Θυσιούλες αοράτων! Τα Boeing 737 Max δεν πέφτουν από μόνα τους!!!

Θυσιούλες αοράτων! Τα Boeing 737 Max δεν πέφτουν από μόνα τους!!!

Θυσιούλες αοράτων! Τα Boeing 737 Max δεν πέφτουν από μόνα τους!!!

Οι αόρατοι δείχνουν με την αριθμοσοφία τις ημερομηνίες των επιθέσεων και συντριβή των Boeing 737 Max

Τον τελευταίο καιρό δεν χρησιμοποιήσαμε τόσο την αριθμοσοφία για να ξεσκεπάσουμε τους αόρατους. Με τα δυο Boeing 737 Max και τις επιθέσεις σε συναγωγές και τζαμιά αναγκαζόμαστε να σας αποκαλύψουμε ξανά την βρωμιά τους, την σατανολατρεία τους που κανείς δεν θέλει να ΔΕΙ επειδή ο ΝΟΥΣ είναι ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΑ ΚΑΙ ΑΠΟΛΥΤΑ ελεγχόμενος.

Τους κάναμε σκόνη με όλες τις έρευνες των επιθέσεων με Συγκομιδές στις ΗΠΑ με Μπατακλάν στο Παρίσι με Λονδίνα και οτιδήποτε μορφής τρομοκρατία. Τρομοκρατία, ο τρόμος του κράτους, τρόμος και κρατώ. Κάναμε κουρέλια τον Τσάρλυ και τον σιωνισμό τους με αποδείξεις για την τεράστια απάτη με σκοπό τον μαζικό ψυχοτραυματισμό του σοκ και δέους στον απόλυτο έλεγχο του κοπαδιού.
Φυσικά οι σατανολάτρεις των μαύρων στοών με τον αρχιμαύρο ραδιουργό, τον εχθρό της ανθρωπότητας δεν σταμάτησαν ποτέ να δολοφονούν τους ανθρώπους.

Τα αεροπλάνα τύπου Μπόινγκ ή Ερμπας δεν πέφτουν από μόνα τους αγαπητοί μου φίλοι. Συνεχίζουν να θυσιάζουν το κοπάδι γιατί ο μαυρος τους έχει υποσχεθεί αμύθητα πλούτη και ολοκληρωτική εξουσία. Με βάση την Υλη και σαν μέσο τον αρρωστημένο έλεγχο αθώων και ανύμπορων απο-κοιμησμένων μαζών, αυτοί θα σφάζουν και θα διασκεδάζουν.

Ο Ά-φιλος μαύρος τους έχει στο χέρι και οι στοές ή μυστικές εταιρείες λατρεύουν τον αίωνιο εχθρό της ανθρωπότητας αποδεκατίζοντας εμάς τους ανθρώπους.

Δείτε στο επόμενο βίντεο τους αριθμούς των πτήσεων που έριξαν γιατί βγάζουν σύνολο 322, Σκουλ εντ Μποουντς, μαύρες στοές απόλυτων δολοφόνων και εξουσιαστών επειδή η μάζα δεν δουλεύει το ΝΟΥ της.

KORAKS

greek-dutch-truth

Share this post