Ιδού τα μέτρα για να αποτραπεί πόλεμος με την Τουρκία. Υλοποιήστε τα ή θα κατηγορηθείτε για ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ !!

Ιδού τα μέτρα για να αποτραπεί πόλεμος με την Τουρκία. Υλοποιήστε τα ή θα κατηγορηθείτε για ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ !!

Υλοποιήστε τα ή η Ιστορία θα σας γράψει στις πιο μαύρες της σελίδες .

Παραθέτουμε απόσπασμα του Πορίσματος  που εξήχθη από την πρόσφατη συνεδρίαση του «Συμβουλίου Εθνικής Ασφάλειας και Γεωπολιτικής Στρατηγικής »  – του συμβουλίου που ορίσατε εσείς ως κοινή γνώμη – και που δύναται να δημοσιευτεί .

ΣΚΟΠΟΣ της δημοσίευσης είναι  να θέσουμε δημόσια προ των ευθυνών τους όλους όσους , τούτες τις ώρες , έχουν την ευθύνη  η Ελλάδα και η Κύπρος, να μην απολέσουν Εθνική περηφάνια και  κυριαρχικά δικαιώματα ανεπιστρεπτί μα , και σε βάρος των μελλοντικών τους γενεών , και τούτο αφού τα προτεινόμενα μέτρα είναι , ΑΜΕΣΑ υλοποιήσιμα και προϋποθέτουν ΜΟΝΟ θέληση και απόφαση για να υλοποιηθούν όπως ο καθείς μπορεί να διαπιστώσει .

Παρατίθεται το απόσπασμα :

{ ….ως εκ τούτων , κοινά αποδεκτά συμπεράσματα  ιδιαίτερης βαρύτητας που πρέπει να ληφθούν υπόψη , εξήχθησαν τα εξής  :

Αναμένετε η Τουρκία – μόλις αρχίσει η παραλαβή των S-400 -να στείλει ερευνητικό πλοίο στην ΑΟΖ του Καστελόριζου , προετοιμάζοντας το έδαφος για γεώτρηση στα όρια της Ελληνικής ΑΟΖ αρχικά και σε άλλες γκρίζες ζώνες αργότερα .

Γεωτρήσεις εκ μέρους της Τουρκίας , η αγορά S-400 και η αποδρομή της από το δυτικό μπλοκ , εντάσσονται στο ίδιο σχέδιό της, με απώτερο σκοπό την Ενσωμάτωση όλης της Κύπρου στην Τουρκία έως την 9η Ιουλίου 2023.

Οι ΗΠΑ – που δεν έχουν υπογράψει το δίκαιο της θαλάσσης – ενδιαφέρονται να αποτρέψουν  την αγορά των S-400 από την Τουρκία και όχι για τις γεωτρήσεις της.

Είναι πραγματικότητα πλέον  η παραβίαση , από τη μεριά της Τουρκίας , των θεμελιωδών δικαιωμάτων της Κυπριακής Δημοκρατίας  ως συνέχεια της εισβολής του ΄74 . Είναι γεγονός σήμερα η , εκ της θαλάσσης , εισβολή της Τουρκίας στην Κύπρο.

Το γεγονός ότι η Τουρκία είναι εγγυήτρια δύναμη στην Κύπρο , σύμφωνα με τις Συμφωνίες Ζυρίχης-Λονδίνου, σε συνδυασμό με το ότι υπάρχουν Τουρκο –Βρετανικά συμβόλαια για Γεωτρήσεις και τον κίνδυνο η Τουρκία να στρέψει τις μεταναστευτικές ροές προς την Ευρώπη , αδρανοποιεί τις Κυρώσεις που θα επιβάλλει η ΕΕ στην Τουρκία , μια ΕΕ που δεν έχει Ευρω-στρατό και κοινή εξωτερική πολιτική

Η μεταστροφή της Τουρκίας στην ¨παρέα¨ της Ευρασίας και η ταυτόχρονη αποδρομή της από το Δυτικό Πλάνο ,  είναι μια νέα γεωπολιτική πραγματικότητα με βασικές συνέπειες , να καθιστά αναποτελεσματικές τις Κυρώσεις που θα επιβάλλει το Δυτικό μπλοκ σε βάρος της Τουρκίας και να την ενθαρρύνει στην προκλητική της τακτική.

Τα μέτρα οικοδόμησης εμπιστοσύνης και ο κώδικας δεοντολογίας στο Αιγαίο , που επιδιώκονται από την Ελλάδα ως επισπεύδουσα , στοχεύουν στην ουσία  να ¨φιλοτιμηθεί ¨ η Τουρκία ώστε να μην φτάσει σε γεωτρήσεις στα όρια , εάν όχι μέσα στην Ελληνική ΑΟΖ . Ως εκ τούτου η τακτική αυτή της διπλωματίας συνιστά αδυναμία και υπό προϋποθέσεις , παραχώρηση εθνικής κυριαρχίας υπό την συνεχή πίεση της Τουρκίας.

Σκοπός της Τουρκίας σε αυτήν την φάση και σε βάρος της Ελλάδας , είναι , να επικυρώσει ως δικές της τις γκρίζες ζώνες και έτσι , σε συνδυασμό με την πεποίθηση που έχει δημιουργήσει , να διασύρει την Ελλάδα

Η άμυνα 4αμερούς , Αιγύπτου , Ισραήλ , Κύπρου και Ελλάδα δεν έχει την υποστήριξη των ΗΠΑ και ως εκ τούτου δεν θα της δοθεί ρόλος στην ΝΑ Μεσόγειο που δεν της αναλογεί , παρά μόνο εάν οι ΗΠΑ αποφύγουν ¨δημόσια ¨να εμπλακούν.

Από τ ανωτέρω προκύπτει ότι η Τουρκία θα εκτελέσει μια σειρά από γεωτρήσεις σε περιοχές της Ελληνικής ΑΟΖ, που χρόνια τώρα έχει γκριζάρει .

Ως εκ τούτων , τα μέτρα που πρέπει να παρθούν ΑΜΕΣΑ σε βάρος της Τουρκίας  θα πρέπει να είναι ολοκληρωτικά , διαφορετικά , υπό τον φόβο ενός Ελληνοτουρκικού Πολέμου , θα εκχωρούμε συγκεκαλυμμένα , με την βοήθεια της Πολιτικής , εθνική Κυριαρχία και ζωτικά εθνικά συμφέροντα στην Τουρκία που θα τα ονομάζουμε , ενδείξεις καλής γειτονίας ή μέτρα οικοδόμησης εμπιστοσύνης .

Τα παρακάτω μέτρα, θα πρέπει να επιδιωχθούν απ κοινού από Ελλάδα και Κύπρος ( στα πλαίσια ενός νέου αμυντικού δόγματος ) έως τέλη του τρέχοντος μηνός και να ανασυγκροτήσουν τις εξελίξεις ώστε , ή όλη κατάσταση να ωθήσει τη λύση του Κυπριακού .

1ον Να τεθεί σε έκτατη σύσκεψη της συμμαχίας η Τουρκία , έστω και προσωρινά , ΕΚΤΟΣ ΝΑΤΟ !! Άλλωστε ο Ερντογάν  απομάκρυνε από το στράτευμα  όλους τους ΝΑΤΟϊκούς – δυτικόφιλους αξιωματικούς και κινείται στην υλοποίηση νέου δόγματος εξωτερικής πολιτικής το οποίο δείχνει την ολοκληρωτική στροφή της Τουρκίας προς την Ευρασία , προτάσσοντας τη στρατηγική συμμαχία της Τουρκίας πρώτα με την Ρωσία και μετά με Ιράν και Κίνα . Η αγορά των S-400 επιβεβαιώσει αυτή την μεταστροφή.

Σκοπός : Να ξεδιπλώσουν έγκαιρα τα σχέδιά τους οι σύμμαχοί μας και να αποδείξουν εμπράκτως , την αλληλεγγύη τους σε Ελλάδα και Κύπρο πριν η Τουρκία δημιουργήσει νέα τετελεσμένα .

Να αποτραπεί η τοποθέτηση συστοιχίας S-400 στα Κατεχόμενα της Κύπρου

Αιτιολογία :

Με τον τρόπο αυτό θα απολέσει η Τουρκία την προστασία που της παρέχει , έστω και έμμεσα ,το Άρθρο 5 της ιδρυτικής συνθήκης του ΝΑΤΟ, που προβλέπει ότι η επίθεση ενός μέλους συνιστά επίθεση εναντίον όλων και θα νιώσει έτσι αποκομμένη από την Νατοϊκή συμμαχία , δεδομένο που θα την αμφιταλάντευση καθιστώντας την ευάλωτη .

Συγκεκριμένα το άρθρο 5, της ιδρυτικής συνθήκης της Ουάσιγκτον, βάση της οποίας ιδρύθηκε το ΝΑΤΟ αναφέρει : «Τα Συμβαλλόμενα Μέρη (σσ κράτη μέλη του ΝΑΤΟ) συμφωνούν ότι, ένοπλος επίθεσις εναντίον ενός ή πλειόνων εξ αυτών εν Ευρώπη ή Βορείω Αμερική θέλει θεωρηθεί επίθεσις εναντίον απάντων και, συνεπώς, συμφωνούν ότι, εν περιπτώσει τοιαύτης ενόπλου επιθέσεως, έκαστον εξ αυτών, εν τη ασκήσει του υπό του άρθρου 51 του Χάρτου των Ηνωμένων Εθνών αναγνωριζομένου δικαιώματος της ατομικής ή συλλογικής αυτοαμύνης, θα συνδράμη τα υφιστάμενα την επίθεσιν εν ή πλείονα Μέρη δια της αμέσου λήψεως, τόσον ατομικώς όσον και από συμφώνου μετά των ετέρων Μερών, των μέτρων άτινα θεωρεί αναγκαία περιλαμβανομένης της χρήσεως ενόπλου βίας προς αποκατάστασιν και διατήρησιν της ασφαλείας της περιοχής του Βορείου Ατλαντικού».

Είναι πλέον δεδομένη η εκκίνηση γεώτρησης εάν όχι μέσα , σίγουρα στα όρια της ελληνικής υφαλοκρηπίδας στη Ν.Α. Μεσόγειο όπου η  ελληνική πλευρά είναι υποχρεωμένη να απαντήσει δυναμικά σε αυτή την ευθεία αμφισβήτηση της ελληνικής κυριαρχίας, ειδάλλως , θα αποδομηθεί πλήρως το Ευρωπαϊκό Κεκτημένο , συμπαρασύροντας και την οικονομία της ΕΕ.

Η Ελλάδα είναι υποχρεωμένη να  στείλει δυνάμεις του Πολεμικού Ναυτικού για να αποτρέψουν την γεώτρηση. Αυτές θα βρεθούν αντιμέτωπες με τα τουρκικά πολεμικά σκάφη που θα συνοδεύουν το πλοίο γεωτρύπανο , οπότε εάν τα τουρκικά πλοία δεν υποχωρήσουν, τότε ΠΡΕΠΕΙ να έχουμε εμπλοκή, δηλαδή «θερμό επεισόδιο»

Άς μην ξεχνάμε ότι πριν μερικούς μήνες, τουρκικά πολεμικά πλοία ανάγκασαν το πλοίο γεώτρησης Saipem 12000 του ιταλικού γίγαντα πετρελαίου και φυσικού αερίου Eni, να εγκαταλείψει τα παράκτια ύδατα της Κύπρου.

2ον Να μεταφερθούν Νατοϊκές ευρωπαϊκές στρατιωτικές δυνάμεις στο Κυπριακό Έδαφος και συγκεκριμένε στις Βρετανικές Βάσεις της Κύπρου των χωρών Γαλλίας , Γερμανίας , Ολλανδίας και Ελλάδας σε πρώτη φάση , Ουγγαρίας , Βουλγαρίας και  Ρουμανίας σε δεύτερη. φάση  . Στα ίδια πλαίσια να ενισχυθεί και η στρατιωτική παρουσία επί Κυπριακού εδάφους των ΗΠΑ . Οι αεροναυτικές δυνάμεις των ΗΠΑ που βρίσκονται στην περιοχή , δεν μπορούν να επηρεάσουν τη λύση του Κυπριακού στην παρούσα φάση .

ΣΚΟΠΟΣ , να επανέλθει,  ως μεταβατικό στάδιο , η στρατιωτική Βρετανική Κυριαρχία  επι όλης  της Κύπρου μέσω Νατοϊκών εγκαταστάσεων  , εκτοπίζοντας ¨ηθικά¨ αρχικά εκείνη  των Τουρκικών στρατευμάτων στα κατεχόμενα και αποθαρρύνοντας την Τουρκία να δημιουργήσει πλήρης ναυτική βάση στην Αμμόχωστο με σκοπό τον μόνιμο έλεγχο της κυπριακής ΑΟΖ.  Στα κατεχόμενα οι τουρκικές δυνάμεις ανέρχονταν ( αρχές 2017) στις 42.500, οι Τ/κ ένοπλοι σε 3.500 και οι έφεδροι σε 26.000. Ο συνολικός αριθμός των κατοχικών δυνάμεων φτάνει σήμερα στα ίδια περίπου επίπεδα .

Η κίνηση αυτή , δεν απαγορεύεται και δεν καταλύει τις  Συμφωνίες Ζυρίχης-Λονδίνου, που υπογράφηκαν το 1959 μεταξύ Μεγάλης Βρετανίας, Ελλάδας, Τουρκίας, ελληνοκυπριακής και τουρκοκυπριακής κοινότητας και που  ήταν οι Συνθήκες με τις οποίες τερματίστηκε η βρετανική κυριαρχία επί της Κύπρου και ιδρύθηκε ανεξάρτητο Κυπριακό κράτος , αφού , η Βρετανική Κυριαρχία θα έχει μεταβατικό χαρακτήρα , ήτοι , μέχρι να αναλάβει τα ινία , ένας ανεξάρτητος Κυπριακός στρατός , αποτελούμενος από στρατεύματα χωρών μελών του ΝΑΤΟ .

Με τον τρόπο αυτό η Κύπρος θα μπει ¨δικαιολογημένα¨ στο ΝΑΤΟ .

Αιτιολογία : Από εμπεριστατωμένη ανάλυση όλως των παραμέτρων και των δεδομένων , προέκυψε ότι απώτερος σκοπός της Τουρκίας  είναι να  ΕΝΣΩΜΑΤΩΣΕΙ στην Τουρκία ΟΛΗ ΤΗΝ ΚΥΠΡΟ μέχρι την 9η Ιουλίου 2023  . Τόσο η Τουρκική προκλητικότητα στις ΑΟΖ , όσο και η μεταστροφή που σημειώνει από το δυτικό πλάνο , είναι στρατηγικές που οδηγούν στην επίτευξη αυτού του στόχου της.

Τούτο προκύπτει άλλωστε , και από την διαπίστωση ότι το αέριο, το οποίο η Άγκυρα αναζητά με τόση προκλητικότητα , δεν θα μπορέσει να το εξαγάγει ποτέ από την περιοχή της Κύπρου και είναι απίθανο να είναι σε θέση να το στείλει οπουδήποτε, εκτός από την εγχώρια αγορά . Κύριος στόχος της είναι συνεπώς  , για να προστατεύσει τα νόμιμα δικαιώματά της, ΝΑ ΠΡΟΒΕΙ  αμέσως σε ανακήρυξη αποκλειστικής οικονομικής ζώνης και κατόπιν , να υπογράψει συμφωνία για τα θαλάσσια σύνορα με τη Λιβύη , στο έδαφος της οποίας συνεχίζει να στέλνει στρατιωτικό υλικό . Ας μην ξεχνάμε ότι Τουρκία και ΗΠΑ (ο κύριος παίκτης στην περιοχή ) δεν έχουν υπογράψει το δίκαιο της θαλάσσης .

Πέραν τούτων , η Κύπρος βρίσκεται σε περιοχή μεγάλης γεωστρατηγικής ρευστότητος και αστάθειας (πόλεμοι, τρομοκρατία, παράνομη μετανάστευση κά) και κατά συνέπεια σε περίπτωση οποιασδήποτε κρίσης, που πιθανόν να επηρεάσει και την Κύπρο ( όπως αυτή που ξεδιπλώνεται ) , η σχεδόν αποστρατικοποίηση που υπάρχει σήμερα , θα παραβιασθεί από ξένες δυνάμεις, ακόμη και εν ονόματι της ειρήνης .Το ενδεχόμενο ΑΥΤΌ  θα εκμεταλλευτεί σίγουρα η Τουρκία, η οποία λόγω γεωγραφικής γειτνίασης  προς το νησί, θα έχει τη δυνατότητα άμεσης στρατιωτικής επέμβασης χωρίς να αντιμετωπίσει την οποιοδήποτε αντίσταση , με την αιτιολογία της εγγυήτριας δύναμης

3ον  Ο μηχανισμός της ΕΕ που πληρώνει την Τουρκία για να κρατάει κλειστές της μεταναστευτικές ροές , πρέπει να αποβάλει την Τουρκία από την χρηματοδότηση και να την αντικαταστήσει , κατευθύνοντας τη χρηματοδότηση στις χώρες προέλευσης των μεταναστών προκειμένου αυτές να συντονίσουν των επαναπατρισμό τους σε περιοχές – εντός των εδαφών τους – που θα παρέχεται διεθνή προστασία. Το χρονοδιάγραμμα ενός τέτοιου εγχειρήματος θα πρέπει να έχει ολοκληρωθεί , έως τέλη Αυγούστου 2019 .

Στην φάση αυτή , Ελλάδα και Κύπρος μπορούν ως χώρες της ΕΕ  να ασκήσουν Βέτο στην περαιτέρω χρηματοδότης της Τουρκίας για τον λόγο αυτό , εφόσον βέβαια προηγούμενος , κατατεθεί σχέδιο αντικατάστασή της στον μηχανισμό χρηματοδότησης για το μεταναστευτικό

4ον Σε περίπτωση που κανένα από τα ανωτέρω μέτρα δεν υλοποιηθούν:

Θα πρέπει να ενεργοποιηθεί η Αεροναυτική  άμυνα 4αμερούς , Αιγύπτου , Ισραήλ , Κύπρου και Ελλάδα  την οποία μπορεί να συνδράμουν  Γαλλικές Αεροναυτικές Δυνάμεις .

Εάν δεν ενεργοποιηθεί ΕΓΚΑΙΡΑ  κανένα από τα ανωτέρω μέτρα ή οι υπεύθυνοι δεν προσπαθήσουν ειλικρινά σε αυτήν την κατεύθυνση  ,  εκχωρούν συνειδητά Εθνική Κυριαρχία και είναι κατηγορούμενοι για  ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ !!

Πέραν του ανωτέρω σχεδιασμού και παράλληλα , ενεργοποιούμε το σχέδιο με την Κωδική ονομασία « ΦΑΛΑΓΓΑ»

Βασικά στάδια του σχεδίου αυτού ,που μπορέσαμε άλλωστε μέσω του δικτύου μας να υλοποιήσουμε στο βαθμό που συμμετείχαμε έως τώρα  ,είναι :

Α-Να πιστεύει  ( παραπληροφορημένος ) ο πρόεδρος της Τουρκίας ότι , για ζωτικά Τουρκικά θέματα , εμπόδιο είναι η συμμαχία Ισραήλ – Κύπρου και Ελλάδας .

Β- Το κίνημα «Κάντε την Ινσταμπούλ ξανά Κωνσταντινούπολη » σε συνδυασμό με το ότι , ο αυτόματος μεταφραστής της Coogle μετέφραζε για ένα διάστημα την Ινσταμπούλ σε Κωνσταντινούπολη.

Γ-Να αναδειχθεί ότι ο Ερντογάν δε διαθέτει τίτλο πανεπιστημιακών σπουδών και ότι , το πτυχίο που παρουσίασε ως προϋπόθεση , είναι πλαστό .

Δ,Ε,Ζ,ΣΤ,Ζ,Η,Θ,Ι,Κ,Λ…..}

Οι ανωτέρω ενέργειες τεκμαίρετε , μετά την εισήγηση και του στρατηγού ότι , καλλιέργησαν το έδαφος για να εφαρμόσουμε την τελική φάση του σχεδίου , που άλλωστε είχε επιτυχία και στην Περίπτωση του Ράμα.

Στην φάση όμως αυτή και προκειμένου να αποδομηθεί η προσωπικότητα του Ερντογάν μέχρι εκεί που θέλουμε για τους λόγους που προαναφέρθηκαν  , θα πρέπει …. }

Τέλος αποσπάσματος !!

Για τη δημοσίευση αυθημερόν  η Γραμματεία του Συμβουλίου , σήμερα 18 Ιουνίου 2019 .

Εγκρίθηκε !!

ΟΜΑΔΑ ΥΨΗΛΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΕΥΣΗΣ (commander of a geopolitical strategy )

Share this post