Ισλαμοποίηση της Ευρώπης = Αυτό είναι το σχέδιο των ισχυρών

Ισλαμοποίηση της Ευρώπης = Αυτό είναι το σχέδιο των ισχυρών

Θα περίμενε κανείς ότι τα τελευταία γεγονότα στο Παρίσι, αλλά και όλα αυτά που συμβαίνουν με το Ισλάμ τα τελευταία χρόνια, θα έκανε τους «ηγέτες» μας να αναθεωρήσουν την πολιτική τους στην εισαγωγή λαθρομεταναστών στην Ευρώπη.

Θα περίμενε κανείς ότι βλέποντας χιλιάδες βίντεο με Ισλαμιστές (πολλά από αυτά τραβηγμένα εντός της Ευρώπης), να απειλούν με Σαρία και θάνατο στους μη-μουσουλμάνους, θα έκαναν τους «ηγέτες» μας να αλλάξουν στάση στο λαθρο-μεταναστευτικό.

Θα περίμενε κανείς ότι διαβάζοντας κείμενα του Κορανίου, που παρεμπιπτόντως υπάρχουν και μέσα στα βιβλία Θρησκευτικών που διδάσκουμε στα παιδιά μας, όπου λένε ότι στην ουσία να μας σφάξουν, θα έκανε τους «ηγέτες» μας να καταλάβουν ότι το Ισλάμ είναι θρησκεία μίσους και τρομοκρατίας.

Θα περίμενε κανείς, βλέποντας ότι η μεγαλύτερη πλειοψηφία των προσφύγων, δεν είναι πραγματικά πρόσφυγες, και το γεγονός ότι όλοι λένε ότι μαζί με τους πραγματικούς πρόσφυγες έρχονται και τρομοκράτες ισλαμιστές, θα κλείνανε τα σύνορα, ή έστω οι έλεγχοι θα ήταν περισσότεροι.

Αλλά κάτι περίεργο συμβαίνει πάλι. Παρόλο τα κροκοδείλια δάκρυα, οι «ηγέτες» μας και πάλι υποστηρίζουν το Ισλάμ. Τα σύνορα παραμένουν ανοιχτά, οι βομβαρδισμοί στη Συρία συνεχίζονται, και η πολιτική της λαθρομετανάστευσης και Ισλαμοποίησης της Ευρώπης συνεχίζεται με αμείωτο ρυθμό!

Ο λόγος είναι απλός: Η Ισλαμοποίηση της Ευρώπης είναι το σχέδιο των ισχυρών! Οι ισχυροί, θα πω και πάλι, δε θέλουν λαούς, σύνορα, έθνη, θρησκείες… ΘΕΛΟΥΝ ΜΟΝΟ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΕΣ.

Η παγκόσμια ελίτ κάθετε γύρω από ένα τραπέζι και αποφασίζει πως θα αυξήσουν τα κέρδη τους. Κοιτάνε για ανεκμετάλλευτες αγορές και αποφασίζουν πώς θα καταφέρουν να εισέλθουν ώστε να βγάλουν επιπλέον χρήματα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Η αποκάλυψη του σχεδίου της άμεσης προσαρμογής των μεταναστών στην Ελλάδα

Λένε δηλαδή, ποιος κυβερνά τη χώρα αυτή; Είναι μαζί μας; Αν ναι, τότε θα προχωρήσουμε κανονικά. Αν όχι, θα τον πιέσουμε να δεχτεί τους όρους μας. Είτε εξαπολύοντας τα ισλαμικά σκυλιά πάνω του, όπως έχει γίνει επανειλημμένα σε χώρες της Μέσης Ανατολής, της Αφρικής και σύντομα της Ευρώπης, είτε εκβιάζοντας τον με ανακαλύψεις. Στο τέλος, όλες οι χώρες θα «κυβερνώνται» από μαριονέτες και πιόνια που προσκυνούν τους αφέντες τους.

Έτσι λειτουργεί ο κόσμος.

Το κακό είναι ότι εμείς, ο λαός, αδυνατούμε να δεχτούμε την αλήθεια. Αδυνατούμε να δούμε τα παιχνίδια που παίζουν στις πλάτες μας. Χρησιμοποιούν τα ΜΜΕ ώστε να μας κάνουν πλύση εγκεφάλου, και εμείς τους υποστηρίζουμε.

Αντιδράς στην Ισλαμοποίηση, και σε αποκαλούν ρατσιστή. Όχι μόνο τα ΜΜΕ, αλλά οι ίδιοι σου οι φίλοι. Λες, Ελλάδα στους Έλληνες, και σε αποκαλούν φασίστα, όχι μόνο τα ΜΜΕ, αλλά οι ίδιοι οι γνωστοί σου.

Δηλαδή, δεν κατάλαβα, είναι κάποιος ρατσιστής επειδή δε θέλει να γίνει η Ελλάδα Ισλαμπαμπάντ;;
Δηλαδή, αυτά που συμβαίνουν στο Παρίσι, θεωρείτε ότι μία μέρα δε θα συμβούν στην Ελλάδα; Αν συνεχιστεί η λαθρομετανάστευση Μουσουλμάνων, που δεν έχουν απολύτως καμία σχέση με τον Ελληνισμό και τα ιδανικά μας, δε θα γίνουν τέτοια γεγονότα και στην Ελλάδα;

Φυσικά και θα συμβούν. Αν συνεχιστεί η ίδια πολιτική, πολύ σύντομα θα δούμε τυφλές τρομοκρατικές επιθέσεις και θανάτους ακόμα και στην Αθήνα.

Αν ποτέ εκλεγεί κυβέρνηση που πάει κόντρα στο σύστημα, ακόμα και αν η κυβέρνηση αυτή λειτουργεί υπερ του λαού, θα δούμε τρομοκρατικές επιθέσεις στο έδαφός μας. Οι τζιχαντιστές είναι το όπλο των ισχυρών στις ανυπάκουες κυβερνήσεις. Με τις πλάτες των Αριστερών κομμάτων, εισέρχονται σιγά σιγά οι τρομοκράτες στο έδαφος μας, και όταν έρθει η στιγμή, θα σκορπίσουν το θάνατο!

Τόσο απλά.

Όλα όσο γίνονται στον κόσμο είναι βάση σχεδίου. Όλα είναι βάση συμφερόντων. Τίποτα δε γίνετε αν δεν υπάρχουν συμφέροντα.
Από τους πολέμους, τις δικτατορίες, τις δημοκρατίες και την τιμή του πετρελαίου, μέχρι ποια προϊόντα αγοράζουμε, πότε ανακοινώνεται νέα τεχνολογία, πότε βγαίνει το ηλεκτρικό αυτοκίνητο στην αγορά, κλπ.

Όλα βάση σχεδίου.

Για πείτε μου, πως γίνετε να μην υπάρχουν ηλεκτρικά αυτοκίνητα στην αγορά; Πως γίνετε ακόμα να χρησιμοποιούμε πετρέλαιο; Πως γίνετε μετά από τόσο χρόνια, η πτήση Αμερική-Ευρώπη να διαρκεί το ίδιο; Και άλλα τόσα που ποτέ δε θα βρεις απάντηση!
Αν ψάξετε στο Internet θα βρείτε πολλά βίντεο «τρελών» που ανακάλυψαν μηχανές που λειτουργούν με νερό! Κάντε έρευνα. Αλλά ξέχασα, όλοι αυτοί είναι τρελοί!

Όλα βάση σχεδίου. Όταν οι ισχυροί της γης αποφασίσουν ότι ήρθε ο καιρός του ηλεκτρικού αυτοκινήτου, θα το βγάλουν στην αγορά. Όταν οι ισχυροί της γης αποφασίσουν ότι το πετρέλαιο δε χρειάζεται πλέον, θα το καταργήσουν.

Αυτοί αποφασίζουν. Αυτοί ανεβάζουν και κατεβάζουν κυβερνήσεις, αυτοί επιλέγουν αν θα έχοουμε δημοκρατία ή δικτατορία. Αυτοί αποφασίζουν αν η χώρα σου σού ανήκει ή αν πρέπει πλέον να έρθουν άλλοι (βλέπε λαθρομετανάστευση).

Αυτοί τα αποφασίζουν όλα! Και όλα γίνονται για το κέρδος τους!

Και όσο βλέπουν, ότι παρόλο την καταστροφή που έχουν φέρει, παρόλο την ανεργία, την λαθρομετανάστευση, την οικονομική καταστροφή, τις τρομοκρατικές επιθέσεις…. εμείς τους υποστηρίζουμε αποκαλώντας όποιον αντιδρά ρατσιστή και φασίστα, και επίσης συνεχίζουμε να στηνόμαστε στην ουρά για το νέο IPhone…

Θα συνεχίσουν το σχέδιό τους! Είπαμε ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΕΣ και ΚΕΡΔΟΣ!

Πάρτε και ένα βίντεο για να δείτε τους πραγματικούς «πρόσφυγες» που έρχονται στην Ευρώπη!

strouthokamilos

thesecretrealtruth

Share this post