ΙΟΛΟΓΟΣ ΠΡΟΒΛΈΠΕΙ ΘΑΝΑΤΗΦΌΡΕΣ ΠΑΡΑΛΛΑΓΈΣ COVID ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΈΝΟΥΣ «ΤΟΥΣ ΕΠΌΜΕΝΟΥΣ ΔΎΟ ΜΉΝΕΣ»

ΙΟΛΟΓΟΣ ΠΡΟΒΛΈΠΕΙ ΘΑΝΑΤΗΦΌΡΕΣ ΠΑΡΑΛΛΑΓΈΣ COVID ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΈΝΟΥΣ «ΤΟΥΣ ΕΠΌΜΕΝΟΥΣ ΔΎΟ ΜΉΝΕΣ»

Ένας διάσημος ιολόγος και κατασκευαστής εμβολίων προειδοποίησε ότι οι πειραματικές εκστρατείες εμβολίων COVID-19 με βάση τα γονίδια θα δημιουργήσουν ένα νέο εξαιρετικά λοιμογόνο και μεταδοτικό στέλεχος του COVID-19 μέσα στους «επόμενους δύο μήνες» που θα «συντρίψει» τα συστήματα υγειονομικής περίθαλψης, αναφέρει το lifesitenews.com.

Δρ.  Ο Geert Vanden Bossche, του οποίου το βιογραφικό περιλαμβάνει θέσεις ως πρώην ανώτερος αξιωματούχος για το Ίδρυμα Bill and Melinda Gates και ως ανώτερος διευθυντής προγράμματος για την Global Alliance for Vaccines and Immunization (GAVI), θεωρείται ένας από τους πιο ταλαντούχους κατασκευαστές εμβολίων στην κόσμος..

Σε μια συνέντευξη με την Αυστραλή δημοσιογράφο Maria Zeee στις 18 Μαΐου, ο Vanden Bossche είπε: «Περιμένω μια έκρηξη [αυτού του λοιμογόνου στελέχους] σε μία από αυτές τις εξαιρετικά εμβολιασμένες χώρες τους επόμενους δύο μήνες.  Και μετά θα τρέχουν και δεν θα προλαβαίνουν».

Σύμφωνα με τη θεωρία του, η επακόλουθη καταστολή της έμφυτης ανοσίας στα πολλά άτομα που έκαναν την ένεση με αυτά τα πειραματικά προϊόντα – τα οποία ούτε εξαλείφουν ούτε αποτρέπουν τη μετάδοση του ιού – θα οδηγήσει σε μια «ανοσολογική διαφυγή».

Αυτή η ιδέα υποδηλώνει ότι οι εμβολιασμένοι θα παραμείνουν μολυσμένοι από τον ιό και θα συνεχίσουν να αποβάλλουν τον ιό, ο οποίος, λόγω της «πίεσης» που ασκείται από τα πειραματικά εμβόλια για τον COVID-19, θα συσσωρεύσει μεγάλους αριθμούς μεταλλάξεων, δημιουργώντας παραλλαγές που είναι πολύ πιο λοιμώδεις και δεν θα μπορεί πλέον να ελεγχθεί από τα εμβόλια.

Η φυσική ανοσία του εμβολίου εξασθενεί, οι νοσηλείες θα «εκτοξευθούν όπως ποτέ πριν»

Επιπλέον, ο Vanden Bossche υποθέτει ότι τα ίδια τα εμβόλια θα είναι ιδιαίτερα ευάλωτα σε αυτές τις επικίνδυνες παραλλαγές, καθώς τα συγκεκριμένα αντισώματα που αποκτήθηκαν από αυτά τα εκατομμύρια ανθρώπους για να καταπολεμήσουν τον αρχικό ιό COVID-19 θα ανταγωνίζονται και θα αποδυναμώσουν τη φυσική τους ανοσία, χωρίς να έχουν κανένα αποτέλεσμα. Και δεν θα παρέχει προστασία έναντι αυτών των νέων εξαιρετικά μολυσματικών και μεταδοτικών στελεχών.

Δηλωσε επισης στην Zeee ότι πρόσφατα έγραψε μια «επιστημονική αξιολόγηση 45 σελίδων για το πώς εξελίσσεται ο ιός» ώστε να είναι «όχι μόνο εξαιρετικά μεταδοτικός, αλλά και εξαιρετικά λοιμογόνος και ακόμη και ανθεκτικός σε όλα τα είδη εμβολίων».

Όταν ρωτήθηκε εάν η εργασία του έχει υποβληθεί για αξιολόγηση από ομοτίμους με δημοσίευση, ο Vanden Bossche είπε στο LifeSiteNews μέσω email αλληλογραφίας, «ότι δεν υπάρχει χρόνος για αξιολόγηση από ομοτίμους και ότι τα πράγματα δεν θα πάνε όπως συνήθως.  Ο κόσμος πρέπει να ακούσει το μήνυμά μου τώρα και όχι σε 3-4 μήνες».

KORAKAS NEWS

Share this post