄ς για πρώτη φορά και δεν ξέρω πως θα το πάρουμε.

Ευχαριστώ έναν προς έναν για τα μηνύματα σε προηγούμενα άρθρα…δυστυχώς δεν έχουν πάρει όλοι στα σοβαρά ότι η χώρα μας έχει μπει στο γρανάζι που γυρίζει και οδηγεί σε συνθήκες …………Βενεζουέλας.

Ξέριες υπάρχουν πολλά καρέ που δεν ανεβαίνουν, και μαζί με αυτά που καταγράφονται κάθε μέρα, αυτό μου δείχνει όλο και περισσότερο την εικόνα ότι είμαστε πολύ κοντά στο μεγαλύτερο των γεγονότων, στα πολεμικά εγκαίνια του Τρίτου Παγκοσμιου Πολέμου, για το καλοκαίρι που έρχεται και μαζί με τα υπόλοιπα γεγονότα που έχουν δρομολογηθεί, δεν μπορούμε να μιλήσουμε για μια ωραία ατμόσφαιρα που σχηματιζεται.

Ο Θεός ξέρει τους απόλυτους χρόνους, εδώ απλά καταγράφουμε τις προθέσεις των εχθρών του….που είναι και εχθροί μας και τα αποτελέσματα των στοιχείων που καταγράφονται κάθε μέρα.

Με βάση αυτα τα αποτελεσματα προσεγγιζουμε χρονικες περιοδους.
Τι γίνεται τώρα μετα το γεγονος αυτο στις ΗΠΑ; Θα επανέλθουμε στην περιοχη και σε αυτο που έγινε.

Προς το παρον άνω τελεία…και θα κλείσω με την φράση που γράψαμε τότε…με την φόρα που παίρνουμε σαν πολτισμος, σε λίγο δεν θα προλαβαίνουμε τα καρέ….δεν θα προλαβαίνουμε καν τα καταγράφουμε…πόσο μάλλον να τα αναλύουμε!

Rick

Share this post