Ιανουάριος 2020: Οικουμενιστικές συμπροσευχές στη Θεσσαλονίκη.

Ιανουάριος 2020: Οικουμενιστικές συμπροσευχές στη Θεσσαλονίκη.
Κάποιοι νομίζουν ότι προδοσίες κάνουν μόνον οι πολιτικοί που μας κυβερνούν.Δεν τους περνάει από το μυαλό ότι η προδοσία μπορεί να έχει εισχωρήσει, ή να έχει κυριαρχήσει στα ύψιστα αξιώματα της ορθόδοξης Ιεραρχίας.

Αν οι χαρακτηρισμοί αυτοί σας φαίνονται υπερβολικοί, κάντε τον κόπο να αφιερώσετε λίγα λεπτά να δείτε, αν μη τι άλλο, τις παρακάτω φωτογραφίες και βίντεο.

1) Είδαμε αυτές τις μέρες αυτή την αφίσα στη Θεσσαλονίκη:

Η βυζαντινή εικόνα και το «ΙC XC» με βυζαντινούς χαρακτήρες, ξεγελούν και πετυχαίνουν τον στόχο τους : να κάμψει κάθε επιφύλαξη ορθοδόξων πιστών.

«Οικουμενική βραδιά συμπροσευχής» λοιπόν!
«Με τη συμμετοχή Ορθοδόξων, Αρμενίων Ορθοδόξων, Καθολικών, Αγγλικανών και Ευαγγελικών» (προσέξτε και πάλι πόσο ύπουλα εμφανίζουν πρώτα την παρουσία ορθοδόξων, γιατί κύρια αυτούς στοχεύουν να παρασύρουν οι διοργανωτές).

Ένας προσεκτικός αναγνώστης ίσως καταφέρει να προσέξει τον χώρο όπου θα διεξαχθεί :
«στον Καθολικό Ναό της Αμιάντου Συλλήψεως της Παναγίας (οδός …)»,
στον ναό των παπικών δηλαδή!

2) Ας δούμε τι έγινε πριν 1 χρόνο, τον Ιανουάριο 2019, στην αντίστοιχη εβδομάδα «Οικουμενικής προσευχής» και πάλι με την ίδια παραπλανητική αφίσα :

που διαφημίστηκε φυσικά σε αρκετά τοπικά Μ.Μ.Ε.:

Προσέξτε τι δημοσίευσαν : «Την Κυριακή 20 Ιανουαρίου θα τελεστεί Βυζαντινή Θεία Λειτουργία σύμφωνα με το Ορθόδοξο τυπικό»!!!

Πόσοι ορθόδοξοι πιστοί άραγε 

μπορούν να αντιληφθούν ότι όποιος αναπαριστάνει την ορθόδοξη Θεία Λειτουργία ΔΕΝ την τελεί αν δεν είναι ορθόδοξος ιερέας;
Πως  μπορεί να κατέβει το Άγιο Πνεύμα να αγιάσει το Δισκοπότηρο, που «ευλογούν» αιρετικοί ;
Από που να τα μάθουν αυτά οι ορθόδοξοι πιστοί;
Από τους «επαγγελματίες» θεολόγους που διδάσκουν το θρησκειολογικό μάθημα των Θρησκευτικών στα σχολεία,  με τα βιβλία που ΠΑΡΑ ΤΙΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ του ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΤΗΣ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑΣ παραμένουν ίδια!

Δείτε φωτογραφίες από την «ορθόδοξη» «Θεία Λειτουργία» της Κυριακής 20/1/2019 :

Προσέξτε πως κάνουν κάποιοι το σταυρό τους (με 4 δάκτυλα),  παπικοί:
και πως κάποιοι άλλοι :
 

3) Ποιοι ορθόδοξοι άραγε πρωτοστάτησαν στην υποστήριξη τέτοιων «συμπροσευχών»; 

Όπως διαβάζουμε εδώ και εδώ πρωτοστάτησαν καθηγητές της Θεολογικής Σχολής του ΑΠΘ!
Παραθέτουμε χαρακτηριστικό βίντεο κατά τη διάρκεια «συμπροσευχών» με αιρετικούς στη Θεσσαλονίκη τον Ιανουάριο του 2013, όπου καθηγητής της Θεολογικής έπιασε από τα γένια και τραβούσε έξω με τη βία ορθόδοξο μοναχό που αντέδρασε :

Σήμερα κάποιοι «ορθοδοξοι» θεολόγοι έχουν προχωρήσει ένα βήμα παραπέρα. Διοργανώνουν συνέδρια (δείτε εδώγια την χειροτονία γυναικών!!! . Δείτε :

Και φυσικά πως θα μπορούσε να λείψει από ένα τέτοιο συνέδριο ο χαιρετισμός του πατριάρχη Βαρθολομαίου και του αρχιεπισκόπου Ιερώνυμου;

4) Ποιος ορθόδοξος ιερέας ή επίσκοπος

τόλμησε ποτέ να πει στο κήρυγμά του, ότι σύμφωνα με τους Ιερούς Κανόνες που θέσπισαν οι Άγιοι Πατέρες μας,  όποιος συμπροσεύχεται με αιρετικούς, αν είναι λαϊκός αφορίζεται και αν είναι ιερωμένος καθαιρείται;

Οι ελάχιστοι ιερείς, μοναχοί και μοναχές που τόλμησαν να μιλήσουν,

που αγωνίζονται ενάντια στην αίρεση του Οικουμενισμού,
που διέκοψαν την μνημόνευση των οικουμενιστών Πατριαρχών και δεσποτάδων,
ΔΙΩΚΟΝΤΑΙ παραδειγματικά και ανελέητα.   Ποιος δεν έχει ακούσει για τις διώξεις, τις ποινές φυλάκισης και τον αποκλεισμό που υφίσταται η Ιερά Μονή Εσφιγμένου στο Άγιο Όρος; Ή τις συνεχιζόμενες διώξεις όσων αγιορειτών μοναχών διέκοψαν την μνημόνευση του Βαρθολομαίου μετά την (ψευδο)Σύνοδο της Κρήτης στο Κολυμπάρι, το 2016;

Ο Πατριάρχης Βαρθολομαίος, 

αφού εξυπηρέτησε τα σχέδια της ΝΤΠ για το Ουκρανικό,
τώρα ξεκίνησε και τις επαφές με την «Βόρεια Μακεδονία» (ναι, έτσι τους αποκαλεί η επίσημη Ανακοίνωση της Συνόδου:  «Aνακοινωθέν για την συνάντηση της Α.Θ.Παναγιότητος του Οικουμενικού Πατριάρχου με τον Εξοχ. Πρωθυπουργό της Δημοκρατίας της «Βορείου Μακεδονίας» (13.01.2020)»  δείτε εδώ),

Μίλησε λοιπόν ο Πατριάρχης …, για το «περιβάλλον«!!!

Στην πολυπολιτισμική κοινωνία που μας ετοιμάζουν, 

οι θρησκείες θα έχουν την θέση του φολκλόρ. Άλλα κουστούμια, άλλη σκηνοθεσία. Η ουσία θα είναι η ίδια.
Η Παναίρεση του Οικουμενισμού που επιβάλλεται, πρέπει να κυριαρχήσει. Όπως έχει σχεδόν εφαρμοστεί στο εξωτερικό όπου «καθιερώθηκε» η παρουσία αιρετικών «ιερωμένων» να λαμβάνουν μέρος σε ορθόδοξες ακολουθίες:


Κάθε γειτονιά και κεντρικός δρόμος της Θεσσαλονίκης, 

γέμισε με σταντ από μάρτυρες του Ιεχωβά.
Που είναι τα αντιαιρετικά γραφεία των Μητροπόλεων να τους αντιμετωπίσουν αποκαλύπτοντας τις πλάνες τους ;
Υφίστανται αντιαιρετικά γραφεία ;
Για διαβάστε ενδεικτικά εδώ και εδώ.

Όσοι ρασοφόροι ¨προσκυνάνε» 

και δείχνουν υπάκουοι στις εντολές τις ΝΤΠ, ανταμοίβονται.

Στο βίντεο που ακολουθεί, 

ο τότε αρχιμανδρίτης (του Βαρθολομαίου) Ελπιδοφόρος, που προσκυνάει το χέρι του Πάπα, έγινε μητροπολίτης Προύσης. Σήμερα έφτασε να είναι Αρχιεπίσκοπος Αμερικής!!! Τυχαίο; Δείτε :Ο Ιερός Λόχος 2012 γνωρίζει πολύ καλά τι συμβαίνει στην ταλαίπωρη πατρίδα μας αλλά και στην εκκλησία μας.   Και θα συνεχίσει να αγωνίζεται  :

Share this post